icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

bubacik26
7. júl 2016

Oprava 5tt+3d

asemilka
7. júl 2016

@bubacik26 gratulujem 🙂 tu zahu mam inak aj ja.. Vždy po niečom sladkom.. Trosku zaberá tums.. A včera mi náhodou zabral aj syr... 😀

14nunu10
7. júl 2016

@bubacik26
@monilik vitajte kocky 😉😉krásne tehulkovanie prajem

janette4
7. júl 2016

ahojte.
@14nunu10 dnes ráno som bola.V maternici nič nevidela,robila mi sono zvnútra aj zvonku,ale mám na vaječníkoch cysty,tá jedna je dosť veľká,cez 5cm,môže to meškanie spôsobovať aj ona.Krv nechcela brať,ale že keď som mala "ducha" na teste,že teda spraví a čo ďalej,sa uvidí podľa výsledku,dnes alebo zajtra mi bude volať o výsledkoch.Doma som spravila iný test,ako včera a bol čistý negatívny.tak ja už neviem. :-/

ajja2017
autor
7. júl 2016

@bubacik26 sme na tom rovnako,presne na deň ;) ja sa chystám k dr v pondelok a už sa neviem dočkať!!!

bubacik26
7. júl 2016

@asemilka dakujem 🙂 ja len trosku nieco zjem a uz paali ale osvedcila sa mi vinea..len ju nomezem tolko pit ked je sladka
@14nunu10 dakujem pekne 🙂
@ajja2017 jej super daj vediet potom co ako ;) ja neviem kedy mam ist k dr zatial to oddialujem asi az na ten dalsi pojdem lebo menim doktora a ten ma az od augusta vezme tak mam dilemu

ajja2017
autor
7. júl 2016

@bubacik26 no šak ja idem teraz len prvý krát kuknut,či je babo,tam kde má byť a podľa mňa mi povie aby som prišla zasa až o mesiac

14nunu10
7. júl 2016

@janette4 môže to byť aj z cysty veru,och joj 😞

janette4
7. júl 2016

@14nunu10 a veru aj je.práve mi volala,že krv negatívna,tehotná nie som.zajtra idem na vyvolávaciu injekciu a potom budem chodiť na injekcie na tie cysty.Aj mi je to trošku ľúto,už som si na tú myšlienku začala zvykať,čo už.Zostaneme pri troch detičkách.
Takže vám dievčatá opúšťam a prajem vám všetkým krásne a bezproblémové tehuľkovanie a nádherné,zdravé bábätká.Užívajte si svoje brušká,je to nádherné obdobie,ktoré vám nik nenahradí.Držte sa a pekné leto prajem 🙂

14nunu10
7. júl 2016

@janette4 och joj,veľmi pekne ďakujeme mojka,drz sa neboj časom sa pridas k nam 😉tiež pekne leto prajem s deturencami ..uzite si prázdniny 😉😚

lelet1609
7. júl 2016

Ahojte ,trošku sa predstavím 😃 volam sa Lenka ..3/4 roka sme sa snažili o babätko a tento týždeň som si našla na testiku // ...zajtra idem k doktorke a dufam ,že mi aj z krvy potvrdi tehulkovanie 😃 a budem sa tu svami deliť o svoju radosť 😃😍

monilik
7. júl 2016

@bubacik26
@ajja2017 baby ja som 5tt+2 🙂

asemilka
7. júl 2016

@monilik aj ja 🙂

monilik
7. júl 2016

@asemilka 😀 a ja tiez cakam tretie babo 🙂

14nunu10
7. júl 2016

@lelet1609 no vitaj Leni,ja som Zuzana a budeme pekne spolu tehulkovat 😁😍😍😍😍daj vedieť ako si dopadla jutro😍😍😘

asemilka
7. júl 2016

@monilik aj my 🙂 musím to ukázať mužovi... Aby videl, že mať 3 deti nie je nenormálne... 😂

monilik
7. júl 2016

@asemilka 😀 ja som prekvapena ze dost rodin ma 3 a viac deti... myslela som ze teraz je taka doba ze 1, max 2 a dost... aj tu na sidlisku mame viac-menej jedinacikov ci pariky tak budem trochu extrem... ale snad to zvladneme 🙂

14nunu10
7. júl 2016

@asemilka
@monilik vôbec nie ste nenormálne 😁😁😁😁😁😁

monilik
7. júl 2016

@14nunu10
@asemilka vidis to, aj 4 a viac deti sa da zvladnut! 😉

kubinca
7. júl 2016

@monilik
@asemilka tiez tretie babo a tiez mi to vychadza 5+2 podla mojich výpočtov :D je mi fakt lepsie ked sme tu viacere s viacerými detickami 🙂)

ajja2017
autor
7. júl 2016

@monilik aj ja čakám tretie ;)

monilik
7. júl 2016

jeeeej baby tak to som stastna 😀
ja niekedy buduci tyzden zajdem k dokymu tak snad bude vsetko OK a mozeme spolocne tehulkovat 🙂

kubinca
7. júl 2016

@monilik ja pojdem az o tyzden v pondelok, nema mi kto decka prizriet skor.... ale zatial sa vobec tehotne necitim, len mam trosku prsia plnsie 🙂

asemilka
7. júl 2016

Tak somsom rada, že je nás viac 🙂

monilik
7. júl 2016

@kubinca ja sa vobec necitim tehotne. minuly tyzden som mala strasne nizky tlak a zavraty, co mi pripominalo druhe tehotenstvo, ale tlak sa zazracne ustalil a teraz mi uz nie je vobec nic... 😕 zajtra zavolam dokymu ci nahodou nema dovolenku a ak nie tak v piatok o tyzden by som isla nech vieme na com sme 🙂

kubinca
7. júl 2016

@monilik treba si uzivat to ze nam nic nie je, mozno sa to zmeni zo dna na den ;) a ako si znasala tehotenstva predtym?

monilik
7. júl 2016

@kubinca prve uplne bezproblemovo kedze som ho presedela v kancelarii v praci 😀 absolutne mi nic nebolo ani zle ani bolesti ziadne brucho az v 5. mesiaci zacalo rast... a druhe trosku horsie kedze som bola s prvym synom doma a bolo to po potrate, tak som mala uzkostne stavy a iracionalny strach o babatko, navyse v prvom trimestri som odpadavala, tlak bezne 85 na 55, ale co sa tyka inych priznakov tak nic - ziadne nevolnosti ani bolesti, jedine prsia pobolievali... takze ked to zhrniem ani som nevedela ze som tehotna 😀

bubacik26
7. júl 2016

Kočky ja čakám prvé....je to pre mňa úplne niečonové....dokonca sa nam na prvy x podarilo čo sme boli v šoku trošku..🙂

lelet1609
7. júl 2016

@bubacik26 aj ja čakám prvé a som v očakávaní ,čo všetko má čaká a zacinam mám taký strach či budem dobrou maminou drobcovi

14nunu10
7. júl 2016

@lelet1609 to sú normálne obavy ☺ale materinska láska je myslím v každej žene 😉