Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
dakujem,snad budeme tentokrat v poriadku..s prvym tehu mam viac spolocne: v oboch tehu som otehotnela 2mesiace od zaciatku snazenia,posledny menzes vysiel na 17.den v mesiaci (17.2. A 17.6.). S mamou mam okrem chuti na tresku spolocny aj ten potrat az nato ze ona mala samovolny a ja missed.druhe tehu (ja) dopadlo dobre aj dalsie dve. Tak dufam ze aj v tomto ju okopirujem a toto babatko sa narodi zdrave a zive
dakujem,snad budeme tentokrat v poriadku..s prvym tehu mam viac spolocne: v oboch tehu som otehotnela 2mesiace od zaciatku snazenia,posledny menzes vysiel na 17.den v mesiaci (17.2. A 17.6.). S mamou mam okrem chuti na tresku spolocny aj ten potrat az nato ze ona mala samovolny a ja missed.druhe tehu (ja) dopadlo dobre aj dalsie dve. Tak dufam ze aj v tomto ju okopirujem a toto babatko sa narodi zdrave a zive
@lilijessica skoro rovnako 🙂
je tu niekto kto pokeca???
Ahojte 🙂 dnes som si vytvorila účet na mk, zadala svoj termín pôrodu (2.3.2016) a predsa ma systém automaticky nezaradil do skupiny Marcovky 2016. Vedeli by ste mi prosím poradiť ako požiadať o členstvo?
mata0312 @ o prve sme prišli☹............tak sa veľmi bojím,dúfam že to bude o.k.mne len tak trošilinku vykukuje sa mi zdá...tebe už vidno veľmi??
mata0312@ dúfam...zajtra ma čakajuú odbery a ultrazvuk tak sa vééééľmi bojím... ☹
kedy ste prvý krát boli na 3 D ultrazvuku????ktorý tt??
Baby mne moj lekar urobil sam 3D ultrazvuk v 11tt po tom co som ho poziadala o fotku babatka (este stale ma pozeral vaginalnym sonom).mame doma na chladnicke fotecku nasho spuntika :D
Kocky ake ste mali hodnoty NT?ja som mala 3,11 a uz ma vystrasili...... 😝
@fatima30 ja som bola v pondelok a NT 4,1....Dr.to nechcel uzavriet kym nema aj vysledky z krvi, ze je to len ciastkovy vysledok, ale som z toho uplne hotova, neviem mysliet na nic ine, muz je na mna uz nahnevany ako stresujem ☹ krv ma byt do konca tyzdna, maju mi volat A nosovu kosticku ( NB) bolo vidno?
@nevesta1974 a to ti kedy doktor vyšetroval ?? ja som tiež 13.týždeň a zatial neviem nič.....a vidno ti už bruško??
katariso niektory lekari to nerobia.ak ta na to neposlal objednaj sa u ineho lekara ktory to urobi ale priprav sa ze budes platit (cena sa pohybuje vraj od 30-50eur) Ale rychlo lebo NT sa robi len v 11-13tt

@mata0312 ja20.3