Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mirip - jeeeeej to je super moja mala je vybita uz od malicka spinka medzi nami v posteli teraz uz asi posledny mesiac - nezvladali sme to uz vsetci tak sme rezignovali a mala je teraz spokojna verim ze ked sa vsetko vydari a miminko v brusku sa narodi tak budu neskor spinkat spolu v izbicke
Ähojte dievcata, ja som presne pred rokom nasla na teste 2 magicke ciarocky. A uzasne obdobie tehotenstva sa mohlo zacat. Prajem aj vam vsetkym krasne a pohodove tehotenstvo. 🙂
@karolinka83 - dakujeme 🙂
ahojte, tak sa hlasim...moje patranie po tom, ze ci je vsetko v poriadku nebolo take jednoduche...bola som na ultrazvuku, kde nebolo nic vidno, tak som bola dnes doobeda na krv, z ktorej mi zistili HCG 285.2 ...o dva tyzdne idem opat na ultrazvuk, aby sa vylucilo mimomaternicove tehotestvo...no a na to slabe krvacanie mi nic nedali ☹ mam len sa sledovat, ze ak by som mala bolesti (co nemam ziadne teraz) alebo som zacala krvacat, mam ist hned do nemocnice....takze som oficialne tehotna 🙂 uz len dufat, ze bude vsetko ok 😕
majatko tak drzime palec...
Ahojte mamicky ;) My sme sa dozvedeli vcera ze cakame nase druhe babetko a predpokladany termin mi vychadza 15. marec 2011. zatial len z testiku ale // boli tam aj ked len slabucke. Juuj tak sa tesiim 🙂)
Ahojte , pripájame sa my máme predpoklad na 11.3.2011.Tešíme sa je to naše prvé a hned na prvy pokus 🙂
ahojte Marcovky 2011, tak to vyzerá, že aj ja budem mať marcové .Zatiaľ mi len "mrška" mešká 3 dni(vždy prišla presne na deň), ale akosi cítim, že som. Dokonca dnes nad naším domom preletel bocian 🙂. Starší syn ho zbadal prvý, bol dosť vysoko a kričal hen bocian. Suseda zase - choď preč bocian. K nám ani k susedom netreba. Už sa mi dralo z úst, že to letí asi kvôli mne, ale našťastie som sa zdržala. Keby som sa precekla, hneď by toho bola plá dedina. Hlavne, keď už 2 deti mám. U nás to bolo neplánoné, tak som zatiaľ v šoku.
K lekárovi sa chystám až za 2 týždne, dovtedy uvidíme.🙂
ahojte vitame nove babenky.. parada ale sa to tu rozraste...
janap24 tusim mame skoro rovnako stare prve deti?
Ahojte mamicky 🙂
My sme si nasli vcera // aj ked len slabe ale na troch testikoch tak hadam je to vsetko Ok..K lekarovi sa este nechystam lebo je to skoro..Ale velmi sa tesime lebo tiez uz su nejake priznaky..Chiarka bude mat surodenca ak bude vsetko v poriadku jupiii 🙂 😉
Babenky ja este nemam tiez potvrdene od lekara ,ale mam priznaky a aj mi meska menstruacia 🙂 termin mi vychadza podla netu na 11.03.2011.Moc sa tesim lebo to vyslo na prvy pokus 😝
ahojte 🙂 tak ja som si dve // nasla vcera na testiku skoro bez ziadneho cakania, silne ako dialnica. bola som v uplnom soku, lebo vyslo to absolutne neplanovane. prave sme v plnom prude planovania svadby v auguste. co je horsie mna caka statnicovy rocnik, takze ak bol tento testik pravdivy, tak buduci rok si rozdelim do dvoch.. v podstate mi to dnes vychadza na 45 DC s tym, ze ovulaciu som mala s najvacsou pravdepodobnostou 24DC. takze vychadza nam to dnes presne na koniec 3tt. na gynde som este nebola, ale gyndoska mi povedala, ze este nemala pacientku, ktora by pri pozit. tehotenskom teste nebola tehotna. pociatocny sok zacina striedat radost 🙂 v pondelok a chystam na krv aj usg, nech viem na com som a nech sa mozme vsetci zacat tesit 🙂
Aj u vas sa nieco meni???Ja chodievam asi o hodinu skor spavat strasne unavena
a rano skoro vstavam.Neranajkovavala som a teraz som kazde rano strasne hladna.Napatie v prsiach a inak ziadne ine priznaky nemavam.
tiez akosi neviem prespavat rano.. uz akosi neviem spat dlho. a napatie v prsiach.. uz sa mi zvacsili na velkost ako su este nemala 🙂
Ja som teda raňajkovávala, ale asi až hodinu po prebudení.Teraz som hladná okamžite.
