icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

trimity222
26. jan 2017

Baby ako plánujete obliecť drobca pri odchode z nemocnice do autosedačky?

mata250286
30. jan 2017

dupačky nato svetrik teplá čiapočka teplé ponožky a nohavičky ak ich v pôrodnici nedajú aj tak ich vezmem ... perinka, zavinovačka teplá deková ...

monilik
30. jan 2017

@trimity222 kukni str. 92-93 tam sme to riesili 😉

trimity222
30. jan 2017

no ja som zatiaľ zbalila do tašky: pančušky, dupačky, nohavice, tielko, košieľku, svetrík hrubý, čiapku, tak pôjde do fusačiku, deku a šup do autosedačky

ajana1
30. jan 2017

@trimity222 pancusky rovno vyber lebo to na take male babatko neoblecies a asi myslis bodicko ako tielko tak to zober s dlhym rukavom a tym padom nepotrebujes kosielku ale iba sveter.

trimity222
30. jan 2017

a veľkostne akú veľkosť balíte? Ja na odporúčanie švagrinej beriem aj 60 aj 56. Mala mala v 31tt 1830g

m_
30. jan 2017

ja neviem ako prvorodicka som to vsetko vymenila za pyzamo🙂 polozis don dieta a zacvakas cvoky a mas oblecene🙂 na to svetrik alebo overal. a hajde dom. 🙂 bodyna som mala nakupene ale najlepsie sa nam obliekali pyzama chodili sme v nich aj k dokine aj vsade🙂

ajana1
30. jan 2017

@trimity222 56 bude podla mna lepsia ako 62 nakolko ta je od 2-4 mesiacov.

trimity222
30. jan 2017

@ajana1 beriem aj aj. Krstňatam 56 bola mala :/

m_
30. jan 2017

no🙂 ja beriem 50 a 56🙂 ale ja to tu doma necham muzovi nachystane a uvidime🙂 to mi prippomina ze este fusak musim vyprat🙂

trimity222
30. jan 2017

to aj vy beriete veci do jednej tašky- kufra? Mne všetko vychádza na veľký kufor. Ten župan a tie šlapky, uteraky veľa zaberajú. Ešte keď tam hodím odsávačku, podložky a vložky tak akurát. Na tých 5 dní väčší kufor než na služobku :D :D

ajana1
31. jan 2017

@m_ ja beriem urcite 50 nakolko budeme mat drobatko a dufam ze sa v tom neutopi @trimity222 tak to museli byt riadne "suma" tie tvoje krstniatka aspon 4,5 kilove

rafaelsanti
31. jan 2017

@trimity222 Aj ja som sa zbalila do velkeho kufra a doma ma dobre vysmiali..😬ale tak co mam robit, ked sa inak nesmestim,presne ako si pisala😁

asemilka
31. jan 2017

@ajana1 naša Emily mala pri narodení 3800g a tiež jej bola 56 malá 😀 a naopak Miško mal 3300 g ponosil aj 50... Ono sa treba skôr orientovať dĺžkou, šírkou.. Ako číslom na bodynku.. 🙂 lebo aj dve 56tky môžeš položiť na seba a budú rôzne.. 🙂

asemilka
31. jan 2017

@trimity222 bodynko, dupačky, svetrík, overal a čiapka.. To ti stačí. Dieťa má mať o 1 vrstvu viac, ako ty.. To bude ta deka na vajíčku.. 🙂 s pančuškami pri takom drobcovi budeš mať problém ich obliecť.. A zase pančuchy, dupačky, nohavice a overal.. To tiež na babo tak ľahko naraz nedáš a bude to veľa.. A ešte navrch deka.. Prehrejes ho... A ešte svetrík, ak bude moc hrubý, či hunaty, tak aby sa ti dal dobre zapnúť overal..

