Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Dnes som chcela kúpiť ešte aspoň jeden pepino test aaaa všetky vypredané 😮to bude v dedine tehulieeek
Ahojte baby 🙂 ak môžem, pridám sa k Vám... Poslednú MS som mala 9.6. už pred 5 timi dňami, teda ešte pred menštruaciou som mala pozitívne testy, niekoľko... z tej tehotenskej kalkulačky čo som našla na nete mi vychádza na dnes presne na začiatku 4tého týždňa. U lekára som bola predvčerom a ten mi povedal že asi mi príde menzes že si z pozitívnych testov nemám nič robiť. Som z toho už jeleň..a ak nedostanem MS mám dôjsť za týždeň.. Býva mi zle, mám výtok a nervy ani netušíte aké...
@angie12854 a krv ti brali?
@asemilka brali mi ju v piatok 1.7. pretože som bola na pohotovosti a mala som beta HCg len 6,3...
Ahojte kocky, tak sa zda, ze sa k vam pridam aj ja... aj ked s malou fusickou (este nepotvrdene u dr) a vlastne som mala uplne ine plany 😀 ale nevadi, bude babo 😆
@angie12854 a aký si mala biely vytok ?
@lelet1609 ano, biely malilinko do žlta...a stále aj mám
@angie12854 a kontrolný odber nerobili? Pri Miškovi som mala problémy hneď na začiatku tehu, tiež som bola na pohotovosti.. Zobrali krv, vyšetrili a o 2 dní znova.. Aby videli ci hcg rastie
@angie12854 fuu tak to som ešte teda nepocula ,akoze ja mám biely vytok ,ale fakt minimálny a neviem či sa teraz báť alebo nie
@asemilka a koľko si mala hcg? práveže mne nerobili, nechápem prečo. Mám sa dostaviť za týždeň ak nepríde menzes...
@lelet1609 hh nevystraš sa, kamarátka mala napríklad rovnaký ako ja a je v 22 tt ;)
@angie12854 no som zvedava zajtra ,isto mi budú brať krv lebo podľa kalkulačky mi vychádza 4tt 4d
@lelet1609 tak potom daj vedieť za výsledky aj HCG ;) Ja som čítala niekde totiž že hodnota v 3 tt je 5-50 a to by mi na toho 1.7. aj sedelo tak ja už neviem :D
@angie12854 už nepamätám presne tie čísla.. Ale v piatok som bola 5+1 a večer som začala spinit a krvácať.. TakTak som išla na pohotovosť v noci.. Hcg bolo okolo 7 tisíc. Lekárka ultrazvuku niečo videla, ale nevedela povedať čo.. Lebo že majú starý monitor.. Krvácanie prestalo, poslali ma domov. V pondelok ráno som bola na kontrole, to som bola 5+4 a hcg stúplo na vyše 22 tisíc a na kontrolnom ultrazvuku už potvrdili aj akciu srdiečka.
@angie12854 jasne dam vediet ,ale výsledky budem vedieť asi až v pondelok
@angie12854 3.tt je ešte veľmi skoro.. To fakt mohla byť nízka hodnota... Uvidíš, o týždeň na kontrole bude vyššia 🙂

@14nunu10 to áno ,určite .. my ženy sme jedinečné bytosti 😂😃