Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
Snazim sa byt aktivna v ramci moznosti.... 🙂 Aky si mala porod? Lepsi ako prvy? Ako sa citis a este si v nemocke ci uz doma?
kočky mate niečo nové? ja po dnesnej poradni nic, to iste co minuly tyzden...akurat, ze ked som dobre pochopila lekara, kedze uz som sa radsej ani nic nepytala, otvorena som nie na jeden, ale "uz" na dva prsty, inac nic, ziaden naznak, ze by to uz malo byt... chcem sa opytat, v sobotou mam ist na nejake vysetrenia... vraj odber plodovej vody a neviem co este, vraj je to nutne, kedze uz budem po termine... neviete nahodou, co vsetko budem absolvovat?
Nadherna je,gratulujem :O))))
Ďakujem pekne všetkým ,je to úžasný pocit...zboznujem svoju rodinu a svoje deti...
@didi30 no didi pekne. Akurat vcera som na teba myslela,ze dlho nepises,tak uz to asi prislo a ty nic. Uz len chvilku a mas drobca pri sebe,si predstav,ze ja sa mozem trapit este aj tri tyzdne🙂 keby som uplnou nahodou prenasala. No povedz nieje ti hned lepsie,ked vies,ze niekoho caka este dlllha cesta?? 🙂 ja mam termin o 15 dni,tak cakam. A skusali ste vsetky "babske rady"???
@didi30 ahoj, ja som bola aj dnes na kontrolu a na odber plodovej vody... a ziadny posun, okrem bolestiveho vysetrenia ... malinky napriek tomu, ze velmi nalieha a sposobuje tlaky, tak je vlastne velmi hore - akoby zakliesneny, takze preto stale ziadna zmena, samemu primarovi to pocas vysetrenia neslo do hlavy, ako moze byt tak vysoko... v pondelok zase repete neprijemneho vysetrenia, ale co uz...beriem to tak, ze su to uz naozaj posledne dni a ked nic, tak pojde to tiez na vyvolavacku, co som tiez nechcela, ale ako pises, tiez verim, ze sa udeje nejaky zazrak a rozbehne sa to uz samo... ale citim sa velmi, ale velmi nepohodlne uz, v noci mam problem sa otoci, malicky je tazky a je to cim dalej horsie.... uvidime
@didi30 Dakujem pekne.Drzim palce,aby vsetko islo podla tvojich predstav.A netrap sa ,ze si nepribrala podla tabuliek.Ja som mala pred porodom 60,3 a po prichode z nemocnice mam 54,8 kg,takze musim trosku pribrat🙂))Tiez som sa zdravo stravovala a kazdy ma stresoval,ze aka som chuda a a ake mam malinke brusko a ked sa mi mala narodila,tak sa cudovali,ze kde sa tam v tom brusku pomestilo, take babo🙂))Mala 3180g a 50 cm a to sla na svet skor.Ma napisany 37 tyzden,takze zdrave stravovanie nikomu neuskodi a jedenie za dvoch,uz davno nieje v mode🙂Skus keksik,mozno pomoze🙂Drzim palce... 🙂
@ala317 Ja som sa na chvilu odmlcala aby som na to stale nemyslela ale to sa neda....Uz nevladzem stale pocuvat to iste : Ty si este cela? Este nic? Este si kinderko? No vytaca ma to do nepricetnosti..... Skusam vsetky babske rady caj z malinovych listov uz pomaly pijem na litre , dlhe prechadzky, schody, upratovanie, masaz bradaviek.......uplne vsetko a nic nepomaha.... :( Uz sa neviem dockat babatka.....
@didi30 nebrali ti vodu? mna prave kvoli tomu hned dnes objednavali na vysetrenie, aj ked som len den po termine. u nas to tak robia, pre istotu asi, aby sa nieco nestalo. a nebud nervozna z cakania, lebo to bude este horsie... ja som skor nervozna a nestastna z toho, ze tie vysetrenia mi sposobuju velke bolesti, kedze sa k malemu nemozu dostat a nasledne krvacam.. z toho som doslova uz besna. upozornovali ma sice, ze je to bezne, ale ze zase mam davat pozor, aby to nebolo klasicke krvacanie... tak beham ako sialena na vecko a pozorujem, ci je to z vysetrenia alebo nahodou sa nespustilo riadne, co by bolo uz nebezpecne. v pondelok sa priprav, mali by ti brat vodu, aby zistili sfarbenie, ja dnes v poriadku vsetko, az na to, ze sa stale neotvaram. a na babske recepty sa vykasli, je to podla mna blbost... ja som aktivna tento posledny mesiac az privelmi, az som sa obavala, ci si neuskodim alebo malemu a nic, ani tutuli mutuli nepomoze...ked raz sa neotvaras a babo sa netlaci, tak mozes podla mna ist aj na sexualny maraton a nic to neurobi 😀 som zvedava, kedy to pride konecne
Baby tak dnes 39 tt,dcerku som rodila v 39 tt,ale citim sa vynikajuco,nic ma neboli,netlaci a pod. Pred mesiacom mi fakt bolo horsie a to nehovorim v prvom tehh som uz v tomto stadiu skrabala steny,lebo som toho mala plne zuby. Ziadny naznak porodu. Verim,ze to ale coskoro pride,bo uz to chcem mat za sebou. Najradsej by som sa zbalila a isla k moru 🙂

@didi30 dakujeme, citam, ze to mas za 7dni... tak to moze prist kazdu chvilu, neboj, hlavne bud aktivna, ja som este v priebehu minuleho tyzdna bola na nejake nakupy, upratovala, behala za malym a myslim, ze an to dost pomohlo, samozrejme u mna to je aj tym, ze uz som rodila.. ale zase pri prvom mimi som nemala co robit a tak som v tych teplach len sedela dnu a s vylozenymi nohami pozerala telku a citala a potom som sla na vyvolavacku. A teraz to slo rychlo..drzim pce 🙂