asemilka
31. jan 2017

@rafaelsanti aj ja budem mať so sebou kufor... Ved je to jedno, či to napcham do kufra, alebo veľkej tašky... A kufor sa aspoň lepšie nosí, keď je na kolieskach.. 🙂 A dobre sa zmestí pod posteľ 😂

rafaelsanti
31. jan 2017

@asemilka Uplne suhlasim😃

m_
31. jan 2017

@ajana1 mi nemusis hovorit nasa hanka plavala aj v 50tkach...🙂 ked som to teraz prala a chystala tak som len spominala ze jaka mala baba bola🙂) az by clovek neveril...🙂

ajana1
31. jan 2017

@m_ och ani nehovor uz sa toho aj desim. Ked si predstavym ako bol syn mrnavi ked sa narodil a to mal 3,3 kg a Nasa Hanka nebude mat ani z daleka tolko. Som zvedava dnes ma sone kolko vazi a ci bude musiet ist aj do inkubatora ked ju buduci tyzden vytiahnu.

m_
31. jan 2017

@ajana1 uz mas termin?
nasa bola aj v inkubatore ale nastastie to bolo len na pozorovanie vraveli ze sa bali teploty resp. termoregulacie a ze si na to mame dat pozor aj doma tym ze nema tolko tuku ako ostatne deti.tak daj potom vediet kolko ma🙂 idu robit aj ctg?

ajana1
31. jan 2017

@m_ naplanovali sekciu na 7.2. ze to uz budem 37+2 ale zalezi od sona ci to este moja placenta ten tyzden zvladne.

m_
31. jan 2017

@ajana1 tak to mas hen tot cobydup🙂) dufam ze placenta vydrzi🙂 ved uvidia na kontrole🙂

loralora
15. feb 2017

Ahojte kocky, som z februaroviek, mam na predaj nepouzity Aniball, necvicils som ani raz, idem zial sekciou..
Kuknite v bazare u mna 🙂 pekny den

trimity222
19. feb 2017

Baby ako sa cítite s približujúcim sa dátumom? My sme 37tt+4, nárast 10kg, a mám pocit akoby mi šlo bruško vybuchnúť. Všetko tlačí,... ale ešte vládzem po nákupoch behať aj šoférovať :D Takže celkom v norme. A vy ako?

mata250286
19. feb 2017

Som v 39.tyzdni tehotenstva ;) Termin 02.03. Narodeniny 25.02. ;) neplanovane druhe tehotenstvo po dcerke cakam vytuzeneho syna ktoreho som vzdy chcela. Som čerstvo zasnubena od 12.2. V januari sme po pol roku opletaciek s bankami kupili domcek cez hypoteku , ktory budeme este dobry pol rok prerabat. Uz zijem len pre buducnost , lebo minulost som mala hroznu aj exmanzela. Konecne som naozaj stastna. Aj ked som pribrala cez 20 kg aj ked ma tri mesiace bolia neuveritelne slabiny , bedrove klby , mesiac mam zlatu zilu. Pol roka ma pali zaha hlavne v noci a casto sa budim aj ked chodim tri krat cez noc cikat. Uz sa tesime na maleho ;)

rafaelsanti
20. feb 2017

Ja som dnes 35+4,ale mam pocit,ze uz idem rodit😁Tiez ma vsetko tlaci,hlavne klby ma bolia,ale nebojim sa nicoho,nemam ziadny stres a uz sa tesim kedy mi splasne brusko.Pribrala som zatial 15kil,ale to je moja vina lebo tolko sladkeho co ja spapam asi nieje normalne😅

mirgin
20. feb 2017

@rafaelsanti ja som 35+5 to mame skoro rovnaky termin🙂

trimity222
25. feb 2017

Tak a uz mame termin na sekciu.2.3.tesim sa a zaroven bojim. Dnes mi zacala bolest v oblasti slabin, chrbat.nepomohol ani kupel.tak uvidime co bude a ci vydrzime do stvrtka.

m_
25. feb 2017

@trimity222 ajaja🙂) preco ides sekciou?

trimity222
26. feb 2017

Musim som kardiak.a je to lepsie pre srdce.nie su take tlaky.