Termín pôrodu júl 2014
My sme si nasli dnes druhu ciarocku a termin by mi vychadzal na nase vyrocie.7.7.2014 dufam ze sa este niekto prida......

•
7. nov 2013@lindush123 daj potom urcite vediet ako ste dopadli, budem na vas mysliet 🙂 a dakujeme
@ninocka84 ono je aj zle obdobie na tehotenstvo ,tak mi doky povedal vsade sama vyroza,ja som tehotna presne v tom istom case ako minuly rok ,preto sa obavam ,ale nam to vydrzalo do aprila a malicka v 24 tyzdni odisla ,tak ti z vlastnej skusenosti hovorim ,ked sa ma stat zle ,nech to je v zaciatkoch ako ked uz zena citi pohyby a tak ,rychlejsie sa das dokopy a o mesiac ,dva budes opat tehu, uvidis aj ked je to tazke ale chce to cas ,prajem ti rychle zotavenie a vela ,vela sil aby si v co najblizsom case nasla opat//
@mona333 ahoj, tiez sme pravdepodobne v tom 🙂 , termin 10.7., tiez stale kojim, ja som sa na to pytala uz davnejsie mojej gyn. a ta tiez, ze hned prestat, ale neviem, nas maly je na to taky namotany, ze sa mi nechce ho zatial znasilnovat....nejake problemy nemam, tak zatial neriesim....uvidime, ale je o tom clanok na mamila.sk a tam ta laktacna hovori, ze sa to da v pohode, len si musis davat pozor na kvalitnu stravu atd.
@lindush123 veľmi podobne, prvé po inseminácii na druhý pokus, tentokrát 3 neúspešné a potom nám povedali, že jediná šanca je ivf.. to sme si nechali prejsť hlavou a rozhodli sme sa, že ďalšie dieťa mať nebudeme. o mesiac na to som zistila //
ahojte kočky tak sa k vám pridávam 🙂 k lekárke idem túto stredu, poprosím tiež o zaradenie do diskusie vďaka 🙂
Ahojte babule, tak sa k vám pridávam aj ja 🙂 Zatiaľ mám len koľajničky na testoch od minulého týždňa, dnes som bola u dr., ale ešte nič nebolo vidno, len dáku mini čiernu bodku, tak mám ísť ešte raz na sono budúcu stredu, tak držte palce, aby bodka rástla a bolo ju vidno pekne 🙂
Bambulky, takze lekar sa presunul na dnes a bol ultrazvuk a videla som to nase male stvorenie - 6tt ak som dobre pocula, lebo ja som bola taka happy, ze som ho ani dalej nevnimala 🙂)))
Ja som bola na sone v piatok, srdiečko pekne bilo, mám prísť až o š týždne, materskú knižku dávajú kedy? mne sa zdá že pri minulom mi dali hneď keď bolo srdiečko.
@nastasyk ahoj aj ja este kojim moju, ma 17mesiacov, doktorovi sa chystam zajtra , neviem ci hned aj na sono pojdem, podla kalkulacky som 6+0tt dnes... tiez dufam ze hned na mna nevyleti ze mam prestat s kojenim, ved kolke maminy kludne kojili az do porodu a po porode pokracovali 😉
a tiez uz asi 3dni mam zaludok ako na kolotoci, dnes uz som aj myslela ze budem wc misu obimat, ale predychala som to ... 😞((
a tiez uz asi 3dni mam zaludok ako na kolotoci, dnes uz som aj myslela ze budem wc misu obimat, ale predychala som to ... 😞((
Ahojte dievcata, ja som prave zacala 7tt, @nelika pridas prosim aj mna do sukromky?
@jankalac @nastasyk @ewicac ja tiez stale kojim, maly ma 19 mes. u lekarky som este nebola, tiez sa trochu bojim, co povie, tajne dufam, ze sa na kojenie nebude pytat, a kedze mi to ziadne problemy nerobi, ja to sama spominat nebudem... ona uz v januari, ked som bola na preventivke hundrala, ze so to stale kojim (maly mal 9 mesiacov...), ze uz ma davno vsetko jest... tak uvidime, som zvedava, co povedia Vam, ale odstavovat sa nechystam, len v pripade, ze by nastali nejake problemy, ale dufam, ze nie, lebo neviem si to cele predstavit...
@jankalac @nastasyk @ewicac ja tiez stale kojim, maly ma 19 mes. u lekarky som este nebola, tiez sa trochu bojim, co povie, tajne dufam, ze sa na kojenie nebude pytat, a kedze mi to ziadne problemy nerobi, ja to sama spominat nebudem... ona uz v januari, ked som bola na preventivke hundrala, ze so to stale kojim (maly mal 9 mesiacov...), ze uz ma davno vsetko jest... tak uvidime, som zvedava, co povedia Vam, ale odstavovat sa nechystam, len v pripade, ze by nastali nejake problemy, ale dufam, ze nie, lebo neviem si to cele predstavit...
baby, ja som dnes bola a lekar povedal,ze je tam tehu, vzali krv na hcg, ale povedal, ze je to male, ze by to malo byt vacsie, nasadil mi duphaston, mam strasny strach, ci je vsetko ok, mali ste nieco podobne? posledny menzes osm mala 25.9., sice povedal, ze zalezi, kedy som otehotnela... strasne sa bojim,je to nase vytuzene babo
bola som este u lekara v CARE, kam som chodila a on mi toto povedal... dufam,ze vsak bude vsetko ok
@nastasyk
@emikie no dnes som bola u dr, aj s malou, cakali sme v cakarni 2hodiny, uz bola zla jak cert, tak v ambulancii kukol, urobil ster na cyto, urobil sono, potvrdil tehu 6tt, mam prist este na krv 2.12. a vystavi mi aj knizku... ani som sa ho nestihla na to kojenie opytat, nahanala som malu po ambulancii :-p . ale ani sa nepytal ci kojim - nekojim...
@emikie no dnes som bola u dr, aj s malou, cakali sme v cakarni 2hodiny, uz bola zla jak cert, tak v ambulancii kukol, urobil ster na cyto, urobil sono, potvrdil tehu 6tt, mam prist este na krv 2.12. a vystavi mi aj knizku... ani som sa ho nestihla na to kojenie opytat, nahanala som malu po ambulancii :-p . ale ani sa nepytal ci kojim - nekojim...
ahojte, tak ja som si tiez nasla // este minuly tyzden, robila som si 3 testy vsetky pozitivne, bojim sa ale este nejako moc tesit ...uvidim co povie lekar, dufam ze to bude vsetko OK 🙂 tiez mi to vychazda na polovicu Jula ...
Tu začni písať odpoveď...

Odošli