Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
@martinaj no vidis je to dobre. Sa tesim tiez s tebou.
Baby kedy ste uz poculi srdiecko?
@katka1981 urcite chod zajtra k lekarovi a nestras s tou krvou..... 😉
@renulka111 ja ani neviem, ale viem, ze raz som o tom uz davnejsie citala, a ze prve je v pohode a pri ostatnych je uz nejake riziko.....ale ja si myslim tiez, ze take veci uz maju pod kontrolou...nechcem strasit....a deti zdedili zatial po tebe Rh - ? Moj syn ma po mne, takze mne ani nic nepichali.....
Baby mna vcera vecer taaak dusiloo, uz mam nervy na tu chorobu...dnes som si kupila nejaky bylinkovy sirup....normalne ma uz boli na hrudniku a brucho..... 😒 ...ja uz sa nemozem dockat USG, ale musim vydrzaaattt........
@jeinabe aj ja som bola chora zo zaciatku, zacalo to infekciou nohy a po vylieceni preslo na zahlienene dutiny...dokonca som brala ATB (na tu nohu v 3.TT) lebo som este netusila, ze sa to konecne podari... ale odporucam med, citron, klinceky, echinaceu, zazvor (ten s mierou) a cesnak je prirodne antibiotikum (skus napr. polievku cesnacku..taku tu vodovu...poriadny vyvar...a co ja mam rada...homeopatika 🙂 ale tomu clovek musi verit ;) snad sa ti coskoro ulavi
@jeinabe nie deti maju po mm rh+.
@jeinabe skus na kasel cibula nakrajat zaliat medom. Do rana to pusti stavu taky sirupcek z toho bude. Ma to prijemnu chut. Na kasel som to davala detom.
@renulka111 takze po porode ti hned pichali protilatky???uvidim ako zaberie ten sirup a prave som dnes myslela na cibulu, no zabudla som ju kupit........a uz nemam doma ani jednu 😀
@renulka111, dik, snad rychlo prejde ten cas do sona, lebo 4 tyzden nevediet na com som, mne len test nestaci.
Ahojte dievcence, vsetkym s pozitívnymi spravami gratulujem ;)
Ja som dnes nestastna, moj manzel ma uplne dorazil, aj som si poplakala ... tak ja zvazujem, ze by som rada ostala kvôli mimi aj na rizikovom, ak by sa dalo vypisat by som sa dala od 1.12 a moj drahy sa ma opytal, ci to neprehanam. Ci si uvedomujem, o kolko penazi budeme mat nizsi prijem a ze co to vlastne vsetko obnasa. Tak napokon zo mna spravi este simulanta. Necakala som takuto reakciu, myslela som si, ze ma podpori a ze bude rad, ze davam na prve miesto to, aby bolo malinke v poriadku, a on takto. totalne ma to dorazilo. Nemam chut uz ist ani k lekarovi. Jak som sa velmi tesila, tak som teraz sklamana ...
A to som dnes v praci aj raz vracala, ledva som stala na nohách, krize ma neskutocne bolia, par krat sa mi zakrutila hlava, chytila ma dychavicnost, no hroza. A to som bola v praci len jeden den. Cez december budem robit nonstop, co budem robit potom? 😖
Dievcata, nenapadlo nikoho, ze by sme boli sukromka? Ale aj nove k nam mozu prist.
Dievcata, hlavne zakladatelka @dendulka4444, vyjadrite sa ci suhlasite so sukromkou. Dakujem.A ak ano tak @dendulka4444 prosim posukromni nas.
Zienky moje, dobru noc, idem spat s hlavou plnou vselijakych myslienok ... snad sa mi podari zaspat cim skor ...
Ahojte kocky, dnes som dobre vystrasena, po rannej toalete som zistila, ze spinim. Je to sice velmi slabucke, skoro nepozorovatelne, no automaticky sa vo mne spustil stres. Skoda, ze idem do prace, inak by som k lekarovi utekala uz aj teraz. Snad to do zajtra prestane a nebude to predzvest nicoho zlého.
Tak uzite pekny den, ja si idem odstat 12 hodin do prace ...

@thea77 ale este sme ho nevideli, tak snad je tam kde ma byt, ale to sa dozviemeo 2 tyzdne 😊