icon

Termín pôrodu júl 2012 v Prešove

mia44
8. máj 2012

Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂

vierocka222
18. máj 2012

aj mne byva dost casto nedobre, mam taky tlak v hrudniku, akoby mi niekto tlacil na hrudnik a tazko sa mi dycha, aj tocenie hlavy a uz sa mi stalo ze som videla hviezdicky 🙂 mozno ti prudko klesol tlak, alebo ti babo pritlacilo nieco....mne brucho tvrdne skoro stale, akoby som mala pred sebou jeden velky kamen....a ked sa zacne este natahovat, tak mam dost....prave rebra mam take okopane ze az 😀 a ani nehovorim ako ma trepe tam dole (ani neviem do coho presne). Mia vidis mna ani nenapadlo, ze vlastne moje veci budu pouzivat aj pre "tmavsie babätka" , tak to tiez vezmem take lacnejsie a lepsie si necham doma 🙂

vierocka222
18. máj 2012

@mia44 ale ak ti bude velmi zle a nebude to prestavat, tak zavolaj svojmu lekarovi, ci nemas pre istotu prist....ja som mala raz take bolesti v podbrusku a ked som zavolala tak mi sestricka povedala aby som radsej hned prisla, lekar ma skontroloval, povedal ze vsetko je ok, a aj ja som bola kludnejsia....istota je istota

mia44
autor
18. máj 2012

@vierocka222 ja už nejak vydržím do stredy, som objednaná do poradne 🙂 ja mam teraz také stavy skoro každý večer. Ale nebudem otravovať lekára, lebo stále je v nemocnici. On je v ambulancii iba tú stredu. Poviem si radšej, že to nič nie je a bude to v poriadku 🙂
Na druhý týždeň pôjdem ešte kúpiť tie lacnejšie krémiky a obrúsky. 😀
Inak baby, ja teraz koncom mája idem do Prahy. Neviem ešte na ako dlho, ale keď ma medzi to doktor objedná do poradne a ja neprídem? 😀 mám mu povedať, že cestujem preč? 🙂 Som to chcela utajiť, lebo určite mi zakáže tam ísť, keďže to je dlhá cesta. Čo mám robiť? 🙂

mia44
autor
18. máj 2012

Už "len" 55 dní 🙂

katkapresov
18. máj 2012

@mia44
@vierocka222 caute baby..chem sa spytat..na tom zozname je aj detsky olej ze mame doniest..to myslia olivovy alebo nejaky obycajny?aky budete kupovat??ja uz mam skoro vsetko okrem kosiel a podprsenok...neviete poradit nejaky obchod kde to kupim?

mia44
autor
18. máj 2012

@katkapresov Ahoj 🙂 ja kupujem nejaký obyčajný iba. A tie kosele a podprsenky nemam ani ja, ale v meste, ako je slovenska restauracia, je otvoreny "novy" cinak. V nom maju tie kosele a za normalnejsie ceny, ako keby si to kupovala v obchode pre tehotne. Ale ked ti to je jedno, tak aj pri hyper Tescu na stanici je pri ceste taky domcek, tusim, ze sa vola Maminka a tam maju detske veci aj oblecenie pre tehotne 🙂

katkapresov
18. máj 2012

@mia44 hmm tak to pojdem pozriet asi aj do toho cinaku..lebo tie kosele mi treba v podstate len do porodnice..doma v tom chodit urcite nebudem 🙂...a zbytocne nebudem kupovat drahe....

mia44
autor
18. máj 2012

@katkapresov no ved to...ja ked som videla ceny za tie kosele, sa mi zahmlelo pred ocami 😀 a 4 dni vydrzim aj v koseli z cinaku. 🙂

nmonika
18. máj 2012

@mia44 Ahoj.V Sabinove je jedna predajna,kde maju vecicky pre babo a kosele na kojenie lacnejsie ako v Presove.Mam to pochodene,urcite Sabinov lacnejsi.Presov zbytocne predrazeny.

katkapresov
18. máj 2012

@mia44 ja som dnes bola v tescu a nakupila som tam zasa par dupaciek a teplacikov 🙂...oplati sa tam kupovat take tie male veci, lebo to aj tak len prekaka a pregrcka, cize ked sa to znici pranim nebude mi to luto vyhodit. 🙂..ale do toho cinaku urcite pojdem v pondelok alebo v utorok nech uz mam komplet tasku pripravenu a mam pokoj 🙂

mia44
autor
18. máj 2012

@nmonika Este zohnat niekoho, kto so mnou pojde do Sabinova a mozem sa ist pozriet 🙂
@katkapresov Ja vzdy, ked vojdem do Tesca, tak nieco kupim. Tym malickym veciam jednoducho neviem odolať 😀 v pondelok som tam kupila taky krasny overal s dlhymi rukavmi, cize ked sa ochladi, tak je idealny. A moze to byt aj na spanie. Zajtra bude mat na mna priatel konecne cas, tak ho vytiahnem nieco kupit 🙂 Aj ked o chvilu idem do Prahy a uz sa vidim, ze pridem viac nabalena z nej, ako ked tam pojdem 😀 Ale to tak chodi, ak cakas prve babetko 🙂 chces pre neho vsetko len to NAJ 🙂

mia44
autor
18. máj 2012

@katkapresov @nmonika @vierocka222 som sa este zabudla opytat, nemate skusenost so znackou kocikov Dada Paradiso? jeden z tej znacky chcem kupit, lenze na internete niesu ziadne recenzie. 🙂

katkapresov
18. máj 2012

@mia44 hmm to mi nic nehovori..my sme kupili concord...

