icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

denka1
27. jún 2013

@ajkag Ja len dufam,ze sa to rozbehne,,,dost ma zacalo prehanat a kontrakcie nastupili...sice este nepravidelne,ale su...uz som dostala aj mliecko,tak uz len dudkacik mi chyba🙂)

fopka
27. jún 2013

@tichydazd presne tak... ja zajtra poradna a potom by som chcela stihnut aj nejaky ten nakup, v ramci ktroeho by som sa este trosicku prikraslila aj z vonku 😀 ovsem, ked si ma uz rovno nenechaju

fopka
27. jún 2013

@denka1 a to si ta este stale nenechali?

fopka
27. jún 2013

@denka1 lebo ja mam tiez pocit, ze som sa uz otvorila a od pondelka mam uz bolesti a tiez sa do toho pridalo to tzv. ocistne prehananie.... tak neviem, ze co bude zajtra na kontrole

denka1
27. jún 2013

@fopka ešte ma poslali domov☹ uvidíme ,uz sa cítim nepohodlne,spať sa mi nedá ,asi sa tam pôjdem pre istotu ukázať ,aby som neporodila doma...

ala317
28. jún 2013

Predstavte si,co sa mi vcera stalo,okolo polnoci som spadla zo sna z postele. Rozplestila som ako zaba. Bola som tak strasne unavena,ze mi to doslo az teraz. Od vecera ma bolelo podbrusko ako pri kramoch a po pade som mala krce od zaludka smerom po bokoch. Do druhej som sa len prevalovala. Nemozem poriadne spat uz par dni,neviem preco,proste som strasne unavena,ale spat mi nejde.

janka_petrzka
28. jún 2013

@ala317 ja mam presne ten isty problem (so spankom, zatial s padanim z postele nie;), netusim co na to zabera ale je to riadne otravne ked sa unavena po celom dni len prevalujes v posteli, vedla teba muz sladko chronce a ty nic!!! ale planujem dospat aspon cez den 🙂

ala317
28. jún 2013

janka_petrzka ja by som aj dospala,ale mam doma 17 mesacnu certicu a ta mi toho moc nedovoli,oddych nepripada do uvahy. Ja sa aj celkom tesim do porodnice,kedze si tam aspon trosku oddychnem,lebo dojdem domov a dve male deti,to bude zabijak 🙂

ajkag
28. jún 2013

@ala317 a spava tvoja mala cez obed? ak hej, tak s nou spi aj ty 🙂

fopka
28. jún 2013

@didi30 po dnesnej kontrole presne ako ty... otvorena na 1 palec, maly strasne nizko ale to je tak akurat vsetko... primar mi povedal, ze nemam co stresovat ani nic, ze je tyzden pred nami a vsetko ide ako ma ... vo stvrtok este posledna kontrola a v sobotu na testy do nemocnice.... podla toho sa uvidi, mozno uz aj vyvolavanie, ale to ja velmi nechcem, bola som za prirodzene spustenie, ale zase nechcem ani velmi prenasat

fopka
28. jún 2013

@ala317 viem o com hovoris, ja tiez tento posledny mesiac vela nenaspim, hlavne kvoli trpnutiu a bolestiam ruk, je to priserne.... a ked clovek vstava okolo jednej alebo druhej v noci je umorne .... najhorsie, ze nemam, resp. nemozem nic robit, aby som zabila cas este aj v telke same hovadiny v noci davaju. ale mam tu vyhodu oproti tebe, kedze ja nemam doma nikoho, ze ked som velmi unavena a pride to na mna, tak si oddychnem alebo aj pospim cez den ...

didi30
28. jún 2013

@fopka takze stale to iste.... Vo stvrtok mam aj ja kontrolu, kiez by som uz na nu nesla a prislo by to skor....Ale mam pocit ze tam este parkrat pojdem. Nevies nahodou ze ked budeme prenasat, chodi sa na kontroly castejsie? Alebo tiez len raz za tyzden.? Do kelu ja sa tak sledujem, ze si uz pripadam ako sibnuta. Vzdy ked ma nieco pichne tak sa na to sustredim, uz som dnes hopsala aj na fit lopte....a staaale nic. Este ani tie prsia nemam v napati, ako keby sa nic nemalo diat. To je neskutocne, aky je ten posledny mesiac dlhy...dlhsi ako cele tehotenstvo. A kazdy okolo mna len hovori, uzivaj si este oddychuj, potom uz nebudes. Ako keby sa to dalo s tym bruskom...ani uzivat ani spat ani nic....

fopka
28. jún 2013

@didi30 vies co? ja to nejako tak neberiem, ze aby to bolo cim skor... aj ked bola by som rada. ale proste ked je raz termin dany, je zbytocne to silit.... mne ten cas bezi nornalne,nezda sa mi to dlho. ja od pondelka mam uz stavy ,ako som pisala, uz aj prsia a bradavky su citlivejsie a naliate, nehovorim o tlakoch a poslickoch, ktore su sialene .... no vysetrenie tomu jednoducho nenasvedcuje, ze by to malo zacat, je to len priprava... a aby toho nebolo malo, pred chvilou som zistila na vecku spinenie slabe, trochu na pradle. takze mam o problem navyse zase, ze sa musim teraz pozorovat, ci ide len o spinenie z vysetrenia, na ktore ma lekar upozornoval alebo to suvisi s porodom a treba sa chystat do nemocnice. takze bud rada, ze nemas priznaky. a netrpis. mozno to pride u teba z minutu na minutu a pojdes, odrodis a budes mat pokoj.

