icon

Termín pôrodu júl 2012 v Prešove

mia44
8. máj 2012

Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂

mia44
autor
12. jún 2012

@katkapresov
Od dneska to mám za 30 🙂 ako si na tom ty? v pohode sa cítiš? 🙂

katkapresov
12. jún 2012

ahoooj...no zatial to ide,aj ked ma uz sem tam zacina zaha palit a zospodu pocitujem tlaky..vo stvrtok mam poslednu poradnu v gymstare tak som zvedava ze co mi povie..inak stale domasujem..ty si uz v po?krati sa nam to krati 🙂)
@mia44

mia44
autor
12. jún 2012

@katkapresov Mna zaha palila neskutocne, ked sme boli v Prahe, teraz to nejak prestalo...koecne...ja idem zajtra do poradne, som zvedava, ze co a ako..lebo tlak uz mam aj ja dole a poslickov som uz zazila...tak uvidime no 🙂 potom ti tu napisem, ako sme dopadli 🙂 my sme sa uz vratili z vyletu a nudim sa doma. Ty si stale uzivas na Domasi?? Ticho zavidim :D krati sa nam to...pravda 🙂

mia44
autor
13. jún 2012

@katkapresov Takze dneska poradna dopadla v poriadku, vsetko je zatial v pohode. V piatok idem do nemocnice na prve CTG, som zvedava, co to bude 🙂 ty mi potom napis zajtra, ze co a ako 🙂

katkapresov
13. jún 2012

@mia44 tak to je super!!brali ti aj krv??mne sa tak zajtra nechce ist do presova 🙂).konecne na domasi neprsi,tak relaxujem na teraske 🙂.inac na porod mas aku koselu?

mia44
autor
13. jún 2012

@katkapresov Nebrali mi krv. Praveze nic take vynimocne mi nerobili. A na porod si beriem normalne tricko bavlnene. Asi najskor priatelove, take velke :D ty si si kupovala tu na dojcenie??

mia44
autor
14. jún 2012

@vierocka222 AHoj 🙂 a ty ako sa mas? uz nejdes rodit? 🙂

katkapresov
14. jún 2012

@mia44 no tak dnesna poradna za nami.brali mi krv na krvby obraz a protilatky.o tyzden kontrola a potom ctg.lekarka skonstatovala ze krcok drzi.,ze som "zabenotovana" 🙂.takze predcasny porod nehrozii.

mia44
autor
14. jún 2012

@katkapresov No tak to je dobre 🙂 ja by som aj skor isla :D uz sa mi nechce cakat a uz mi nie je ani dobre :(

katkapresov
14. jún 2012

@mia44 my nieco hovor.tiez dufam ze by to mohlo prist aj o par dni skor..prenasat sa mi nechce ani o jeden den 🙂).

mia44
autor
14. jún 2012

@katkapresov Presne tak :D ja prejdem iba po Tescu a som zadychcana...uz mam toho akurat tak dost 😒

merilin
14. jún 2012

@katkapresov
@mia44
@vierocka222
ahojte baby, ked ste boli na tej predporodnej priprave, bolo vas tam vela? Dalo Vam to nieco? Rozmyslam, zeby som sla...

mia44
autor
14. jún 2012

@merilin Ahoj, ja som sice bola iba na jednej, ale tiez som si to mohla dvakrat premysliet..mna zbytocne postrasili..ja sa nijak specialne nepripravujem. Ked to na mna pride, budem dychat aj tak podla seba :D

mia44
autor
21. jún 2012

@katkapresov
@vierocka222
No co dievcata? Zvladate tie horucavy? Ja sa uz modlim, aby som cim skor porodila a mala vsetko za sebou. Ja uz nevlaaaadzem ☹ zajtra idem na CTG do nemocnice, uvidim, co mi povedia. Ako sa mate vy??

katkapresov
21. jún 2012

@mia44 ahooj.tak ja dnes po poradni..nasli mi v moci nejaky zapal tak mi brali ster a zajtra musim este moc doniest..hadam nic vazne,lebo ja problem ziadny necitim.a tak ako som bola pred tyzdnom zabetonovana tak teraz uz krcok makne.tak ja som debil z toho 🙂).ja na ctg o tyzden vo stvrtok.ides do monobloku??to prvy krat?

mia44
autor
21. jún 2012

@katkapresov Dufam, ze ti vsetko dobre dopadne 🙂 ja som uz na CTG bola minuly piatok a teraz idem zas. Do starej chodim 🙂 Verim, ze zajtra povedia, ze som otvorena :D inak sa zblaznim z tohto pocasia...

mia44
autor
24. jún 2012

@katkapresov
@vierocka222 Nejak sa neozyvate, tak neviem, ci uz mate svoje male pri sebe, alebo tu iba nechodite. Dajte vediet o sebe 🙂 Tak to vyzera, ze ja uz coskoro pojdem. Na CTG sa maly vobec nehybal, musela som ist na kontrolu o 2 hodiny a uz dobre bolo. Teraz cely vikend sledujem, ci sa hybe, ale nic :( Neviem, co mam robit. Mam strach.

katkapresov
24. jún 2012

@mia44 moja ak si niesi ista tak chod urcite na pohotovost..nas sa hybe zatial dost..ake co som citala tak v tych vyssich mesiacoch je normalne ze sa hybe pomenej,lebo uz nema miesto..urcite bude vsetko ok,hlavne sa sleduj a ak nieco tak chod do nemocnice.my sme inak na domasi. v stredu si idem po vysledky z toho zapalu a stvrtok usg

mia44
autor
24. jún 2012

@katkapresov Ja som myslela, ze uz mas po porode :D a ty si uzivas leto na Domasi. Zavidim 🙂

katkapresov
24. jún 2012

@mia44 tak este aspon 2 tyzdne vydrzime.ja som este len 36..ty ako?hybe sa maly?

mia44
autor
24. jún 2012

@katkapresov Ja uz som v 38. tyzdni a uz to chcem mat za sebou. Teraz troska sa hybe. Nechcem ist zajtra do nemocnice, tak nech v tom pekne pokracuje 🙂

katkapresov
24. jún 2012

@mia44 no vidis.aj slabe pohyby su pohyby.hlavne sa nemozne stresovat..aj ked to hovori ta prava 🙂.som v strese z toho zapalu.len ja fakt nechapem ako ho mozem mat ked mna nic neboli,nepali :(.inak ak mas fb co urcite mas 🙂)),tak si ma najdi:katka vrabelova.tam som castejsie ako tu 🙂

mia44
autor
25. jún 2012

@katkapresov Neviem ta na fb najst. Nemas fotku??

katkapresov
25. jún 2012

@mia44 mam tam foto s priatelom.ked nenajdes tak napis meno a ja ta dam hladat

mia44
autor
25. jún 2012

@katkapresov Tak som ti napisala dneska spravu. Taka fotka pri mori?? 🙂 Inak to moje meno si nevsimaj, nejde mi zmenit 😒

katkapresov
25. jún 2012

@mia44 hej pri mori..ale nic mi nedoslo ,hmm

mia44
autor
25. jún 2012

@katkapresov Napisala som ti este raz :D

dasaa
26. jún 2012

Ahojte babenky ja mam termin v july a cakame prve babo 🙂

mia44
autor
26. jún 2012

@dasaa Ahoj 🙂 v ktorej nemocnici budes rodit?? Ako sa citis? 🙂

annie6
26. jún 2012

ahojte, ja mam termin neskor, ale niektora ste tu spominali, ze podla adresy patri zena pod staru nemocnicu alebo monoblok? a prosim pekne, ako to zistim, ze kde by som mala patrit? 😀