Termín pôrodu júl 2012 v Prešove
Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂
@mia44
@vierocka222
caute baby..volali ste tej babe?ja len ci sa tam dnes stretneme 🙂.aj ked mne sa nic neche..hrozne depresivne pocasie....a mia ja sa tiez bojim hlavne toho aby to na mna neprislo skor ako ma..ja by som bola predtym najradsej uz v nemocnici nech sa o mna staraju, hehe...vy ste uz boli na prietoky?ja az na dalsi tyzden idem..snad bude vsetko v poriadku 🙂
@katkapresov prave som s nou volala a povedala mi, ze mam dneska dojst o 15:15 na 9 posch. Len neviem, ci to stihnem, lebo o 14:00 mam koznu. A kolko vas tam je? Su tam aj nejake mladsie, ako ja? 🙂
no super..tak len prid.. 🙂..minule nas tam bolo asi 12..a kolko mas rokov, ak sa mozem spytat?boli sme tam baby asi od 22 do 35..ale to je len moj blby odhad :D
@mia44 no super..tak len prid.. emoticon..minule nas tam bolo asi 12..a kolko mas rokov, ak sa mozem spytat?boli sme tam baby asi od 22 do 35..ale to je len moj blby odhad :D
@katkapresov tak to je dost blbe..ja mam 20..a tak sa nam podarilo 🙂 co uz, no. Ale jak pozriem cez okno ako leje, nemam ani chut vonku ist 😖
@mia44 cosi,,ved to je super vek 🙂)...a hej vonku je hnusne pocasie, tiez sa neivem rozhybat este od rana..ale tak aspon mam dôvod vypadnut z domu...lebo uz mi hrabe z toho nic nerobenia...tak ak stihnes prid..ja mam 26,ale citim sa na 18 ak ti to pomoze :DD
@katkapresov 😀 dakujem za povzbudenie 🙂 ak stihnem, urcite pridem. Inak sa chcem este opytat, kde sa to mam ist prezliect? Vravela mi, ze na CTG, ale netusim, kde to je.
ked prides na 9 poschodie tk tam je dlha chodba na konci nej je miestnost s nazvom prezliekaren..tam sa oblecies..a potom sa ide na 10 poschodie..to uz uvidis kde idu baby...tak snad sa vidime 🙂
ahojte kočky, no ja sa jjej nemôzem dovolat, je nedostupna, ale budem skusat dalej. Ak sa jej dovolam a povie aby som prisla nestretli by sme sa niekde dole? Ja mam totiz strach z vytahov a zvlast z toho nemocnicneho ☹ Sama by som na nom nesla ani za milion a pešo nehrozi 🙂 Ja mam sice 29 ale ani nahodou sa tak necitim 😀
@vierocka222 ona sa ta opyta, ze v ktorom tyzdni si a povie ti, kde mas prist 😉 tak sa mozme dohodnut,stretneme sa dole a aspon sa nebudem citit ako odvrhel 😀
tak som sa jej dovolala a vravela ze mam prist az na buducu stredu, ked bude aj s oteckami, prehliadka porodnej saly, sestonedelia a tak...takze dnes nemam ist.....tak sa mozno uvidime na buduci tyzden 🙂
@vierocka222 no tak dobre 🙂 snad sa niekedy uvidime 🙂 ja ked dneska stihnem, pojdem tam. Ale moja kozna je dost pomala, cize nespolieham sa na to 😀
@mia44
@vierocka222
caute baby..tak konecne som sa dotrepala domov...hroza pocasie..tetusa nam zabudla prefotit zoznam,ale odfotila som si ho do mobilu , tak vam ho napisem:
VECI PRE SEBA:
1. Doklady
-tehotenský preukaz
- preukaz poistenca
-občiansky preukaz
-sobášny list-kopia
2. HYGIENICKE POTREBY:
- základné
- hygienické vložky
- vlozky do podprsenky
- odsávačka-nemusí
- Rosalgin-na hrádzu
- čaj na tvorbu mlieka
3. VECI OSOBNEJ POTREBY:
- 3 nočné košele
- 2 materské podprsenky
- 2 uteráky
- župan
- papuče, šupky do sprchy
- príbor, 2 poháre- na vodu a polievku
Pre dieťatko pri príjme:
- jednorazové plienky 40ks,
- vlhčené obrúsky,
- vatové štetôčky
-krém na zadoček
- detský olej.
