icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

renulka111
5. máj 2016

@martinaj ved najprv to tak bolo ja som sa toho tak chytila a bola som spokojna ze nas tu sleduju pasy sono prietoky kazdy den. Tak som mohla vecer ist celkom kludne spat. Teraz tak budem doma na nervy. Ale tak budem hladat ine cesty.

martinaj
5. máj 2016

@renulka111 a tvoj gynekolog co na to? Lebo to tak nemozte nechat.... 😔

renulka111
5. máj 2016

@martinaj ved zajtra ma slavnostne prepustia a idem rovno k nemu tak som zvedava. No toto tehotenstvo ma uci stale hladat odbornikov bo nie je doktor ako doktor. Aj vdaka tomu sme tak daleko ako sme. Ja len viem ze spokojna uz budem len ked ju uz budem mat v naruci.

katka90
5. máj 2016

@sharff presne tak fungujem aj ja😂na wc po štyroch ...ono je tazko ležať pri 3rocnom dietati😊😂 ...dufam ale,že vydrzim aspoň do 32tt lebo ma strasia,že pojdem skor

katka90
5. máj 2016

@lucita2707 Ahoj,veľmi drzim palceky😊 všetko dobré dopadne,uvidis ...tie kortikoidy pomôžu na plucka ...ja som v 29tt, veľa bielych krviniek +zápal ...zatiaľ sa neotvárame ale tvrdé brucho mam každú chvíľku a bolesti tiež ...a tiež chcem vydržať do 32tt😁budem na teba myslieť😊

lucita2707
6. máj 2016

@adusqua dnes som bola pri primárom..verdikt..strašne nálezy. Som ešte viac otvorená..a citujem ho..PANI VY ANI NEBUDETE VEDIET KEDY A PORODITE AKO STE OTVORENA A BABO MA LEN KILO... ☹ hotová som..už sa bojím všetkého. Kazdym dňom sa mi zdá že sa niečo zhorší.

lucita2707
6. máj 2016

@katka90 aj ja mám zápal a biele krvinky veľa. Len horšie to že po týždni má pozerali a hrozne výsledky..viac som otvorená. Neviem či vydržíme do 32tt ☹

lucita2707
6. máj 2016

@renulka111 tak aspoň tie kortikoidy. Len duuufa!m že záberu .hnevá má to že po týždni mi nerobili uktrazvuk

sharff
6. máj 2016

@katka90 poznáme. Už aj mne to začína. Veď termín sa blíži. Pri malom má tiež strašili, oni to robia radi, a vydržali sme až do 40tt. A to som bola už po dvoch sekciách. Teraz mám tá sebou 4. Sekcie a asi bude ďalšia. Tá super nie? ;)

renulka111
6. máj 2016

@lucita2707 tak to ber ze kazdemu dnu ktory prejde budes rada. Kazdy jeden den je velke plus a pojdes kolko to da. Aj mensie deticky sa narodili a su v poriadku. Kazdy den je mala vyhra.

renulka111
6. máj 2016

@adusqua no uz som doma so skusenostou ze TT nemocnici sa treba vyhnuuuut na kilometre.

trubi
6. máj 2016

@renulka111 no super, teraz sa už bojím.. Ja som z TT a myslela som, že tu budem aj rodiť..

renulka111
6. máj 2016

@trubi no su tam aj prijemni doktori. Napr. Mlada doktorka Motykova velmi prijemna a ochotna. Tiez doktor Bucko.

adusqua
7. máj 2016

@lucita2707 Ahoj moja, no viem že sa to hovorí lahko, ale musíš myslieť pozitívne, že aj ked sa bábo narodí skôr, všetko dopadne dobre ... Hlavné je že si v nemocnici a keby niečo tak sa o vás postarajú... Myslím na Vás a držím palce každý deň 😔

lucita2707
7. máj 2016

@adusqua dakujeme. Duufame že bude dobre. Stále je nadej

adusqua
8. máj 2016

@lucita2707 jj, aako sa mate,co nove?

chymenitta33
8. máj 2016

@lucita2707 - držím palce! ja mám tiež vždy "nervy" keď je dôležité či rastie. A merajú mi ho každých 14 dní, lebo inak to nemá efekt. 😠 😎

sonikca
8. máj 2016

Ahojte, chystáte sa niektorá látkovať? Máte už vybratú základnú výbavičku? Ja by som chcela kombinovať, ale úprimne som zatiaľ v látkovaní dosť stratená :/ Je tak veľa značiek a druhov!

lucita2707
9. máj 2016

@adusqua ahoj. Bolesti nemáme ale stále lezime v KE na infúziách a antibiotikách. Zajtra mám konečne ultrazvuk po 2tyzdnoch..uvidíme čo bude

lucita2707
9. máj 2016

@chymenitta33 vieš mne u nás primar vravel že drobec dĺžku maa..akurát že je chudý..ale dlzka oki.tak neviem precooo udávajú týždne podľa váhy..tu mi raz povedia že 30+5..príde iná doktorka povie že 29tt..keď prepočíta váhu že menej týždňov trhu..no.na nervy. Ja sa držím toho 30+5 ,dnešným dnom

chymenitta33
9. máj 2016

Mna hlavne vaha, dlzka to je indi vindi, presnejsia je vaha. Drzim palce

malibu21
9. máj 2016

@chymenitta33 cicka mne nezodpovedá ani váha ani mieri :( takže ja som nasrdena moc doteraz ok a teraz baaaac.

ivana534
10. máj 2016

Aj ja 😃

meggie07
11. máj 2016

@renulka111 ahoj, kam nakoniec pojdes rodit? Tiez sa bojim ist do Trnavy? Po skusenostiach co maju znamy :(

adusqua
11. máj 2016

@lucita2707 Ahoj moja, tak ako si dopadla na ultrazvuku? Ako sa máte?

meggie07
11. máj 2016

@lucita2707 Ahoj, ako sa drzite? Co noveho? Dufam, ze ste v poriadku 🙏

renulka111
11. máj 2016

@meggie07 ja mam toto tehotenstvo velmi komplikovane. Mame problem s placentou ktora je zbujnena a ma v sebe nejake prazdne miesta hovoria im laguny. Nazory lekarov su rozne jeden by pomaly ukoncil tdhotenstvo hned samozrejme tt sledovat ale len raz za tyzden co druhy povedal ze je malo. No des. Tak sa mi dnes podarilo objednat dr Slezakovi v Ba na konzultaciu. Citala som same dobre referencie tak som zvedava. Mal by byt aj porodnik tak zistim kde rodi bo ja s touto diagnozou nepojdem hocikomu. Inak som rozmyslala nad antolskou. Takze zatial je situacia vo vyvoji. Trnavu sa vsak budem snazit obist.

talia221
11. máj 2016

@renulka111 mala som.tu česť s pánom Slezakom pracovať na onkológii, nestretla som.lepšieho gynekológa... Aj ako človeka aj ako lekára. Určite by som sa držala toho co on povie...veľa zdaru.

katka1981
11. máj 2016

@talia221, a ten morfo uzv, kt. som s nim zazila povazujem za najkrajsi rodinny zazitok za posledne roky, pre mna to bolo ako najlepsi film, kt. sme si ako rodina spolu pozreli.

katka1981
11. máj 2016

@renulka111, ja sa chystam rodit na Antolsku k Havaldovi, mala som ho uz zazmluvneho a ten termin porodu co mam je ok, nebude na dovolenke ale prve co mi napadlo, ze ak by Havalda nemohol, zistim, ci Slezak rodi a zazmluvnim si jeho. Ozaj uzasny lekar.