nmonika
19. máj 2012

@mia44 ani mne to nehovori nic...a my zatial kocik nemame 🙂

mia44
autor
19. máj 2012

@nmonika no tak ty mas este troska cas. Ale ja idem skoro na polovicu juna prec. Ked sa vratim, uz chcem mat kociarik doma 🙂 Ale ked nepoznate taku znacku, tak nic 🙂 dufam, ze pani v obchode povie pravdu, ci je dobry alebo nie 🙂

nmonika
19. máj 2012

@mia44 budeme to riesit myslim buduci mesiac...vela stastia pri vybere

mia44
autor
19. máj 2012

@nmonika dakujem 🙂 aj vam 🙂

katkapresov
19. máj 2012

@mia44
@nmonika baby ja som taka rada ze my uz kocik mame..lebo to boli prebdene noci..uplne mi sibalo z toho..aby som vybrala dobry..ale ideal kocik neexistuje 🙂)..

nmonika
19. máj 2012

@katkapresov ved to,ze ideal nie je.Na kazdom sa moze nieco pokazit.Takze my berieme prvu volbu 🙂

kristina1818
19. máj 2012

ahojte dievčatá.. ja by som tiež chcela rodiť v Prešove v monobloku.. a uvažujem o doktorovi Pitoňákovi... termín mám 20.10.... čo myslíte kde je lepšie? monoblok či stará nemocnica.. a ktorý doktor?

katkapresov
19. máj 2012

@kristina1818 ahoj kristinka...ja sa chystam rodit v monobloku a tiez pri doktorovi pitonakovi, nakolko moja svagrinka u neho odrodila 2 deti, a bola spokojna... a ci monoblok alebo stara nemocnica neivem velmi porovnat lebo este som nerodila 🙂

kristina1818
19. máj 2012

@katkapresov ahoj 🙂 a kedy mas termin? ja som ho spoznala ked som lezala v nemocnici s krvacanim a taky sympaticky sa mi zdal.. mal taky ludsky pristup.. a pocula som ze je velmi dobry odbornik...

katkapresov
19. máj 2012

@kristina1818 termin mam 22.7.ja ho osobne nepoznam,ake budem k nemu od 35tt chodit na ctg.

kristina1818
19. máj 2012

@katkapresov a ako si si ho vybavila? mas aj cislo?

katkapresov
19. máj 2012

@kristina1818 ta moja svagrinka ho pozna.a mozes si ho aj ty zazmluvnit.stoji to 200eur.

katkapresov
22. máj 2012

@mia44 ahoj moja..tak ako zajtra?ideme ako parik? :DD

mia44
autor
22. máj 2012

@katkapresov Ahoj 🙂 no tak v to dufam 😀 😀 sa nejak dohodnime, kde sa stretneme a o ktorej 🙂

vierocka222
22. máj 2012

ahojte, no nebola som tu par dni, dost ste popisali 🙂 zajtra ma caka prva navsteva u porodnika v nemocnici, ja mam doktora Byla...vraj je tiez dobry. Ak sa este môzem vratit k tomu oleju....ma to byt normalny detsky olej? alebo nejaky jedly olivovy??? zajtra ak stihnnem tak idem aj na ten predporodny kurz.... aby som videla ako to tam vyzera...idem s manzelom ale hadam sa tam uvidime a vas nejak spoznam :D Inak ak toho lekara poznate, skuste sa s nim dohodnut tak medzi styrmi ocami, aby ste zbytocne nemocnici neplatili 200 €. Sak aj tak asi budete davat aj lekarovi, ci nie?

mia44
autor
22. máj 2012

@vierocka222 No ahoj 🙂 ja som nakoniec kupila obycajny detsky olej Aviril, taky modry je. Ja ho aj teraz pouzivam na brusko, aby som nemala strie a pomaha 🙂 zajtra sa vidime vsetky :D akurat,ze netusim, ako sa spozname. Chcela som sa s Katkou dohodnut, ale nejak nepise. Tak uvidim, no 🙂 a ja uz lekara vybaveneho mam, ale platit budem az neskor. On je totiz aj porodnik a zaroven aj moj gynekolog. Cize to mam vyriesene 🙂 Idem si ja uz lahnut, lebo zajtra rano mam poradnu, tak dufam, ze vsetko bude v poriadku 🙂 Potom vam napisem. Ahojte dobru noc 🙂

katkapresov
22. máj 2012

@mia44 ahoj.no my sme teraz dosli domov,hotova som...zajtra by sme sa mohli stretnut o 15:00 pred vstupom do monobloku.su tam 2vchody,budem cakat pri tom vpravo.oblecene modre nohavice,biele pasikave tricko,modry svetrik a pred sebou sud 🙂))).