Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
😀
baby moje v čom sa hrávajú vaši drobčekovia?už ste niečo zvolili okrem postieľky?a hračky? poraďte mi niečo
@ria168 no my postielka, postel, zem pretoze sa tocime ako hodinky a tiez z chrbatika na brusko, ale tiez kresielko a jedalenska stolicka...z hraciek najviac pes fp a pocitac fp... to svieti blika tak je to parada a este ten valec kde su rolnicky to sa jej paci lebo to robi velky ramus...😎
@kotatko201 nepošleš foto 🙂
@ria168 coho??
tých hračiek 🙂
@ria168 toto su teda pre nas na prvom mieste hraju, blikaju a to je parada...
@kotatko201 ďakujem pôjdeme na nákup s tatinom 😁
@ria168 no pre nas je top fisher price... kupili sme aj hrazdu a nemozme sa stazovat... hra... blika... vela hraciek ozaj super napady... a to mame toho od fisher price vela motyla, psa, opicu, vezu, hrazdu na kocar vela vela... na foto ta hracia deka...
Mame len kolotoc od nich ale super pojdeme cosi vybrat veru
Máme toho každá moc vidím,že už menej príspevkov je. Je možné, keď som zjedla slivkový koláč včera večer a dnes ráno, aby sa to malej prejavilo kakaním viackrát ako bežne za deň??? Plne kojená zatiaľ
@ria168 ahoj... roboty mame my dost, ale telefon stale v pohotovosti.... aj ja si myslim ze je to urcite z tych sliviek... alebo potom este aj zubky sa tlacia ved aj pri nich sa kaka viackrat... pekny vecer
Baby ďakujem a čo detičky a zuby?
@ria168 my zubky nemame teda este nie vonku ale belie sa nam dasna tak mozno kazdu chvilku....
@kotatko201 a spinká v noci dobre? Lebo u nas je to katastrofa koli zubom, v noci sme minimalne 5-6 krat hore, čo mrnčí,plače alebo je len nekludný.
@krepes u nas tiez katastrofa castokrat hore... bud na cumlik-teda asi zuby alebo sa zacne pucit zdvihat nohy... to bude asi hlad... a najnovsie sa v noci zobudi nic nepomaha a asi hodinu v kuse len place a place... to dojde starsie dieta a na mna mamiii ja nemozem spat... no a ja na neho ze sme dvaja... manzel ma nocnu... 😝
@kotatko201 tak u vás to je tiež veselé 🙂 moj muž sa na to vobec nezobudí, ani keby bomba vybuchla, nič,niekedy by som ho za to najradsej zavrazdila 😇 ja som si myslela, že ked prve zubky vyjdu tak bude chvilku pokoj, ale vobec to nieje tak ako dom si predstavovala. Uz su vonku a nespíme aj tak, dokonca mam pocit že pred tymi prvými dvoma zubkami nespal az takto zle.Nic nepomaha ani Nurofen,geliky, nič 😢 teraz asi treti den som mu davala viburcol cipky, ale pomohli nam akurat tak v tom ze ho prestalo konecne zapekat a kaká odvtedy aj tri krat denne sám ale v noci aj tak nespíme 😀
Dievčatá tak pridávam aj ja. Maly 4mes a 2tzd, tiež sa nám zhoršilo zaspávanie aj spanie. 2x mal taký stav, že plakal 4hod v kuse. Nič nezaberalo. Čítala som o tom vraj je to vývojová fáza - tak uvidíme 😂. Zuby zatiaľ žiadne, aj keď spodné navrete. Kojím, ale neskutočne ho zaujíma jedlo, ide sa potrhat, keď vidí niečo nás jesť. Zatiaľ myslím mu mliecko stačí, aj keď teraz strašne malo kaka, ale nerobí mu to problém, tak asi všetko čo spapa aj spotrebuje. Aj st syn tak pár krát mal. Čo kojite prikrmovali ste niektorá aj skôr ako v 6mes?
No prečitala som si poctivo pridané správy...my dnes po očkovaní to bol rev za 10 detí v živote tak neplakala zatiaľ. O 2 t máme 5 mesiacov zuby žiadne, spíme v celku dobre o 3-4 sa kojíme a potom o 7-8 a zasa spíme do tej pol 10. Kaká každý deň min. 3krát. Sledujem ju a tú teplotu, pri 1 očkovaní nemala tak uvidíme. Už ste v šport.kočíku? My ešte nie. Náhodou tu niektorá nemáte Puro?
Ahojte...tak my sme az 10.7. Takze 4mes ,prenasala zom 2t preto som tu 🙂 krpec je kojeny,reve len ked sa mu nikto nevenuje chvilu...v noci dostane cicik do ust a ani neviem kolkokrat sa zobudi. Nosim iba v nosici,kocar mi odignoroval uplne ,zuby ziadne...buduci tyzden 2.ockovanie a k tomu papaniu,tak uz mal mrkvu...bracho mu aj banan strcil ci jogurt na koncek malicka a maly sa ide potrhat za tym. Kakame kazdy den aj vela cikame. Reve v aute,to nenavidi,tak som aj prestala pracovat lebo som behala kazdy den v aute vela a som mala prestavku 3t od porodu ale to sa nedalo.Tak si teraz uzivame jeden druheho...
Ahojte 🙂 my sme mali 5mesiacov 5. 11., po zuboch ani náznak, vcera druhe ockovanie, znasal ho horsie ako prve, 3krát bol v noci hore, aj dnes uplakany. Inak spime cca 9hodin vkuse, no posledny tyzden sa raz v noci vzdy zobudil, dala som cumlik a spal dalej. Sme na UM a prikrmy davam od 4mesiaca. V hlbokej vanicke sme uz ledva ledva, no akosi sa stale stránim toho sportoveho ked je take počasie, predsa v tom hlbokom sa mu spi lepsie. No ale davam tomu tak 2tyzdne, a pojde do sportoveho. Inak mame skoro 9kg a 70 cm 😁
Tak nas maly ma o 10 dni 5 mesiacov, a je velmi zlate dieta. Nechce sa mu sice spat doma viac ako 40 min cez den, ale v kociku aj tri hodinky pospi.Vela som chodievala od narodenia von, tak sa mu tazsie zvyka teraz dnu. Vecer ide o osmej spat a budi sa dva, tri razy na kojenie. Zuby nemame, slinime ale ako keby nam ich islo 5 naraz 😂, pomaly ochutnavame zeleninu, chlebik,ovocie( imunitne okno) a malemu sa to velmi pozdava. Tak uz zacneme po ockovani s prikrmami. Zatial sa iba koji. Vsetko si dava do ust,miestami sa uz pretaca na brusko, stale sa rehoce a snazi sa komunikovat 😀 Ma zlezanu hlavku na jednej strane, tak riesime, ci dame prilbicku(kranialnu ortezu). A pre mna je to zatial velmi fajn materska 👏🏻👏🏻👏🏻
@krepes my sme uz dlho v sportaku... ale my kvoli refluxu... nastastie uz je to odost lepsie... a grca len teda obcas... my sme uz davno po ockovani a 5 mesiacov sme mali minuly tyzden 2-heho.... a papame vsetko co jej dam... a tiez sme na UM a mame skoro 9 kg... no nebojim sa my to vybehame... starsie dieta vazilo rovnako a dnes ma 20 kg a 5,5 roka...

@zuzanka66 tu si v Termin porodu Jún 2017 🙂 skus si najst skupinku kde mas termin porodu Jun 2018 🙂 ale prijemne tehulkovanie ti prajem, aj mi to chyba 🙂