Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@nicolettka2126 ja si idem kupit test🙂)), teraz. od vcera ma palia bradavky. ako PMS som to zatial nemala, tak uvidiiim🙂. potom napisem🙂
@tamarar a budes aj testovat dneska?? 😉
Ja uz len v utorok 🙂 Samozrejme ak dovtedy nepride ms..
@nicolettka2126 tak uz som testovala - negativny! ☹ uz nekupujem ziaden test.....budem cakat co bude. a ak sa nepodarilo teraz, hadam to klapne buduci mesiac.....
@tamarar jooooj,skoda..ale zase na druhej strane netreba stracat nadej,ved este stale mas 2dni do MS a mozno aj si tehu len ti pomalsie stupa HCG hormon..ale po pravde aj ja sa hrozne bojim utorka,aby nahodou ms neprisla,lebo to uz ma asi naozaj slahne..
Ahojte,tak ja som tu zatial ako navstevnik,sledujem vas od prveho prispevku,len som nemala odvahu sa k vam pridat tak skoro,ale nevydrzala som 🙂 Ja som dnes este len 5DPO. Ovulku som mala na 16 DC,prehliadnut sa to nedalo,lebo mam bilestivu ovylaciu.Brucho vtedy boli 2 dni. snazilkovali sme na 12 a 16 DC.Dnes po polnoci som sa zobudila na pichanie akokeby na lavom vajecniku(v podbrusku vlavo).Trvalo to do rana.Potom uz nic.Akurat mam pocit dnes akoby som mala dostat kramy,ale je to take jemnunke,tak to radsej pripisujem crevam.Nechcem sa tesit do predu.Menzes mam dostat 4.11.Cyklus mam tak 28-30.Na testik je este skoro,ak mrcha nedojde tak az koncom tyzdna.Ak by to predsa len vyslo,bolo by to 4te tehotenstvo.Z prveho mam 5 rocnu dcerku,druhe tehu sa skoncilo v 13 tt a z tretieho mam chlapceka,bude mat na Silvestra 2 roky.Mala som velmi rizikove tehu,vtedy som povedala uz nikdy.No cas zahojil rany a ja som znova zatuzila po babätku.Aj ked manzel nieje stotozneny az tak,strach ostal ale nebrani sa🙂
Omylom som pridala viac prispevkov,kedze pisem z mobilu.
@nicolettka2126 ano, citala som uz tu, na MK, ze niektorym ukazal test pozitivny, az ked im meskal menzes. ale testovat uz radsej nebudem. uvidiiiiim..... 😉 . ale ty sa neboj, urcite mas uz malinke pevne zakotvene!!! 😀 ja sa ozvem, keby nieco🙂)))
@tamarar zbytocne vyhodene peniaze za test, ked este nemeska 😉
@cirkularka juj, noooo. rozum mi to tiez hovori, ale ta moja nedockavost......som priserna🙂)!!!!
@tamarar chapem, poznam, verim, tiez som skusala 1 den pred a potom ukladala pod najostrejsie svetlo a pozerala z roznych uhlov 😀
@cirkularka ja som ho ocumovala asi pol hodiny🙂)) a nic! a ty sa tiez teraz snazis o baby? ci uz sa zadarilo? a ake boli tvoje priznaky?
@tamarar uz mam svetlu druhu ciarku, este skusim o 2 dni, kym nebude riadna kolajnica neverim 🙂
myslela som si, ze sa nam nezadarilo, ale podla precitlivenych reakcii, ked som si vsetko na seba vztahovala som si povedala ze mozno predsa len, nic ine tomu nenasvedcovalo, prsia ma pred MS bolievaju bezne, aj krize, aj v podbrusku, akurat som den pred MS zrazu citila ze "mam zaludok," nebolo mi zle, ani bolestou by som to nenazyvala, len sa ozyval a teraz ma uz aj sklbne v podbrusku, moznoze rastie maternica, bodaj by 🙂
@cirkularka a kedy mas mat menzes?
@tamarar vcera bol termin 🙂 tak dufam, ze sa pekne dlho neukaze 🙂
@cirkularka takze vcera bol termin a dnes si mala slabu ciarku? neboj, neukaze!🙂)) a ked uz mas ciarku, tak urcite uz si tehulka🙂
Kočky práve mi začal taký ružový výtok....mali ste to niektorá?????
@tanickaskorokubikova ja ho mam....a negativny test dnes poobede.
@tanickaskorokubikova a palia ma bradavky. ale ten ruz. vytok nemam stale. iba ked som bola na wc.....
@tamarar ja asi počkam do rana a rano urobím, mrcha to asi nebude lebo krčok mam tvrdý
@tanickaskorokubikova ja uz netestujem. ako som uz spominala vyssie...su to nervaky. ☹
pockam, ci bude meskat. a teba stale boli brucho ako pred menzesom? ine priznaky nemas?
@tamarar nemám nič okrem toho že ma bolia slabiny a dnes už celé nohy ale to asi skor z toho včerajšieho behania 🙂
@tanickaskorokubikova tak ti drzim palce. vidim, ze nas je viac, co sme netrpezlive🙂....ozvi sa zajtra, ked sa otestujes.
@tamarar jasne že sa ozvem 🙂
Caute kocky, tak ja sa s vami predsa len lucim, vcera sme skoncili na pohotovosti s krvacanim, srdiecko este krasne bilo ale dnes uz nebolo vidiet nic 😔. Drzim vam ale vsetkym palce, dotiahnite to do stastneho konca! 😵
@fracle ☹ mrzi ma to, prajem rychle zotavenie a nech sa to rychlo podari opat, asi to tak muselo byt, aj nam sa to stalo pred piatimi rokmi a neskor k nam zavitala nasa certica, drzim prsty do buducna! 🙂
@fracle to má mrzi ☹ ale vies ze všetko sa deje tak ako sa má a na dobre sa oplatí počkať. Určite k Vám čoskoro príde bábätko. Myslím na teba 😉
Maminky, aj ja chcem patriť k vám 😔 Dúfam že sa čoskoro budem môcť pridať 😉
No čo kocky mame nejaké nové TEHULKY? Ja som dnes bola u Dr. Lebo som mala posledné dni veľké bolesti robila mi sono, tak mám cystu 😒 mám kľúčový režim a keby niečo mám ísť hneď k Dr. A1x som videla mimi taká malilinkata bodecku to bola na monitore 🙂 ďalšie sono bude o týždeň sa moc tesim 🙂 🙂 🙂
Ako sa máte?

@nicolettka2126 No mňa už prestali aj prsia bolieť :( takže to vidím na MS ani brucho ma už nebolí, tak nevadí snáď nabudúce, tak sa držte kočky pekne si tu tehulkujte a dávajte na seba pozor 🙂