Termín pôrodu júl 2014
My sme si nasli dnes druhu ciarocku a termin by mi vychadzal na nase vyrocie.7.7.2014 dufam ze sa este niekto prida......
Ahojte kočky, my očakávame 11.7. Rada by som sa k vám pridala do súkromky 😉
Milé mamičky júlových detičiek, pridávam sa k vám. Môžem do súkromnej skupinky?
Ahojte,volam sa Martina a Rada by som sa aj ja pridala.Cakame druhe babatko a Termin mame 29.7. 🙂 budem Rada,ak ma prijmete medzi seba.Pekny dnik
ahojte...pripajam sa, cakame 1 babo a termin mame 1.7.
Ahojte, aj ja by som sa rada pripojila do súkromky, termín máme 26.7. - ak všetko dobre pôjde 🙂
Ahojte kočky aj ja sa chcem pridať do sukromky k Vám, mám termín na narodeniny mojej svokry a to 19.7. 🙂
ahojte, ja mám termín 29.7. a veľmi rada by som sa pripojila k vám do súkromky 🙂
Caute baby, aj ja by som sa k Vam rada pridala. Termin mame 02.07.2014 a je to nase prve babo 🙂 mozem sa vas este spytat, ako to funguje? Kde najdem tu sukromnu skupinu? Ak ma prijmete, pride mi nejaka pozvanka? Dakujem
Ahojte.... 🙂 ....My mame termin 9.7.2014.....možem poprosit pridat do sukromky.... 🙂
Ahojte baby. Chcrla by som aj ja sa pripojit do sukromky. Ako to funguje,ako sa mam pripojit.my cakame prve dieta a mam termin 16.7..
Ahojte, aj nám doma vyšli dve čiarky. Pre nás to bolo prekvapenie, kedže sme to nečakali ale tešíme sa...🙂 Už máme ročné dievčatko, takže všetko v čerstvej pamäti. Termín máme v druhej polovici júla. Či to bude chlapec alebo dievča sa dozvieme na ďalšej poradni....dám vám vedieť potom.
ahojte tiež sa pripájam náša malá žblnka príde okolo 26.7 😀 s tatíkom tešíme 😀
Baby neviete co sa stalo so sukromnou skupinou "tesime sa na jul 2014" som nejako mimo obraz.
@daliborova waw máme rovnaký termín teším, som zvedava či to výjde 😀
@ajjka87 no budeme veriť, že to bude všetúčko v porádečku 😉
@daliborova bude bude tomu verím, šibali budú jedno i druhé 😀😀
@luckamuco tá skupina stále funguje
Občianske združenie Ženské kruhy vás srdečne pozýva v sobotu na prednášku o bondingu , o podpore vzťahovej väzby od narodenia. Čo je to bonding? Aký význam má pre dieťatko a pre matku? Ako ho dosiahneme v slovenských pôrodniciach? Na čo máme ako rodičia pri pôrode právo? Na tieto a mnohé iné otázky dostatne odpovede v túto sobotu. Tešíme sa na vás.
@55alexandra55 ja som bola v tejto skupiny, ale neviem prečo už sa k nej neviem dopátrať, nevieš mi poradiť čo sa mohlo stať?
Ahojte baby, ja som tiez Julovka: termin mame 24.7.tiez som sa chcela prihlasit do skupiny Juloviek..... ked som klikla co napisala 55alexandra55, vyhodilo mi to ako neplatna stranka.neviete preco?
@55alexandra55 Ahoj..ani mne nejde do súkromnej skupiny, hoci som v nej už bola pridaná dávnejšie...
@kareta21 je možné, že autorka skupiny ťa vyradila, lebo si nepridávala žiadne komentáre, skús ju požiadať o zaradenie do skupiny
@55alexandra55 tvoj link ukazuje, ze podstranka neexistuje 😒

My čakáme 17.7 a moc sa tešíme 🙂 Nájde sa niekto júlový aj v Nitre? 🙂