icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

jeinabe
11. nov 2015

@thea77 presne aj ja som Rh - a mm Rh+....dufam, ze to bude vsetko ok, vraj druhe este nieje take rizikove ako tretie..... 😕

martinaj
11. nov 2015

@jeinabe dufam, ja viem ze mimonik je malilinky a snad ta krv ukaze ze je to tam.... vsak mam priznaky jak svina😂😂😂 teda az na toze dnes mmi nic nesmrdi alezase ani nic masove nerobim 😀
Inak som sa ranoodvazila a zhrozila, takze prechadzam na zdravsiu stravu avynecham sladkosti ablbosti uplne a viac zeleniny a ovocia

martinaj
11. nov 2015

Aj ja som Rh - a mm je Rh+ ale je to prve tehu s tymto chlapom ( boze to znie 😂😂😂)
Snad bude vsetko super

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, ja som sa minule smiala na muzovi, ked som ho poslala kupit test, nechcelo sa mu ist do lekarne a povedal, zwe v DMke nemali. Ja ze a odkedy byvaju v DMke testy. Tu na koniku baby pisali, ze su testy v DMke za 1,49. Takze tam. Ja som najprv chcela len Rapid Clear, myslela som ze je najlepsi, ale tak clovek sa uci 🙂 A pozrela som si tu recenzie a jedna moja kamoska Pepino chvalila. Ozaj ak potrebujes viac testov, tam je cena dolezita. Ja som cakala ze mi hned vezmu krv a potvrdia HCG ale tak nezabijem sa. U Kocha to bolo ine.

thea77
11. nov 2015

@jeinabe Tak mne vzdy pichli Rhegu ked som prisla o babatko, takze to snad bude ok a on ta lekar bude sledovat a brat protilatky neboj. Naposledy som mala este aj aktivny CMV...takze po2,5roku sa teraz modlim, aby uz bolo konecne vsetko zasa v poriadku, nech sa ta moja mala opica docka surodenca konecne 🙂

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, aj moja teta mala takto a nieco jej robioli, neviem co, ale ma obe deti, pekne, mudre neboj, obaja maju vysku, sportuju, su vysoki, stihli a sesterku beriem ako sestru, neboj nic im nie je. Zaklad je, ze sa o tej krvi vie a lekari vedia co maju robit, toho sa ozaj neboj.

martinaj
11. nov 2015

@katka1981 chodila si ku kochovi? Ja pri simonkovi ano ale teraz islinejak ceny hore, tak som sa na to vykaslala

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, ja som chodila kochovi od 19 do 32 rokov tusim, ale potom som uz nemala prachy, bolo mi to luto, Jeden rok mi Cupi dal gratis 🙂 No a teraz chodim uz 2. rok k Raslovej, kamoska mi ju doporucila. Ja som s nou spokojna, zatial mi nebolo nic, len u Kocha to bolo lepsie ako tehulka, keby ze mam prachy aspon na tehu idem k nemu, to som aj chcela, ale tak snad to bude ok.

martinaj
11. nov 2015

Ja som chcela ale nedam 300e za tento rok a aj tak by som tam nerodila lebo dalsich 1300e nemam 😐
@katka1981

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, 300 Eur? To odkedy? Kokos si ma zabila. Tak to nedam ani keby som mala, to fakt 300? Co im uz nacisto sibe? Tak tych 300 eur je pre mna vacsi sok ja pozitivny test pri malej 🙂

martinaj
11. nov 2015

Inak som zabudla, gyndoska mi dala papier pre obvodnu, ze mam ma minimalne na 2 tyzdne vypisat, koli tomu, ze nemozem robit svoju pracu a ze do 12 tt mi neda papier aby ma v praci preradili,, takze budem cely trimester doma

martinaj
11. nov 2015

@katka1981 ano poplatok za rok je 120 cca a priplatok tehotnej 180cca, plus minus euro

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, http://www.sanatoriumkoch.sk/sk/cennik/ 179 je to tusim pozri a netehotna 120. Alebo zle vidim?

jeinabe
11. nov 2015

@laskykvet rozmyslala som ist v pondelok alebo vo stvrtok, ale viac sa priklanam ku stvrtku...hoci cas mi bezi, lebo u nas sa v praci rozpisuju sluzby na dalsi mesiac, a ja by som chcela ist od 1.12. na PN, ak bude vsetko ok......utorok je sviatok, v stredu ma poradnu......

