icon

Termín pôrodu máj 2018

vinyan
25. aug 2017

Dalsie maminy s majovym terminom?

Strana
z3
bagerka
21. sep 2017

@simona_simi ahoj no,,,ja mam sloník trpezlivosť a nič iné e mi neostáva keďže je doktor na dovči..tak držím palce a daj vedieť čo a ako aj ja pak napíšem 😉 😉🙂

simona_simi
21. sep 2017

@bagerka Kľudne a mi hocikedy pripomeň 🙂 Poväčšine sledujem hlavne správy na MK

bagerka
22. sep 2017

@simona_simi joj..takže sme booking letenky nakoniec poobede, takže 3.10. Vďaka Bohu... takže dúfam že budú len pozitívne správičky. V pondelok držím palce 😉

simona_simi
22. sep 2017

@bagerka Ďakujem 🙊

sticker
karkulka111
4. okt 2017

Ako sa pridam do tejto skupiny? Dakujem 🙂

brunkova
11. okt 2017

Ahojte. Tak pridavam sa aj ja k vam. Termin mam okolo 25. maja. Som docasne na pn, pretoze mi je zle, beriem duphaston, pretoze v maji som potratila. Hned ako mi bude lepsie sa vratim do prace 🙂 prijemne tehulkovanie vam prajem🙂

brunkova
11. okt 2017

Dievcata len vcera som povedala mojej mame (v 8. tt) ze cakam dieta. Snazila som sa to drzat v tajnosti, kedze v maji bol potrat. Odhlasila som sa z obeda ( pracujem v skolstve), a som na pn. A tie kucharky roztrubili uz po dedine ze som tehotna😈 to aj u vas je tak? Ze vsetci vsetko vedia?😨

tinni
14. okt 2017

Kocky prosím vás kedy vašim dieťatkom začalo bit srdiečko? Ja som 7+1, plod meria 7,2 mm a doktor nevidel srdiečko. Vraj už by pri takýchto parametroch určite malo byt 😔

modrykoniar
14. okt 2017

@tinni ahoj ja som bola 7+2 a bolo srdiecko. Ako ste sa dohodli? Snaz sa byt v klude kazdym dnom sa ukaze. Drzim prsty.

tinni
14. okt 2017

@modrykoniar v utorok idem na kontrolu, ak srdiečko nebude, tak ma pošle rovno do nemocnice 😢Som z toho strašne nešťastná

modrykoniar
14. okt 2017

@tinni verim ze sa bojis ja som mala MA v novembri. Ale teraz nic lepsie neurobis ako ked sa ukludnis a skus verit. Je vela zien ktore mali srdiecko neskor. Ver ze to bude dobre. A ak nemusis nechod na kyret. Ja som sa cistila sama.

tinni
14. okt 2017

@modrykoniar už aj tehotenské príznaky mi prestali, vôbec ma nebolia prsia ani zle mi už veľmi nie je😔Ty si mala v ktorom týždni MA? Ako dlho si čakala kým si sa začala sama čistiť?

modrykoniar
14. okt 2017

Ja som bola 8tt ale velkostou bol 6tt srdiecko tiez nebolo. Spustilo sa to same do tyzdna.

tinni
14. okt 2017

@modrykoniar to mi je ľúto 😔Držím ti palce aby tentokrát všetko dobre dopadlo. Za ako dlho ste sa začali znovu snazit?

modrykoniar
14. okt 2017

@tinni zacali sme sa snazit po 3mesiacoch. Vo februari. Dakujem tak verim ze bude vsetko v poriadku. Aj tebe drzim palce.

lelagula
21. okt 2017

Ahojte aj ja sa k vam pridavam;) velmi nesmelo lebo to drzime este v tajnosti..je to nase 3 a neplanovane no...termin mam 26.5 ale ked bude vsetko ako ma bude to asi skor kvoli 3 sekcii
@tinni ako si dopadla u dokt?dufam ze vsetko ok 🙏
A baby ako vam byva..beriete niektora lieky na stitnu zlazu?

mariap24
21. okt 2017

@modrykoniar aj ja mam 1. Maj 🙂 🙂

bagerka
22. okt 2017

@lelagula aj my to držíme v "tajnosti"... mam 3 segry-tie to vedia, jedna to prezradila tete, a frajer bývalej manželke a najlepšiemu kamarátovi 🙂 v utorok idem na kontrolu, už sa neviem dočkať, doktor mi ma upresnit termin, pretoze som mala nabeh na polycisticke vaječníky a perioda mi chodila raz o den neskor inokedy o 5 neskor.ale mala by som byť 9tt. No mne býva ráno tak divne, hlava sa točí, nepríjemný pocit pri čistení zubov, až kým sa nenajem, ale aj tak do obeda som ako mŕtvola, 5 minút dačo porobím a 10 minút potrebujem oddych. Ste tu niektorá zo Žiliny a okolia?

sticker
lelagula
22. okt 2017

@bagerka to bude tvoje prve dietatko?ja lavy vajecnik nemam praskla mi velka krvna cysta co bola na nom a zalialo ho preto ho museli vybrat..to uz pred prvym tehotenstvom cca pol roka..mne byva divne cely den ale co som si vsimla ze tak menej zarastam😀 ako pri prvych dvoch tehu..to rastli chlpy vsade a hrozne rychlo..mam dvoch chlapov tak ktovie ci to ma suvis s pohlavim😉 ja som bola na poradni v 7 tt a objednal ma az v 12+1tak to musim vydrzat nejako dovtedy...
a ozaj baby nedavate si z krvi zistit pohlavie dietatka?

bagerka
23. okt 2017

@lelagula áno prvé, frajer má 2 dcérky 12r a 8r s exmanzelkou, ktorej sa začiatkom roka narodil synček. No mne sa zlepsila pleť, ale strasne ma po holeni svrbia nohy, predtym som to nemala 🙂 No ja sa objednám určite do Martina ku Grochalovi, segra tam bola na skrining, trvalo to hodinu, všetko dôsledne skontroloval, či je v poriadku a dokonca 12tt jej povedal ze na 99% to bude dievčatko, aj tak bolo. Odporučila mi ho, bo pak s druhym babatkom bola tu v Žiline na skrining... dokopy 10 minút, a hotovo...

winni
16. nov 2017

Ahojte tehuľky, tak ja vôbec neviem, či bude májové alebo júnové, ale akosi mi stále chodí po mysli dátum 25. máj 🙂 tak ak ma ku vám prichýlite 😊 budem rada. Momentálne 12 tt 4 d 😍

peggynuska
24. nov 2017

Ahojte žienky , nechcem spamovat, ale patrila som do skupiny majovky 2017 a mam po dcerke straaaaasne vela vecí od narodenia az po teraz. Ak by niektora mala zaujem tak poslem fotky, staci mi napisat, ceny minimalne alebo celi velky mech 30€ +posta, alebo osobne v Hnusti. 😊

lelagula
25. nov 2017

@peggynuska ahoj mozes mi poslat prosim fotky my cakame dievcatko uz to viem z krvicky 🙂)) mam len chlapcenske kedze uz dvoch betarov mame ;) diky

Strana
z3