PRI ODCHODE PRE BABY:
v lete: čiapôčka, košielka, svetrík, 3 bavlnené plienky, ortopedické nohavičky, jednorazova plienka, zavinovačka s flanelovou vložkou.
to je vsetko co treba 🙂)..tak sup sup balit..hehe
@katkapresov dakujem velmi pekne 🙂 dneska som to bohuzial nestihla, este len o 3 som vysla od koznej. Ale aspon som mala cas na nakupy 😀 a co su tie vatove stetocky? 😀 akoze vatove tycinky? 🙂
@katkapresov a naco su mi 3 bavlnene plienky pri odchode? kde kupim ortopedicke nohavicky? ja sa zblaznim z toho vsetkeho. A co ste dneska este robili? 🙂
@mia44 tie stetocky predpokladam ze su tycinky 🙂).. a tie plienky netusim naozaj..ja im to tam dam ked chcu 🙂..a tie ortopedicke by mali mat bude v lekarni alebo sa mi zda ze som aj v tescu v meste videla v drogerke...dnes sme zasa cvicili a potom na rozpravala o sekcii.nabuducu stredu je s oteckami..bude ukazovat porodnu salu a rozpravat sa o porode..ale ja neidem, lebo toho mojho tam nedostanem ani za nic..a on aj tak neche byt pri porode..
@katkapresov moj mi zas slubil, ze pri porode bude, ale ked ho prosim, aby so mnou isiel do poradne, ani za svet nepojde ☹ a ja by som isla na druhu stredu, aby som videla, ze co a jak, ale to s nim tazko..nedostanem ho tam ☹ a bez oteckov sa neda ist? ak by sa dalo, tak by sme isli spolu 🙂
@mia44 nic neboj..nieje jediny..moj priatel bol so mnou akurat na jednom sone a to 3D..inak vobec...ale tak to kazdy chlap je iny v tomto..ja mu to nezazlievam 🙂..a da sa prist aj bez oteckov.lebo mala by aj ukazovat ze kde sa treba hlasit a podobne uzitocne zalezitosti..tak mozme sa potom dohodnut a prist spolu, ako keby bol otec neznamy :DDD
@katkapresov takze aspon niesom sama 🙂 ok, to beriem 😀 zaujima ma to, ako to vyzera tam. Ci je to lepsie ako v starej nemocnici a podla toho si vyberiem 🙂 alebo mozme prist ako dvojica 😀
@mia44 hehe dohodnute..este si napise cez tyzden ze co a ako a kde 🙂..mna to tiez zaujima a hlavne apson budem vediet ze co kde a ako..a aj to ze ked ma dovezie muz ked dostanem kontrakcie tak kde vlastne sa mame hlasit..
@katkapresov no ved...lebo ked na mna pridu kontrakcie, budem zostresovana a nebudem vediet, co robit 😀 joj tak potom fajn 🙂 si este napiseme a dohodneme vsetko 🙂
ahojte, no pekne dlhy zoznam....a tu zavinovacku treba asi taku s nožkami do autosedačky, vsak? Este že si nemusime brat vodu do bandasky 😀 Hlavne ze cigankam daju vsetko....na druhy tyzden sa aj ja chystam, chcem sa zoznamit s prostredim, môj manzel tiez nebol nadseny ze ma ist na nejake "skolenie", ale ked videl ze ma mierne nastval, tak si myslim ze asi pojde 😝 Takze by sme sa tam mohli stretnut 🙂
@vierocka222 ahojky..asi tak,niekto dostane vsetko, respektive menej prisposobivy obyvatelia si nedonesu nic, a tak im to musia dat,ale co uz... ja zavinovacku nebudem brat..skor len taky overal teplejsi..ale to uvidim podla pocasia..co boli kamosky tak do autosedacky ich davali bez zavinovacky, respektive perinky...mne sa tie autove zavinovacky strasne nepacia 🙂..
@katkapresov
@vierocka222 ved do autosedacky mu staci dat deku. Obleciem mu svetrik a zakryjem,keby bola zima. Somariny vymyslaju. Ja som vcera nakupila drahe olejceky, vlhke vreckovky a pod., ale ked si pomyslim, ze tym budu natierat a umyvat ciganov, ktori nedonesu nic, tak kupim ovela lacnejsie a tieto si necham na doma. Som mozno hnusna, ale je to nespravodlive. Aj tak tie veci, co donesiem, nebudu mat na sebe nalepku, ze komu patria. Cize to je jedno. 🙂
@katkapresov
@vierocka222 baby prepacte, ze vas otravujem, ale je mi dost tazko. Taky divny tlak mam v bruchu, tazko mi je, toci sa mi hlava... ☹ Neviem, co sa to deje. Nemate s tym skusenost?
@mia44 ahoj..to mam aj ja nieedy..hlavne to tocenie hlavy a zatmenie pred ocami..niekedy nevidim jasne aj pol hodinu..vacsinou to mam z toho ked sa niekedy prebudim na bruchu,alebo ked prudko vstanem...a tlak v brusku, mozno len babo ti nejako blbo tlaci....nic nebooj..
@katkapresov len aby to tak bolo 🙂 tento posledny tyzden sa mi to stava castejsie, tak zajtra balim tasku do porodnice aj keby co bolo ☹ pre istotu
@mia44 a netvrdne ti brusko??
@katkapresov netvrdne, len sa citim strasne zle...je to blby pocit ☹

@vierocka222 vsetko zvladnes , neboj 🙂 ja mam obavy skor z toho, aby som nesla do nemocnice skor, ako mam ☹ z kazdej strany sa na mna teraz nieco vali, nezhody s priatelom...bojim sa ☹