icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

janinna11
30. jún 2013

@didi30 dakujeme, citam, ze to mas za 7dni... tak to moze prist kazdu chvilu, neboj, hlavne bud aktivna, ja som este v priebehu minuleho tyzdna bola na nejake nakupy, upratovala, behala za malym a myslim, ze an to dost pomohlo, samozrejme u mna to je aj tym, ze uz som rodila.. ale zase pri prvom mimi som nemala co robit a tak som v tych teplach len sedela dnu a s vylozenymi nohami pozerala telku a citala a potom som sla na vyvolavacku. A teraz to slo rychlo..drzim pce 🙂

didi30
30. jún 2013

Snazim sa byt aktivna v ramci moznosti.... 🙂 Aky si mala porod? Lepsi ako prvy? Ako sa citis a este si v nemocke ci uz doma?

didi30
30. jún 2013

@janinna11 aky si mala porod? Lahsi ako prvy? A este ste v nemocke alebo uz doma?

gogusa
1. júl 2013

@janinna11 gratulujem a kde ste rodily v zh

janinna11
2. júl 2013

@gogusa ahoj, ano, rodila som v Z/H, aj ty budes?

janinna11
2. júl 2013

@didi30 myslim, ze bol lepsi ako prvy, bol bez vyvolavacky, uplne prirodzeny, bolo to ine, bolelo, ale krasne 🙂

ala317
2. júl 2013

@janinna11 no sa tesim aj za teba,ze druhy porod bol lepsi a snad sa necha aj moj porod inspirovat,prvy bol nic moc,tak tentokrat to sice bude mozno bolestivejsie,ale o to rychlejsie 🙂🙂🙂

gogusa
2. júl 2013

@janinna11 no aj ja budem rodit v zh a ktory dr. ta odrodil a bola si s nim spokojna ja sa bojim toho mladeho pride mi este neskuseny 🙂

janinna11
2. júl 2013

@gogusa mna rodila doktorka Durkechova, a som jej vdacna, bola taka mila a zlata, ze som nemala vobec strach, uzasny pristup, komunikacia, to som este nezazila, fakt mladunka doktorka (netusim kolko ma,ale podla mna do 30-33max), isla by som k nej znovu.

gogusa
3. júl 2013

@janinna11 Tak to som zvedava vraj je dobra odbornicka co som pocula ale pride mi taka namyslena arogantna 😖 ale ked si s nou bola spokojna to je hlavne 😀

fopka
4. júl 2013

kočky mate niečo nové? ja po dnesnej poradni nic, to iste co minuly tyzden...akurat, ze ked som dobre pochopila lekara, kedze uz som sa radsej ani nic nepytala, otvorena som nie na jeden, ale "uz" na dva prsty, inac nic, ziaden naznak, ze by to uz malo byt... chcem sa opytat, v sobotou mam ist na nejake vysetrenia... vraj odber plodovej vody a neviem co este, vraj je to nutne, kedze uz budem po termine... neviete nahodou, co vsetko budem absolvovat?

denka1
4. júl 2013

Ohlasujeme,ze 30.6.2013o 20.01.hod sa nám narodila naša krásna Melissa 3180g a 50cm.Je zdravicka a prenadherna a uz sme z nemocnice doma🙂

sasaa22
4. júl 2013

@denka1 Veľká gratulácia , je nádherná , nech ste obe zdravé !

tinacarina
4. júl 2013

Nadherna je,gratulujem :O))))

ajkag
4. júl 2013

@sasaa22 srdečne gratulujem k dcerke, je nadherna 🙂

fopka
4. júl 2013

@denka1 gratulujem a tak trochu zavidim, ale samozrejme, v dobrom, ze uz to mas za sebou a sladučky uzlicek pri sebe. malinka je na zjedenie

denka1
4. júl 2013

Ďakujem pekne všetkým ,je to úžasný pocit...zboznujem svoju rodinu a svoje deti...

ala317
5. júl 2013

@denka1 nadherna bambulka,naozaj. Drzim palce a gratulujem 🙂

didi30
6. júl 2013

@denka1 gratulujem a prajem vela zdravicka obom ;)

didi30
6. júl 2013

@fopka ahooooj ja po poradni vo stvrtok tiez nic. Uz som 1 den po termine a nic stale nic...V pondelok idem opar na kontrolu a ak nic tak v piatok do nemocnice hospitalizacia a vyvolavacka....Ale takto som to nechcela... Stale verim ze sa nieco udeje a pride to prirodzene...

ala317
6. júl 2013

@didi30 no didi pekne. Akurat vcera som na teba myslela,ze dlho nepises,tak uz to asi prislo a ty nic. Uz len chvilku a mas drobca pri sebe,si predstav,ze ja sa mozem trapit este aj tri tyzdne🙂 keby som uplnou nahodou prenasala. No povedz nieje ti hned lepsie,ked vies,ze niekoho caka este dlllha cesta?? 🙂 ja mam termin o 15 dni,tak cakam. A skusali ste vsetky "babske rady"???

