Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 jasne ved sa snazim dufam ze to zvladneme tentokrat:-*
@mata0312 len nechapem ako ma vysetrovala mala som hnedy vytok ale na gatkach ani doma nic nepozorujem neviem co to znamena
@lilijessica mozno nieco pri tom vysetreni ..hlavne ze teraz nic ;)
@mata0312 dufam som ztoho nervozna☹
@lilijessica verim ti a je to tazke na to nemysliet ale ver ze babatko je v poriadku a coskoro bude pri mamine ;)
@katariso mne je stale zle od zaludka taky zvlastny pocit ale nevraciam co som pri prvom ano 🙂 som unavena a boli ma hlava sem tam inak sa mam super heh 😀
@mata0312 dufam ze mas pravdu
@lilijessica isto mam ;) a vies ze preto robis maximum 🙂
@mata0312 jj.ved to a mam presne priznaky ako ty...mne aj vsetko smrdi nechuti mi jest hlavne v noci mi byva zle
@lilijessica mne ale celkom chuti teda niekedy pol dna nejem a potom sa najem ..take zvlastne to mam ... a ked nieco zacitim musim sa ovladat a dychat..ty uz mas deticky?
@mata0312 hej mam5rocneho syna
@lilijessica aj ja mam 5 rocneho syna 😀
@mata0312 jeeejkoo
@lilijessica ahojky nechapem to s tou pn ..ja som od dnes na pnke ..a to nemam take problemy ako ty ani zdaleka
@mata0312 vidis mam desne nervy
@lilijessica to ti verim to by som aj ja mala...ja som nechcela ist dokonca ma pn ale moj priatel s dr rozhodli za mna 🙂 skus sa popytat na inych lekarov aj po vedlajsich okresoch ...s takym pristupom som sa este vazne nestretla
@katariso ja mam nevolnosti pocas celeho dna, bez ohladu nato, ci su 2 v noci alebo 14:00 poobede. Schudla som 6 kil, uz som zufala, snazim sa moc si to nepripustat, a myslet pozitivne. Ale to vracanie uz aj zo vzduchu, mi nepridava na psychike 😓 stale si hovorim ze musim to dat, bude to moje prve
@katariso ja mam presne to iste vraj ok
Ahojte kocky,, aj vy ste take nedockave?? 🙂 som prvorodicka a velmi sa tesim na babo som v 12tt .. 🙂 a 9.3. 2016 mam termin na bud .tyzden idem do poradne... aa ktora porodnica sa vam pozdava?
@mata0312 moja kedy mas termin?
@lilijessica 22.3 🙂 uz aby to bolo heh
@24zuzka24 ahoj jasne ja urcite nech uz je marec 🙂 aj ked to bude moje druhe babatko ale priatelove prve 🙂 a odkial si?
lilijessica z toho vytoku si nerob starosti.pises ze si ho mala len po vysetreni inak nie.ak ta lekarka vysetrovala rukami alebo vaginalnym sonom hnedaste spinenie bolo sposobene tymto vysetrenim.ale to tvoja lekarka urcite vie a mala ta na to upozornit.mna na to lekar upozornil.takze klud.ak by si spinila sama,to uz je horsie.
Tehu takmer bez priznakov? Je to v poriadku ? 1. Zvracanie - vobec. 2. Chute - v pondelok som asi 2hodiny myslela na tresku v majoneze,tak som si ju kupila a ked som kelinok zjedla (aj ked som nebola hladna) tak ma tie myslienky presli.nedefinovala by som to ako obrovsku chut na tresku len som na nu myslela.potom som si spomenula co mi povedala moja mama - od mojej mamy som si v tehu ziadala trescie pecene.neviem ani ako to chuti ale nazov je ble.no je zvlastne ze moje dieta chce tiez tresku tak ako ja pred 30rokmi. 3. Unava - vobec. 4. Zravost,nechutenstvo - par krat som si vsimla ze som hladna,a ked sa do syta najem tak o hodinu citim hlad aj ked chut nemam,hm pri mojej nadvahe a chuti jest aj pred tehu je zravost zavadzajuci priznak. 5. Bolest prsnikov - boleli ma asi 2tyzdne v druhom mesiaci a potom zahadne prestali. 6. Nevolnost - zvycajne mierna, s bolestou brucha (podbrusko vobec) zvycajne spojene s naduvanim a prejavuju sa najviac od obeda do noci. Inak sa citim fajn,teplota sa pohybuje medzi 36,8- 37,00 Ale radsej by som vracala aby som mala aspon aky taky klud ze je vsetko ok.nedavno sme prisli o prve babatko -MA v 10tt a tehu bolo podobne tomuto preto sa bojim
@babydesire , ja mam deti dve. U prveho k priznakom tehu patrila teda unava a hlad, prve 3 mesiace fakt ze vlci hlad, ale jedla som ako zvycajne, len musela byt ta pravidelnost, t.j. 5x denne - ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera. Asi tak 1x sa mi velmi zamotala hlava, skoro som padla, ale to som este nevedela, ze som tehu, spojila som si to az potom. Prsia ma boleli cca v case menzesu, takze tomu som ziadny vyznam neprikladala. Chute ziadne extra, cca od 3 mesiaca som nemohla citit kavu a asi mesiac som pila vkuse jahodovy dzus. Ale tiez ziadne extra chute na extra kombinacie. Zvracanie a nevolnosti nikdy za cele tehu.
Druhe tehu tiez bez nevolnosti, zvracania, jedina podozriva vec, ked som mala chut na klobasu, co ja takmer nejem. Tiez som este nevedela, ze som tehu, zahlasila som to pred mamou a ta mi hned povedala, ze som isto tehotna 😀 😀. Unava az niekedy ku koncu druheho mesiaca, ale neskutocna, mohla byt sposobena aj tym, ze som uz mala jedneho maleho svista doma.
Hlavne sa nestresuj a mysli pozitivne 😉

@lilijessica jasne mysli pozitivne a hlavne odychuj a ziadna zataz ...aj ja som pri prvom zacala krvacat v 16 tt tak som uz skoro do konca tehu lezala