fopka
28. jún 2013

@didi30 a po termine sa myslim u nas chodi castejsie na pozorovanie... ja idem hned na monitorovanie a neviem co este uz v sobotu, teda den po termine. a hopsanie na lopte ti akurat urobi dobre 😀 porod to asi neurychli... ja mam za sebou 6-dnovu rekonstrukciu domu, vcera umyvanie okien a stale nic... prirodu zrejme neoklameme

miskanasa
29. jún 2013

ahojte baby, až teraz som našla túto konverzáciu. mám termín 14. júla, v stredu idem na kontrolu, ale už druhý den citim dole strasne tlaky...máte tie tlaky aj vy?

ala317
30. jún 2013

@miskanasa ja mam poslednych par dni vyslovene bolesti. Vcera sa mi vratilo tvrdnutie,ale si robim srandu,ze ked idem na wecko,tak maleho asi vytlacim. Ja este tyzden chcem vydrzat,aby som mala istotu,ze drobec bude v poriadku,termin mam tyzden po tebe,takze tie tlaky co mas uz mozu byt predzvest 🙂

miskanasa
30. jún 2013

Mne@ala317 mne sa zdá.že už mi spadlo aj brucho, tak uvidime

didi30
30. jún 2013

@miskanasa
@ala317 baby tak vy mate aspon tlaky a spadnute brucho....a to mate termin v polke jula ale ja mam termin 5 Jul a stale nic....jedine, co citim, je hlavicka medzi nohami 🙂 ale ani tvrdnutie, ani bolesti krizov, v noci normalne spim....ako keby sa nic nemalo stat. To mam naozaj rodit o 5 dni???

michaelamia1902
30. jún 2013

@didi30 ahojte kocky tak ja uz som na svete: Simon 27.6.2013, 17:14 hod. 2770g a 51cm
rovno z poradne na porodnicu🙂
nakoniec to bolo kp prirodzene ale islo to rychlo

didi30
30. jún 2013

@michaelamia1902 gratulujem je krasny 🙂 Prajem vela zdravicka vam obom 🙂 Tisko zavidim ten krasny maly batozok 🙂 Drzte sa a obcas dajte o sebe vediet, ako sa mate.

ajkag
30. jún 2013

@michaelamia1902 gratulujem k syncekovi 🙂 drzte sa obidvaja 🙂

denask1234
30. jún 2013

@michaelamia1902 gratulujem a želám obom vela zdravíčka🙂

ala317
30. jún 2013

@michaelamia1902 gratulujeme,vela zdravicka a mliecka a hl. rychle zotavenie🙂

ala317
30. jún 2013

@didi30 neboj v kazdom pripade viac ako dva tyzdne to trvat nebude 🙂 a mozno to pride zrazu a dnes budes mamina 😀 ale pozri sa na to tak,ze babatku je teraz najlepsie

leskovalenka
30. jún 2013

didi30 Ja som na tom v podstate rovnako ak nie horšie...Termín mám už 2.7.a stále nič, žiadne príznaky, úplne uzavretá...Pomaly som z toho už aj nešťastná ale snažím sa aj tak zachovať optimizmus a dúfať, že si to maly nakoniec predsa len rozmysli ;)

fopka
30. jún 2013

@leskovalenka
@didi30 aby to nakoniec nebolo tak, ze budete maminami skor ako my vsetky, ktore tu uz niekolko dni mame uz bolesti, tlaky a vsetky priznaky, ako keby sme mali ist uz rodit. ja som sa pred chvilou vratila z ukrajiiny...isla som s obavami, ci maleho neporodim nahodou na hranici :D nehrozi...akurat som velmi unavena, to je tak vsetko

janinna11
30. jún 2013

Ahojte kocky, ja som mala termin 4.7., ale potom, co mi v piatok odisla zatka a nastupili kontrakcie kazdych 6 az 8 minut, sme sa vybrali do porodky a v sobotu 29.6. o 5.10 sa nam narodil Matej, nas druhy pipik s mierami 3380g a 47cm 🙂 Velmi sa tesime a vam vsetkym prajeme rychle a co najmenej bolestive porody 😉

didi30
30. jún 2013

@janinna11 gratulujem a prajem vela zdravicka 🙂 Priebezne nas informujte ako sa mate aj s malickym 🙂

didi30
30. jún 2013

@leskovalenka tie nase babatka su ale lenive.... 🙂 Paci sa im v brusku 🙂 Ja som otvorena na jeden prst ale uz asi mesiac a vobec sa to nemeni. Poradnu mam az vo stvrtok, ani neviem ako to do vtedy vydrzim, to budu nekonecne dni.... Hlavne ked sa nic nedeje...mne uplne nic nie je. Nechapem. A to mi manzel hovori ze mam byt rada ze ma nic neboli.... 🙂

ajkag
30. jún 2013

@janinna11 gratulujem 🙂