Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
@jeinabe dufam, ja viem ze mimonik je malilinky a snad ta krv ukaze ze je to tam.... vsak mam priznaky jak svina😂😂😂 teda az na toze dnes mmi nic nesmrdi alezase ani nic masove nerobim 😀
Inak som sa ranoodvazila a zhrozila, takze prechadzam na zdravsiu stravu avynecham sladkosti ablbosti uplne a viac zeleniny a ovocia
Aj ja som Rh - a mm je Rh+ ale je to prve tehu s tymto chlapom ( boze to znie 😂😂😂)
Snad bude vsetko super
@martinaj, ja som sa minule smiala na muzovi, ked som ho poslala kupit test, nechcelo sa mu ist do lekarne a povedal, zwe v DMke nemali. Ja ze a odkedy byvaju v DMke testy. Tu na koniku baby pisali, ze su testy v DMke za 1,49. Takze tam. Ja som najprv chcela len Rapid Clear, myslela som ze je najlepsi, ale tak clovek sa uci 🙂 A pozrela som si tu recenzie a jedna moja kamoska Pepino chvalila. Ozaj ak potrebujes viac testov, tam je cena dolezita. Ja som cakala ze mi hned vezmu krv a potvrdia HCG ale tak nezabijem sa. U Kocha to bolo ine.
@jeinabe Tak mne vzdy pichli Rhegu ked som prisla o babatko, takze to snad bude ok a on ta lekar bude sledovat a brat protilatky neboj. Naposledy som mala este aj aktivny CMV...takze po2,5roku sa teraz modlim, aby uz bolo konecne vsetko zasa v poriadku, nech sa ta moja mala opica docka surodenca konecne 🙂
@martinaj, aj moja teta mala takto a nieco jej robioli, neviem co, ale ma obe deti, pekne, mudre neboj, obaja maju vysku, sportuju, su vysoki, stihli a sesterku beriem ako sestru, neboj nic im nie je. Zaklad je, ze sa o tej krvi vie a lekari vedia co maju robit, toho sa ozaj neboj.
@martinaj, ja som chodila kochovi od 19 do 32 rokov tusim, ale potom som uz nemala prachy, bolo mi to luto, Jeden rok mi Cupi dal gratis 🙂 No a teraz chodim uz 2. rok k Raslovej, kamoska mi ju doporucila. Ja som s nou spokojna, zatial mi nebolo nic, len u Kocha to bolo lepsie ako tehulka, keby ze mam prachy aspon na tehu idem k nemu, to som aj chcela, ale tak snad to bude ok.
Inak som zabudla, gyndoska mi dala papier pre obvodnu, ze mam ma minimalne na 2 tyzdne vypisat, koli tomu, ze nemozem robit svoju pracu a ze do 12 tt mi neda papier aby ma v praci preradili,, takze budem cely trimester doma
@martinaj, http://www.sanatoriumkoch.sk/sk/cennik/ 179 je to tusim pozri a netehotna 120. Alebo zle vidim?
@martinaj, kokos bola som na WCku a tak som sa zlakla, ze krv. Ale to budu asi len kvaisnky a tecie mi zo sliznice, mam tam zvonka ranku. Pojdem asi zajtra k dr., nech ma vysetri a urobi mi kultivaciu a rovno aj krv vezme, aj nebudem do 8.12. cakat ako nie. Ja by som to nevydrzala. Canesten masticku si davat nemozem, nech ma pozrie, ok, na sone neuvidi mozno nic, ale ja nemozem cakat 4 tyzdne, ja to nevydrzim.
@jeinabe preco tretie je horsie? Toto je moje tretie a po porode mojich dvoch mi vzdy dali injekciu asi tu rhegu. Ja rh- mm rh+ deti obe rh+. Tak si ma vyplasila doteraz mi to nezislo na um.
Tak bola som na usg už dnes, kedže som bola blízko lekára a v piatok sa mi nedá. Vsetko je v poriadku, srdiečko bije, tak uz sa len modliť, aby to tak aj ostalo. 15.12.krv. ;)
@martinaj, prepac ale ty mas pravdu, ak lepsie citam, tak u toho Kocha to vyzera ze si doplatis ku poplatku pre netehotnu este tento poplatok, cize 299 dokopy. Ja neviem co mi je dnes, ja citam jak dyslektik. Komjatice - kolajnice. A kopec dalsich volovin som precitala. (Príplatok ku klientskemu poplatku za manažovanie tehotnej a šestonedieľky) Ale pisu to zmatocne, ved ja som to nepochopila 😀 Bude zo mna tehotenska blbka? 😀
@martinaj, a neuveris stale som sitala poplatok, az teraz na 4.x ze priplatok. Ja dnes nevidim co citam. Nevadi, sak nemusim byt mudra, staci ze porodim zdrave dieta, to mi staci 😀 a to som si uz dnes zdriemla ale asi malo 🙂 Ked sa podari pojdem k doki este dnes, len akurat sa mi ohrieva voda v kotly, sa musim okupat, skulturnit.... a z mojich dnesnych planov, som len oprala obliecky, nevadi, aj zajtra je den.
Baby tak som volala a som tehotna, hcg 200 a to je vraj dobre na moj tyzden. Mam prist o dva tyzdne a urobime ultrazvuk kde sa mimon nachadza a ci neni mimomaternicove, lebo dnes nebolo nic vidiet.... ale uz verim, ze vsetko bude oki a bude tam kde ma byt 😊😊😊😊 a v lete si ho pritulim 😄

@thea77 presne aj ja som Rh - a mm Rh+....dufam, ze to bude vsetko ok, vraj druhe este nieje take rizikove ako tretie..... 😕