Ahojte mamky čakateľky - kyselinu listovú ste si už kúpili ? - ja sa chystám zbehnúť do lekárne v piatok.
Kyselina listová je prospešná, lebo zabraňuje deformáciam plodu.
ahoj salonka ja už dávno 😀
tak už nás je celkom dosť:
1. bebulik................................................................................ 5. marec
2. majatko............................................................................... 10. marec
3. mirip.................................................................................... 8. marec
4. priadka................................................................................ 3. marec
5. sykina182........................................................................... 9. marec
6. dadaga............................................................................... ?. marec
7. janap24.............................................................................. 15. marec
8. martinkaastefanek............................................................ 11. marec
9. salonka9.............................................................................. 8. marec
10. zabka87.............................................................................. 11. marec
11. andiekens.......................................................................... ?. marec
@mirip jej aj ja mám 8.3. super.Aj keď človek sa na ten termín nemôže úplne spoľahnúť. Prvý syn sa narodil presne o týždeň skôr a bol to taký mrňús (50cm, 2950g) a druhý bol "obor" na to, že bol až o 2 týždne skôr (54cm, 4050g).On už ako bábo ani nevyzeral(šak sme ani veľ. 56 nenosili. Keď sme odchádzali z pôrodnice, tak mi museli priniesť 62, lebo 56 mu bola malá.
Inak už si začínam zvykať a tešiť sa. Sprvu sme boli otrasený týmto neplánovaným tehotenstvom a rozmýšlali sme aj o p.
Chceli sme sa pokúsiť ešte o dievčatko, ale až za 2-3 roky (mala som v sept.nastúpiť do práce), aby sme sa finančne pozbierali.
Kočky Nad akými menami pre miminká premýšlate ?
Dúfam, že keď sa už zadarilo - tak to bude dievčatko. Bola by som úplne happy.
Mne sa páči Nelinka, len ma troška odrádza, že keď bude veľká, tak Nela sa mi zdá také studené meno.
Ešte sa mi páči aj Linda - ale ako toto meno zdrobniť inak ako Linduška (to je také bábenkovské) ?
ahojte baby 🙂 ja cakam na definitivne potvrdenie zajtra rano a az tak zacnem s kyselinou. tajne dufam, ze mi poradi konkretny preparat gyndoska. pocula som o jednom specialnom, nespomeniem si na nazov, ale viem ze stoji okolo 20-25 eur skatulka. ale tak co neurobime pre nase drobcata 🙂 ozvem sa zajtra, co som zistila 🙂
a salonka, nelinka je kraaaaasne meno ! ale ta linduska mi tak trosku znie ako pinduska.. neber to v zlom, ale to este zo strednej skoly si pametam mam take asociacie. mne sa veeeelmi paci emily a karolinka 🙂 a chalan zrejme jakub, david alebo tobias. ale dovtedy este urcite objavim aj ine mena 🙂
Ja beriem kyselinu listovu uz hned ako sme zacali na tom pracovat 🙂 od zac. juna 😉 mozno mi k tomu aj dopomohla 😝 ja som neverila, ze sa da na prvy sup otehotniet 😎 aspon u mna 😨 ja som si este nerobila ani test 😀 ale ja som si ista na 100% ,ze som 🙂 strasne ma bolia prsia ,co do teraz nikdy a je mi rano nevolno ☹ no a stale by som spinkala 😀

@priadka ... este ma len caka dnes vysetrenie vecer, tak stale este neviem ci je vsetko ok...ja som tiez mala dost silne krce asi pred troma dnami, teraz uz je to lepsie, uz ich mam len sem tam...ale to spinenie je stale, tak uvidme co povie doktorka...nech uz mam tu kontrolu za sebou, lebo som taka nervozna, ze az 😕