Termín pôrodu júl 2012 v Prešove
Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂
ahoooj...no zatial to ide,aj ked ma uz sem tam zacina zaha palit a zospodu pocitujem tlaky..vo stvrtok mam poslednu poradnu v gymstare tak som zvedava ze co mi povie..inak stale domasujem..ty si uz v po?krati sa nam to krati 🙂)
@mia44
@katkapresov Mna zaha palila neskutocne, ked sme boli v Prahe, teraz to nejak prestalo...koecne...ja idem zajtra do poradne, som zvedava, ze co a ako..lebo tlak uz mam aj ja dole a poslickov som uz zazila...tak uvidime no 🙂 potom ti tu napisem, ako sme dopadli 🙂 my sme sa uz vratili z vyletu a nudim sa doma. Ty si stale uzivas na Domasi?? Ticho zavidim :D krati sa nam to...pravda 🙂
@katkapresov Takze dneska poradna dopadla v poriadku, vsetko je zatial v pohode. V piatok idem do nemocnice na prve CTG, som zvedava, co to bude 🙂 ty mi potom napis zajtra, ze co a ako 🙂
@mia44 tak to je super!!brali ti aj krv??mne sa tak zajtra nechce ist do presova 🙂).konecne na domasi neprsi,tak relaxujem na teraske 🙂.inac na porod mas aku koselu?
@katkapresov Nebrali mi krv. Praveze nic take vynimocne mi nerobili. A na porod si beriem normalne tricko bavlnene. Asi najskor priatelove, take velke :D ty si si kupovala tu na dojcenie??
@vierocka222 AHoj 🙂 a ty ako sa mas? uz nejdes rodit? 🙂
@mia44 no tak dnesna poradna za nami.brali mi krv na krvby obraz a protilatky.o tyzden kontrola a potom ctg.lekarka skonstatovala ze krcok drzi.,ze som "zabenotovana" 🙂.takze predcasny porod nehrozii.
@katkapresov No tak to je dobre 🙂 ja by som aj skor isla :D uz sa mi nechce cakat a uz mi nie je ani dobre :(
@mia44 my nieco hovor.tiez dufam ze by to mohlo prist aj o par dni skor..prenasat sa mi nechce ani o jeden den 🙂).
@katkapresov Presne tak :D ja prejdem iba po Tescu a som zadychcana...uz mam toho akurat tak dost 😒
@katkapresov
@mia44
@vierocka222
ahojte baby, ked ste boli na tej predporodnej priprave, bolo vas tam vela? Dalo Vam to nieco? Rozmyslam, zeby som sla...
@katkapresov
@vierocka222
No co dievcata? Zvladate tie horucavy? Ja sa uz modlim, aby som cim skor porodila a mala vsetko za sebou. Ja uz nevlaaaadzem ☹ zajtra idem na CTG do nemocnice, uvidim, co mi povedia. Ako sa mate vy??
@mia44 ahooj.tak ja dnes po poradni..nasli mi v moci nejaky zapal tak mi brali ster a zajtra musim este moc doniest..hadam nic vazne,lebo ja problem ziadny necitim.a tak ako som bola pred tyzdnom zabetonovana tak teraz uz krcok makne.tak ja som debil z toho 🙂).ja na ctg o tyzden vo stvrtok.ides do monobloku??to prvy krat?
@katkapresov Dufam, ze ti vsetko dobre dopadne 🙂 ja som uz na CTG bola minuly piatok a teraz idem zas. Do starej chodim 🙂 Verim, ze zajtra povedia, ze som otvorena :D inak sa zblaznim z tohto pocasia...
@katkapresov
@vierocka222 Nejak sa neozyvate, tak neviem, ci uz mate svoje male pri sebe, alebo tu iba nechodite. Dajte vediet o sebe 🙂 Tak to vyzera, ze ja uz coskoro pojdem. Na CTG sa maly vobec nehybal, musela som ist na kontrolu o 2 hodiny a uz dobre bolo. Teraz cely vikend sledujem, ci sa hybe, ale nic :( Neviem, co mam robit. Mam strach.
@mia44 moja ak si niesi ista tak chod urcite na pohotovost..nas sa hybe zatial dost..ake co som citala tak v tych vyssich mesiacoch je normalne ze sa hybe pomenej,lebo uz nema miesto..urcite bude vsetko ok,hlavne sa sleduj a ak nieco tak chod do nemocnice.my sme inak na domasi. v stredu si idem po vysledky z toho zapalu a stvrtok usg
@katkapresov Ja som myslela, ze uz mas po porode :D a ty si uzivas leto na Domasi. Zavidim 🙂
@mia44 tak este aspon 2 tyzdne vydrzime.ja som este len 36..ty ako?hybe sa maly?
@katkapresov Ja uz som v 38. tyzdni a uz to chcem mat za sebou. Teraz troska sa hybe. Nechcem ist zajtra do nemocnice, tak nech v tom pekne pokracuje 🙂
@mia44 no vidis.aj slabe pohyby su pohyby.hlavne sa nemozne stresovat..aj ked to hovori ta prava 🙂.som v strese z toho zapalu.len ja fakt nechapem ako ho mozem mat ked mna nic neboli,nepali :(.inak ak mas fb co urcite mas 🙂)),tak si ma najdi:katka vrabelova.tam som castejsie ako tu 🙂
@katkapresov Neviem ta na fb najst. Nemas fotku??
@mia44 mam tam foto s priatelom.ked nenajdes tak napis meno a ja ta dam hladat
@katkapresov Tak som ti napisala dneska spravu. Taka fotka pri mori?? 🙂 Inak to moje meno si nevsimaj, nejde mi zmenit 😒
@mia44 hej pri mori..ale nic mi nedoslo ,hmm
@katkapresov Napisala som ti este raz :D
Ahojte babenky ja mam termin v july a cakame prve babo 🙂
ahojte, ja mam termin neskor, ale niektora ste tu spominali, ze podla adresy patri zena pod staru nemocnicu alebo monoblok? a prosim pekne, ako to zistim, ze kde by som mala patrit? 😀

@katkapresov
Od dneska to mám za 30 🙂 ako si na tom ty? v pohode sa cítiš? 🙂