Termín pôrodu máj 2018
Dalsie maminy s majovym terminom?
@nikusiak9 ahoj tak sa tesim ze si tu aj ty😊
Ahojte dnes som bola u dr. Na prvej kontrole kde som sa jej postazovala ze obcas mam hnedy vytok. V marci tohto roku som potratila a aj kvoli tomu ma poslala hospitalizovat. Dufam tento krat to bude vsetko ok. Iba by som porovnala ze pri potrate to zacalo hnedymi kvapkami na toaletnom papieri. A teraz ma ten hnedy vytok taku vytokovu komzistenciu. Niektore dni mam sneho biely ine nic.a potom tento. Tak drzte palce nech sa nam to tento krat podari 😊😉
@nivea93 takze si v nemocnici na pozorovani? Drzim prsty nech to je len dobre. Aj s tebou nieco robia?
@modrykoniar ano v nemoc
@modrykoniar ano v nemocnici. Vies co zatial mi len kanavit pichli do zadku brali krv moc. Zajtra idem na sono a neviem co este budu robit vsetko. A dakujem 😊
@nivea93 tak sa potom urcite ozvy ako ste na tom. Budem na teba mysliet😊
@modrykoniar dakujem aj dnes mi moja dr. Robila sono a povedala ze vyzera to super ze sa pekne vyvyja zatial. Zlal este je moc skoro a srdiecko este nezacalo byt dufam do tyzdna do dvoch zacne 😊 ked bude.nieco nove napisem 😉
@nivea93 to je dobre ked sa staraju. Keby daco si uz tam.😊 aj nieco beries?
@modrykoniar dnes mi robili sono a vsetko je v poriadku uz aj srdiecko zacalo bit tak som rada 😊
@nivea93 tak to je vyborne😊 tak je to dobre nie? Dokedy tam este budes?
@modrykoniar jasne je to supet uz zajtra ma pustia domov ale mam mat kludovy rezim tak asi budem este na pnke
@nivea93 urcite sa nechaj vypisat. Odychuj😊
@modrykoniar rozhodne ano aj ked mam sedave zamestnanie nechcem nic riskovat. Dakujem 😉
@nivea93 vies co ja som pri prvom bola vypisana cele tehotenstvo a to som robila v banke. Aj ked sedis je to unavne. Puchnu ti nohy a to chodenie na wc. 😊
@modrykoniar no uz som doma konecne😊 pnku mam zatial do 9.10. Kedy budee aj kontrola. Dostala som od dr. Duphaston este prevntivne. Tak dufam to takto dobre bude pokrracovat aj dalej 😊
@nivea93 tak drzim palce. Pekne nozky na stol a odychovat😀
@modrykoniar no sak idem pokracovat v oddychovani 😂 len som si postavila na vepro knedlo zelo lebo taku chut neskutocnu som na to vcera v nemocnici dostala ze mi az do placu bolo 😂 tak prajem ti zatial pohodove tehulkovanie ved este piseme snad 😉
@nivea93 určite popíšeme, však pred nami ešte dlhá cesta 🙂 to bude tvoje prvé babatenko? ja tiež robím buchty na pare, mám výhovorku že pre malého, ale už som štyri zjedla a on sa ešte ani nezobudil 🙂
@modrykoniar ved si dopraj aj ty😉😂 ano prve😊
Ahojte. Môj testík 3 dni pred termínom MS 🙂 Ms mala byť túto nedeľu ... Pondelok mám prvú kontrolu tak snáď bude všetko v poriadku 🙂 Tiež hocijako rátam termín mi vychádza na máj ... Myslíte, že bude niečo vidieť ? Test ukazoval mne už 5 dní pred Ms ... a od Ms po kontrolu je to 9 dní ... Čo myslíte ? Snáď sa k vám pripojím a všetko bude v poriadku
@lilenka141 gratulujem😊
@simona_simi gratulujem😊
Ahojte, dúfam že aj ja sa sem pridám...posledná ms 14.8. ...15.9. som testla slabá dúha čiarka, druhý deň silnejšia a 17.9. mi digitálny ukázal +2-3. Sestrička ma objednala na 3.10.Dr. má budúci týždeň dovolenku. Tak čakám a modlím sa aby bolo všetko fajn...preto som aj pár dní premýšľala či sem pridám príspevok, aby som dačo nezakríkla. Tak veľa zdravíčka nám všetkým!

@bagerka jednej gratulujem 😇 aj moja posledná ms bola 14.8. 😊 tak by sme mali byť na tom podobne.
@simona_simi a ako Ti dopadla kontrola? Ja sa obávam ze moju budem musieť preložiť, pretože zrejme 3.10. priletia priateľove detičky (spoje su komplikované) musíme ísť po ne. A nechcem byť pred kontrolou nervózna a po nej dúfam o čosi šťastnejšia a on by bol na ceste s deťmi a nikto okrem segry zatiaľ nevie, oznámiť to chceme až keď si budeme istí ze je všetko ok 😉
@bagerka Prvá kontrola bola tento pondelok a na sone bola dutinka krásna 🙂 a tam niečo fakt mini mini 🙂 👶
Idem tento pondelok teraz, čo bude zase na druhú už 🙂 Vraj by niečo malo byť vidno už tak sa neviem dočkať 🙏
Ja by som toľko dlhooo nevydržala na tvojom mieste 🙂

caute, tak sa k vam pripajam. som asi 5t+3, vyzera to zatial asi na 4.maja. zatial bolo vidno zltkovy vacok a gestacny vak dnes na sone a najblizsi termin az 3.10