Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@ikaja ja som bola 6+2 tt a uz bolo vidno aj srdiecko 🙂
Ahojte mamicky 🙂 tak ak dovolite,rada by som sa k vám pridala.dnes som nasla dve ciarky na testiku a som mierne prekvapena..s manzelom sme neplanovali na teraz ale nevadi,dieta je vzdy radost.podla kalkulacky som 4 + 2 tt k dr.sa chystam az o 2 tyzdne nech uz rovno potvrdi srdiecko...
Ahojte baby aj vy tatko nemozete spat? O 2:23 som sa zobudila 😦 a to mam budik na 5:00 do prace.
@slniecko26 ahoj. Aj ja mám občas také noci, že pospim 3 hodinky a dosť. A to každý deň vstávam o 5:20 do práce. Prvé tri noci boli najhoršie, potom som si zvykla. Skús večer vypiť čaj z medovky.
@malucke ahoj vitaj medzi nami čakateľkami 😀
@slniecko26 Ja sa zasa v noci aj trikrát zobudím na to, že musím ísť cikat 😉
@saskia212 ja sa ešte v noci nebudím, ale cez den za hodinu aj 2x na wc
@slniecko26 ja tiež takisto, večer neviem hned zaspať aj ked som unavená ako koň, a často sa aj v noci prebudím, a o cikaní ani nehovorím 😀
@slniecko26 ja zaspim len lahnem do postele, predtym som mala problem zaspat ,, teraz by som prespala aj cely den :D
no ja chodím spať s malým o 20tej, som jak stará baba, potom som o 5tej hore 😀
No a o cikani tiez nehovorim 😁 si pripadam ze som len na wc.
baby, beriete kyselinu listovú? od doktorky ju zatiaľ nemám, idem až budúci piatok, tak rozmýšľam či si kúpiť v lekárni.
@dilaila999 ja zatial nič neberiem, ale predpokladám že mi dr dá vitamíny, aj pri prvom mi ich dal na 1trimester
@modrykoniar aj ja radšej počkám na rozhodnutie doktorky 🙂
Baby ja som taká unavená z práce že našťastie ten problém nemam, no za noc na toaletu sa zobudím aj 3x ale to zase zaspomínať hneď 🙈, horšie je sa zobudiť do práce chodím na 9:30 ak by som mala vstávať na 6tú, to by som veru nedala 😱.
@dilaila999 Beriem kyselinu listovu, naordinovala som si ju sama. 🙂
@alleke bože ani nehovor, ja mam dnes home office, o 8,00 som vstala 2 hodiny pracovala a o 10,00 som musela ist nazad do postele chrapat az do 13,00 tej uplne som K.O. tá malá bublinka si fakt robí somnou čo chce :DD a vidim, že niesom v tom sama, to ma upokojuje :DDD tak podme si zdriemnut ešte 🙂))
@dilaila999 Ja beriem kyselinu listovu, a mne dr nič nepredpisala, len sa ma opýtala, či ju užívam a tým to haslo.
Ahojte tehulky tiež sa k vám pripájam ..pred pár dnami som si robila testík a boli tak krásne // velmi sa s manželom tešíme 🙂 ..Podla kalkulačky som v 5 tt ..k lekárke idem až v 16.11 tak som zvedavá ako to dopadne..držte palce 🙂
@dilaila999 ja beriem 3 mesiac Femibion
ahojtee čakateľky, tak ja som už hore 😀 samozrejme wc ma zobudilo a nie a nie zaspať, všetci ešte spia len ja tu pobehujem 😀 teda my dvaja 😀
@modrykoniar ja sa už od pol tretej len prevalujem na posteli.
@dilaila999 jaj a to by sme sa mali vyspať poriadne dopredu, lebo potom sa minimálne rok nevyspíme 😀
@modrykoniar ved práve. Ale ja už druhý týždeň spim cca 3 noci do týždňa takto. Zobudím sa a vôbec nie som unavená 😀 asi vyskúšam čaj z medovky ako odporúčajú, snáď zaberie.

@ikaja Ja som bola ked mi ms meškala 2 týždne, podľa kalkulačky som mala byť v 6 t,ale na ultrazvuku videla gestacny vak so zarodocnym tercikom a hovorila, že to zodpoveda 4/5 týždňu. Aktivitu srdiečka ešte nevedela jednoznačne potvrdiť. Objednala ma na 25.10 tak dúfam, ze uz bude počuť srdiečko a že bude všetko ok.