Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@modrykoniar chápem 🙂 ja tiež neberiem nič pravidelne ani nechcem. Do teraz som nemala problém so spaním. Kde som ľahla, tam som spala. Aj keby bomba vedľa mňa vybuchla,tak o tom neviem. Ale teraz...no už si pomaly zvykáme 🙂
@dilaila999 tvoje prvé babatko to bude?
@dilaila999 prave som kukla že si z KE, aj ja 😀
@modrykoniar hej prvé..dúfame, že budú dve 🙂 som z okolia ke.
@dilaila999 ak môžem vedieť odkial?
držím palčoky nech su teda dve, aj ked budeš mať čo robiť 😀
@modrykoniar ďakujeme 🙂 mas IP
@dilaila999 už som ti aj odpísala 😀
@dilaila999 ja pochadzam tiez z okolia ke ale byvame v ba 🙂
ahojte baby tak sa k vam pridavam 🙂
@vanda12345 no vitaj 😀 teším, teším
@vanda12345 ahoj vitaj medzi nami 🙂
@slniecko26 akujem moja velmi pekne 🙂
@modrykoniar samozrejme aj zakladatelke dakujem za privitanie 🙂
Ahojte, pripajam sa k vam ☺ 24.10 idem k lekarke, snad nieco uvidi 😉drzim vsetkym palce, hlavne vela zdravicka a trpezlivosti
Ahojte pridávam sa už som bola aj u lekára..je to tam ;)síce stále si to neuvedomujem co to ma prísť...aaaa..inak aj vám je tam veľmi zle? Ja dnes do seba nič nemôžem dať síce nevraciam ale nemám k tomu ďaleko:(
@darcheckinka ahoj ☺ ja mám žalúdok ako na vode celucicky deň 😞 a najhoršie je,že to čo mi jeden chutí, na druhý deň už mi je z toho. Zaujímalo by ma,kedy to prejde.
@saskia212 jj presne...dačo uvarím mnam a na druhy deň nemôžem ani vôňu cítiť🙂)))
Ahoj žienky tak sa k vám opatrne pridávam aj ja 😊 podľa kalkulačky som 7+4 ,okrem manžela, mojej mami a babky to ešte nevie nikto.Koncom augusta som mala biochemické tehotenstvo,tak nejako tomu stále nemôžem uveriť že sa to podarilo .Je mi strašne zle celý deň,cítim sa ako po alkoholickom zatahu 😄 V noci nemôžem spat a neviem ci to ma s tehotenstvom niečo spoločné no pred tým som to nikdy nemala,robí sa mi veľa slín, nechápem to vždy mám plnú hubu slín ktoré nemôžem prehltnúť lebo mi je z toho zle je to dosť otravné👎😵 .Tak držím nám tu všetkým palce nech to potiahneme do úspešného konca.
@hellkaashley ja som este len 4+0alebo 4+4 neviem presne ale aj mne tazko od zaludka a to ze v noci nemozem spat mam aj ja tak to asi s tym suvisy tak ale drzme si prsty ze vsetko ok bude a my toto zvladneme pre nase zlaticka
@modrykoniar tak som vyskúšala ten čaj z medovky. Bola som v noci tri krát hore a spala som asi tak isto ako bez čaju 😀 ale aspoň som prestriedala tie ovocné čaje.
@dilaila999 no tak si skusila, to cikanie neoklameme, minimálne tých 9 mesiacov 😀
Tak aj ja sa pridavam, sice to viem len od vcera 🙂
@modrykoniar
@dilaila999 tak ja som sa dnes vyspala bez jedinej cik pauzy 😊
@slniecko26 tak to ti závidím, mne sa to dajak ustaluje na 2x za noc, no je to pekná otrava 😀
@daisylucky super, super tešíme sa s tebou, už je nás tu pekná kopa čakateliek 😀
@slniecko26 kedy ideš k dr? mne sa ešte tento týždeň nedá, tak až buduci pôjdem, viem že to máme skoro narovnako tak potom informuj, že či už bilo srdiečko, joj ja sa už neviem dočkať 😀
@slniecko26 wau 😊 tak to tíško závidím, ja som bola klasicky 3 krát 👍
@slniecko26 aj ja ale tak som v skorsok tyzdni ale je to fajn 🙂 a celkovo sa mi super spalo
@modrykoniar ty si este nebola??ja sa chystam zavolat asi bud stredu a cca tyzden kym sa asi objednaju a snad uz bude srdiecko bit

@dilaila999 no ja som začala chodiť spať skôr, idem už s malým a väčšinou o cca 21ej spím aj ja. zbytočne si nechcem nič dávať, aby sa z toho nestal návyk, že bez toho nezaspím