icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

Strana
z52
vvveron
25. okt 2013

chcem sa opytat ci by mi niekto z vas vedel poradit... asi budem musiet prestat kojit (zo zdravotnych dovodov) a prejst na sunar... kto s tym ma skusenosti? aky sunar je dobry, ako to cenovo vychadza, od kolkeho mesiaca pouzivate sunar, ako dlho vydrzi jedna krabicka a pod??? za odpoved by som bola vdacna....

miminik
6. nov 2013

ahojte. aj my sme júloví. v piatok už budeme mať 4 mesiace, bolienie bruška už prešlo, ale ešte vždy je malý uplakaný. plače takmer vždy: keď je hladný, ked chce byť na rukách, ked chce spať, ked sa obliekame. myslíte, že ho to prejde? máme niekto podobného urevančeka? a teraz nám už aj prestal džavotať, neviem, či kvôli očkovaniu, alebo zúbkom.

mirusa31
19. nov 2013

Ewica si tu?

mirusa31
19. nov 2013

Ewica si tu?

miriammiriam37
21. nov 2013

@miminik ahoj, ja som mala prvú dcérku takú urevančekovanú, tiež ju bolievalo bruško..no a dosť dlho sme revošili aj potom, keď už bruško nebolelo...Malý je úplne iný, ale ten zase nechce spinkať v noci, teda spinká, len strašne veľakrát sa zobudí, pocucká a spí ďalej. A sám mi momentálne už nezaspí vôbec, čo sa nám predtým veľakrát podarilo 🙂 Ináč po očkovaní mi začal takto zle spávať...predtým prespal v noci aj 7 hodín v kuse..ach jaj.. a džavotať tiež prestal na pár dní..ale už kecá ďalej ..máte aj vy takéto skúsenoti?

millada
Odpoveď bola odstránená
kika2013
5. feb 2014

Ahojte mamičky 🙂 veľmi rada sa k vám pridávam aj so svojím synčekom Adamkom, ktorý sa mi narodil 7. 7. 2013 v Nitrianskej pôrodnici. Zároveň sa vás chcem popýtať či ste nemali skúsenosti s červenými malinkými vyrážkami v oblasti bruška ☹ Už sa s nimi dosť dlho trápime, zajtra idem k dr., ale nedá mi to spávať ☹((

andrejta
8. feb 2014

@kika2013 nemôže to byť alergia na plienky? neskúšala si zmeniť značku? prípadne skús natrieť tenučkou vrstvou fenistilu. čo ti povedala doktorka?

kika2013
11. feb 2014

dakujem za reakciu andrejta 🙂 menila som plienky, vzdy som pouzivala pampersky premium care, skusila som potom babylove ekologicke. Ale nepredpokladam, ze to bude z plienky nakolko tie pupaciky pod plienkou nie su. Prave pre toto som si myslela, ze to je asi reakcia na praci prostiedok, ale to tiez nebude ono, lebo hned som aj prasok zmenila na lovelu a vsetko prepierala este v teplej vode po doprani ☹ Doktorka povedala, ze to vyzera ako reakcia na prasok... alebo ekzem ☹((( Predpisala mi oilatum do kupela a premastujuci kremik. Nepomahalo to, tak po rade od znamych kupem maleho v dubovej kore a natieram ho sudokremom. Zda sa mi, ze to ustupuje, takze veeeeelmi dufam, ze mu to prejde... dam vediet a este raz dakujem

kika2013
11. feb 2014

inak ten fenistil planujem tiez skusit ak by to bola alergia na nieco co som mu naservirovala. Najviac sa obavam, ze to je z ovocneho caju co som mu podala (obsahoval aj jahodu), ale alergicka reakcia by nemala trvat tak dlho... Ten cajik som tiez hned prestala podavat malemu

smrzko
9. júl 2014

My sme trosku neskorsie nasli tuto skupinku, aj nariek tomu sme velmi radi..aj ked sa mi to nechce verit, ako velmi rychlo to ubehlo, ale zajtra ma nas Matejko rocik.

Strana
z52