Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@dancura davali mi antibiotika . Tak neviem crp mi nerobili.
@mata250286 atb, nie je cesta pre každého, ja som ich odmietla a dobre..Nakoľko by pochybujem, že vyriešili môj problém.
@mata250286 blahozelaam k drobcekovi 😍
Baby prosim, ktora mate termin 20.3. prosím
10.06.2016...Ale podľa ms mi termín pôrodu vychádzal na 16.03.
Ponukam tak isto keby niekto chcel vitaminy a caj.
Ahoj tak da pridavam s mojimi // ciarkami❤😍
@nikamotylova blahozelam.pred rokom sme my takto kolajnicky objavovali a uz maju nasi drobci 4 mesiace.strasne to leti.
Aj jš mám termín marec Pripajam sa🙂
Ahojte baby som tu nová😉 pridam sa k vam kedze som pn cele tehu a,dost sa nudim ,
Babyy aj mate nejake bruška už??ja mam take malinke ale to nevyzera ako tehotenske ale dobre napapane,cakam kedy mi uz vyskoci😊😊
Veru my uz to mame za sebou 😀a chceli by sme sa obcas trosku ponudit ako kedysi ☺ a brusko som si tiez kedysi zelala by ho bolo vidno hned na zaciatku 😄 a skoncila som s 23kg plus z ktorych mi teraz este 13 zostalo 😂
Prepacte baby ja som sa pomylila😂😂ja mam termin 2018 neviem preco som sem zavitala nevadi stava
Caute baby.ako sa dari vasim drobcom? My sme rodili zaciatkom marca.mala uz vyrastla 18cm a pribrala 5200g.zda sa mi to vela.zatial kojime ale uz sme aj na obedovom prikrme.
@trimity222 joooj tu uz nik snad ani nechodi nakolko sme vsetky v skyline Marcovky2107
My mame v nedelu krasnych 6mesiackov a 7350g...Filipko lubi papat prikrmy a najviac cuketu bude po mne 😂 a vy ako maminky deticky rastu ako z vody booooze ako ten cas leti 😊
nase mlada ma osem kil a 68 cm (tolko cm mala v 5mes teraz uz ma asi viac) plne kojena ale s prikrmami zacnem asap🙂
Aj ja plno kojim ale prikrmy som zacala teda take spoznavanie v 4m2t a to len 3-4lyzicky teraz spapka ale cicik je cicik 😍
tak my uz prikrmy mame skoro vsetko vyskusane, ale podavam len na obed. a stale dokojim este. teraz do 7 mesiaca je alergologicke okno, ze dieta nedostane alergiu tak sa ma skusať. zacali sme na odporucanie lekarky. malej fajne chuti, uz je taka velka, ze sa nechce pretacat, treba jej pomahat :D
Ahojte, je tu niekto, kto rodil 2.marca 2017 v Ruzinove ? 🙂

@majamakortikoidy odporucam, absolútne neuzivat. Mala som kožný vyše, sem tam natrela s kortikoidmi a nakoniec som skončila s vysevom n tvari, takým, že som vyše mesiaca marodovala, lebo nik by ma nespoznal, znetvorena tvár...Zháňala som, behala po koženej, na laser ...Celý mesiac zúfalstvo, nič nezaberalo..Až som sa dozvedela o OZONIDe, na internete vyše týždňa potierala na jemnucko, zišla mi koža, z tváre, postupne cca 7dni to bolo prv horšie, no tá úľava po výzve týždni, kedy som na koži nevidela náznak nových vysevov, na viac jemná nová koža...Od šťastia som plakala...OZONIDe som objednala z Čiech, stal cca 10€aj s dovozom, ma na neho patent jeden kožný lekár z Čiech. Po tejto skúsenosti som si povedala, až raz bude niekto zúfalý, podobne ako ja 2r.dozadu, napíšem túto skúsenosť na net, ja som sa k tomu, dostala vďaka chalanovi, z čiech, ktorý trpel akné celé roky a až toto mu pomohlo....Napísal svoju skúsenosť a pomohol, hádam nielen mne ;)