ajkag
6. júl 2013

@didi30 drzim palce, nech sa ti to rozbehne same a nemuseli vyvolavat 🙂 Ja mam termin o tyzden, brucho mam casto tvrde ako skala, babske recepty vyskusane, tak uvidime v utorok na poradni 🙂

fopka
6. júl 2013

@didi30 ahoj, ja som bola aj dnes na kontrolu a na odber plodovej vody... a ziadny posun, okrem bolestiveho vysetrenia ... malinky napriek tomu, ze velmi nalieha a sposobuje tlaky, tak je vlastne velmi hore - akoby zakliesneny, takze preto stale ziadna zmena, samemu primarovi to pocas vysetrenia neslo do hlavy, ako moze byt tak vysoko... v pondelok zase repete neprijemneho vysetrenia, ale co uz...beriem to tak, ze su to uz naozaj posledne dni a ked nic, tak pojde to tiez na vyvolavacku, co som tiez nechcela, ale ako pises, tiez verim, ze sa udeje nejaky zazrak a rozbehne sa to uz samo... ale citim sa velmi, ale velmi nepohodlne uz, v noci mam problem sa otoci, malicky je tazky a je to cim dalej horsie.... uvidime

denka1
6. júl 2013

@didi30 Dakujem pekne.Drzim palce,aby vsetko islo podla tvojich predstav.A netrap sa ,ze si nepribrala podla tabuliek.Ja som mala pred porodom 60,3 a po prichode z nemocnice mam 54,8 kg,takze musim trosku pribrat🙂))Tiez som sa zdravo stravovala a kazdy ma stresoval,ze aka som chuda a a ake mam malinke brusko a ked sa mi mala narodila,tak sa cudovali,ze kde sa tam v tom brusku pomestilo, take babo🙂))Mala 3180g a 50 cm a to sla na svet skor.Ma napisany 37 tyzden,takze zdrave stravovanie nikomu neuskodi a jedenie za dvoch,uz davno nieje v mode🙂Skus keksik,mozno pomoze🙂Drzim palce... 🙂

didi30
6. júl 2013

@ala317 Ja som sa na chvilu odmlcala aby som na to stale nemyslela ale to sa neda....Uz nevladzem stale pocuvat to iste : Ty si este cela? Este nic? Este si kinderko? No vytaca ma to do nepricetnosti..... Skusam vsetky babske rady caj z malinovych listov uz pomaly pijem na litre , dlhe prechadzky, schody, upratovanie, masaz bradaviek.......uplne vsetko a nic nepomaha.... :( Uz sa neviem dockat babatka.....

didi30
6. júl 2013

@fopka drzim palceky nech sa nam to rozbehne samo a prirodzene....Nech uz mame babatka pri sebe....Toto cakanie je uz na nervy. Mne zatial plodovu vodu nevysetrovali...tak uvidime co bude v pondelok. Juuuuuj, kedy to pride???

didi30
6. júl 2013

@denka1 dakujem za podporu ;) Hned mi je lepsie ked viem ze v tom nie som sama ;)

didi30
6. júl 2013

@ajkag aj ja drzim palceky ;) Stale verim ze to pride same ako blesk z jasneho neba....

fopka
6. júl 2013

@didi30 nebrali ti vodu? mna prave kvoli tomu hned dnes objednavali na vysetrenie, aj ked som len den po termine. u nas to tak robia, pre istotu asi, aby sa nieco nestalo. a nebud nervozna z cakania, lebo to bude este horsie... ja som skor nervozna a nestastna z toho, ze tie vysetrenia mi sposobuju velke bolesti, kedze sa k malemu nemozu dostat a nasledne krvacam.. z toho som doslova uz besna. upozornovali ma sice, ze je to bezne, ale ze zase mam davat pozor, aby to nebolo klasicke krvacanie... tak beham ako sialena na vecko a pozorujem, ci je to z vysetrenia alebo nahodou sa nespustilo riadne, co by bolo uz nebezpecne. v pondelok sa priprav, mali by ti brat vodu, aby zistili sfarbenie, ja dnes v poriadku vsetko, az na to, ze sa stale neotvaram. a na babske recepty sa vykasli, je to podla mna blbost... ja som aktivna tento posledny mesiac az privelmi, az som sa obavala, ci si neuskodim alebo malemu a nic, ani tutuli mutuli nepomoze...ked raz sa neotvaras a babo sa netlaci, tak mozes podla mna ist aj na sexualny maraton a nic to neurobi 😀 som zvedava, kedy to pride konecne

ala317
7. júl 2013

Baby tak dnes 39 tt,dcerku som rodila v 39 tt,ale citim sa vynikajuco,nic ma neboli,netlaci a pod. Pred mesiacom mi fakt bolo horsie a to nehovorim v prvom tehh som uz v tomto stadiu skrabala steny,lebo som toho mala plne zuby. Ziadny naznak porodu. Verim,ze to ale coskoro pride,bo uz to chcem mat za sebou. Najradsej by som sa zbalila a isla k moru 🙂