Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
ahojte.
@14nunu10 dnes ráno som bola.V maternici nič nevidela,robila mi sono zvnútra aj zvonku,ale mám na vaječníkoch cysty,tá jedna je dosť veľká,cez 5cm,môže to meškanie spôsobovať aj ona.Krv nechcela brať,ale že keď som mala "ducha" na teste,že teda spraví a čo ďalej,sa uvidí podľa výsledku,dnes alebo zajtra mi bude volať o výsledkoch.Doma som spravila iný test,ako včera a bol čistý negatívny.tak ja už neviem. :-/
@asemilka dakujem 🙂 ja len trosku nieco zjem a uz paali ale osvedcila sa mi vinea..len ju nomezem tolko pit ked je sladka
@14nunu10 dakujem pekne 🙂
@ajja2017 jej super daj vediet potom co ako ;) ja neviem kedy mam ist k dr zatial to oddialujem asi az na ten dalsi pojdem lebo menim doktora a ten ma az od augusta vezme tak mam dilemu
@14nunu10 a veru aj je.práve mi volala,že krv negatívna,tehotná nie som.zajtra idem na vyvolávaciu injekciu a potom budem chodiť na injekcie na tie cysty.Aj mi je to trošku ľúto,už som si na tú myšlienku začala zvykať,čo už.Zostaneme pri troch detičkách.
Takže vám dievčatá opúšťam a prajem vám všetkým krásne a bezproblémové tehuľkovanie a nádherné,zdravé bábätká.Užívajte si svoje brušká,je to nádherné obdobie,ktoré vám nik nenahradí.Držte sa a pekné leto prajem 🙂
jeeeej baby tak to som stastna 😀
ja niekedy buduci tyzden zajdem k dokymu tak snad bude vsetko OK a mozeme spolocne tehulkovat 🙂
Tak somsom rada, že je nás viac 🙂
@kubinca ja sa vobec necitim tehotne. minuly tyzden som mala strasne nizky tlak a zavraty, co mi pripominalo druhe tehotenstvo, ale tlak sa zazracne ustalil a teraz mi uz nie je vobec nic... 😕 zajtra zavolam dokymu ci nahodou nema dovolenku a ak nie tak v piatok o tyzden by som isla nech vieme na com sme 🙂
@kubinca prve uplne bezproblemovo kedze som ho presedela v kancelarii v praci 😀 absolutne mi nic nebolo ani zle ani bolesti ziadne brucho az v 5. mesiaci zacalo rast... a druhe trosku horsie kedze som bola s prvym synom doma a bolo to po potrate, tak som mala uzkostne stavy a iracionalny strach o babatko, navyse v prvom trimestri som odpadavala, tlak bezne 85 na 55, ale co sa tyka inych priznakov tak nic - ziadne nevolnosti ani bolesti, jedine prsia pobolievali... takze ked to zhrniem ani som nevedela ze som tehotna 😀
Kočky ja čakám prvé....je to pre mňa úplne niečonové....dokonca sa nam na prvy x podarilo čo sme boli v šoku trošku..🙂

Oprava 5tt+3d