Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@angie12854 skus si spraviť test. Dva tri dni počkať a spraviť ďalší. Ak tmavne, je to jasné 🙂
Dobre ranko,juj či je len krásne vonku 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
@lelet1609 nevymyslam si,fakt si zlatunka 🚺👼
@angie12854 neboj sa,je to skoro,písala som ti IP .😤
@rbabulka ahoj,všetky sme tu ešte s malou dušičkou a aj do min.12 tt ešte budeme 😯všetky sa tešíme opatrne a potichucky..tíško gratulujem
Kočky tak dnes mi brali krv a je to uz aj potvrdene 🙂
tak sa baby pridavam aj to diskusie aj ked termin porodu nemam potvrdeny este porodnickou. Na prve sono som objednava 27 tak uz sa tesim a dufam ze srdiecko bude bit ako zvon 🙂
@14nunu10 Ahoj,tak sa ozyvam po tyzdni 🙂 bola som u doktorky ale teda ako si hovorila nebolo este nic vidiet,povedala len ze tam je mala cysta ale ze to pri tehu byva ze sa nemusim bat,ze ona si je ista ze tehotna som ale objednala ma na 18teho teraz este na sono tak uvidime ci nieco bude vidiet.ale vcera som si robila test na 31 Dc a vysiel krasne znova pozitivny 🙂)))
Aj vy stále ,alebo každý deň v určitých etapách a dĺžkach, pociťujete bolesti v podbrušku? Viem,že počuť ako pred MS je v poriadku,len už si ani nepamätám ako dlho to má trvať 🙂
Aj ja mam kazdy den tie bolesti v podbrusku,mavala som to najprv len v noci ale teraz to uz mavam aj cez den a niekolko sekund a ptm je dobre...viac chodim ale na vc v noci cikat ako cez den nechapem :D este s aj nadchu do toho vsetkeho chytila :/
Ahojte baby. Tak vyzerá to tak, že k nám zavíta bábätko tiež v marci ♡♡♡
@kvetinka18 gratulujem 🙂
@kvetinka18 jeeeeeeeeej, gratulujem 😀
@kvetinka18 gratulacia letiii 😍
@kvetinka18 gratulujem 😃

@asemilka no ak budem fakt tehu (podľa testov z moču som) mám pozit. tak sa obávam že lekárovi niečo poviem pretože ma zrušil že podľa neho niesom tehu a to bol 3/4 týždeň. Takže sa ozvem ;)