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, inak ako srandovne to napisali, mne manazment robi moj muz a nikto iny 🙂

martinaj
11. nov 2015

@katka1981 ale to sa zratava som to tak pochopila

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, kokos bola som na WCku a tak som sa zlakla, ze krv. Ale to budu asi len kvaisnky a tecie mi zo sliznice, mam tam zvonka ranku. Pojdem asi zajtra k dr., nech ma vysetri a urobi mi kultivaciu a rovno aj krv vezme, aj nebudem do 8.12. cakat ako nie. Ja by som to nevydrzala. Canesten masticku si davat nemozem, nech ma pozrie, ok, na sone neuvidi mozno nic, ale ja nemozem cakat 4 tyzdne, ja to nevydrzim.

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, nie, podla mna nie. Lebo ja ked som tam bolla, tak bol poplatok tusim do 100 eur a kedze som otehotnela tak som musela doplatit rozdiel do tych 120 co vtedy mali tehule. Ale ajtak je to dost.

martinaj
11. nov 2015

@katka1981 ja by som isla na tvojom mieste.
A nestrasme sa tu krvou 😁 sak by ma slahlo

renulka111
11. nov 2015

@jeinabe preco tretie je horsie? Toto je moje tretie a po porode mojich dvoch mi vzdy dali injekciu asi tu rhegu. Ja rh- mm rh+ deti obe rh+. Tak si ma vyplasila doteraz mi to nezislo na um.

sharff
11. nov 2015

Tak bola som na usg už dnes, kedže som bola blízko lekára a v piatok sa mi nedá. Vsetko je v poriadku, srdiečko bije, tak uz sa len modliť, aby to tak aj ostalo. 15.12.krv. ;)

thea77
11. nov 2015

@sharff juuuu no konecne dobre spravy!!! to je super, taketo povzbudenie!!! blahozelam!!! a v ktorom si tt a dni? presne 7tt? prepac, ze sa vypytujem, to len aby som vedela, ze kedy uz bilo srdiecko...nech sa mozem rozhodnut kedy mam aj ja ist na kukuk 🙂

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, prepac ale ty mas pravdu, ak lepsie citam, tak u toho Kocha to vyzera ze si doplatis ku poplatku pre netehotnu este tento poplatok, cize 299 dokopy. Ja neviem co mi je dnes, ja citam jak dyslektik. Komjatice - kolajnice. A kopec dalsich volovin som precitala. (Príplatok ku klientskemu poplatku za manažovanie tehotnej a šestonedieľky) Ale pisu to zmatocne, ved ja som to nepochopila 😀 Bude zo mna tehotenska blbka? 😀

martinaj
11. nov 2015

@katka1981 😂😂😂

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, a neuveris stale som sitala poplatok, az teraz na 4.x ze priplatok. Ja dnes nevidim co citam. Nevadi, sak nemusim byt mudra, staci ze porodim zdrave dieta, to mi staci 😀 a to som si uz dnes zdriemla ale asi malo 🙂 Ked sa podari pojdem k doki este dnes, len akurat sa mi ohrieva voda v kotly, sa musim okupat, skulturnit.... a z mojich dnesnych planov, som len oprala obliecky, nevadi, aj zajtra je den.

martinaj
11. nov 2015

Baby tak som volala a som tehotna, hcg 200 a to je vraj dobre na moj tyzden. Mam prist o dva tyzdne a urobime ultrazvuk kde sa mimon nachadza a ci neni mimomaternicove, lebo dnes nebolo nic vidiet.... ale uz verim, ze vsetko bude oki a bude tam kde ma byt 😊😊😊😊 a v lete si ho pritulim 😄

merry1001
11. nov 2015

@martinaj gratulujem

katka1981
11. nov 2015

@martinaj, tesim sa s tebou 🙂 to je super 🙂

katka8855
11. nov 2015

@martinaj gratulujem 🙂 ja pojdem zajtra 🙂 aj ked asi tiez nic nebude vidiet, ale aspon budem mat kludny pocit, ze som sla..

thea77
11. nov 2015

@martinaj paraaada, tak vidis, vsetko je ako ma byt!!! to je take super!!! bozinku, dufam, ze ostatne dievcata a aj ja budeme mat tolko stastia 🙂