Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
Ahojte maminky,ma niektora z Vas termin 13,10? 😉
@evita3141 jaaa 🙂
Jeej super,a uz vies co to bude.My sme sa uz dozvedeli ze to bude dievcatko,a uz sa tesim ked bude medzi nami 🙂
Chcete privítať svoje bábätko na tomto svete nerušeným kontaktom koža na kožu? Pohľadom do jeho očí? Srdečne vás pozývam na prednášku o bondingu, jeho význame a možnosti dosiahnutia v slovenskej pôrodnici. V Trnavskom materskom centre zároveň premietneme nádherný austrálsky film Podoby pôrodu http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...
@majka_3
Majka prosim Ta mozes aj mna pridat do sukromky? Dakujem pekne
@majka_3
ahoj, prosím ťa môžeš ma pridať do súkromky? termín mám 1.10.2014, čakáme dievčatko a veľmi sa tešíme 🙂 ďakujem
@evita3141 ahoj, ja ja budem mať nakoniec babizňu 😀 sa tešííím!
@lenkadenisa Ahoj tak super gratulujem,hlavne nech ste zdravucke.Z mojej krasavice bude asi futbalistka lebo take dava kopance 🙂
Ahojte baby 🙂 Je tu niektorá z Vás z okolia NZ? 🙂
Ahojte baby. My cakame chlapceka 🙂 Velmi sa tesime. Termin mame 11.10.
ahojte kočky🙂) ja mam termin pôrodu okolo 22 oktobra....26 oktobra...ale určite porodím skor🙂) prvy krat som rodila o 3 týždne skôr🙂) takže babenka sa bude tiež isto pýtať skôr...idem rodiť do levííííc!!!!je tu nejaká kočka ktorá ide tiež do levic?a rodí okolo 22 oktobra.....??🙂)
ahojte tehulky..ja mam termin porodu 17.10. a rodit budem na Myjave - teda chcem. je tu ešte nejaká taka mamina? 😀
Ako citam tak tu mame viacere termin 1.10....:))
Ahojte, ja mám termín 6.10,môžete ma prosím pridať do súkromky? Ďakujem
nieje tu niekto z Oravy, najlepšie z Nižnej? 🙂))
No aj my ;) sa tesim kedze jedneho krasneho chlapca doma uz mam
Ahojte ja mam termin 7 oktobra ale uz teraz mavam nejake bolesti a bojim sa ci ti nebude aj skor
Ide niektora rodit v leviciach v mojim termine?
ja budem rodiť v Lv ale termín mám 13. októbra 🙂)
Termin mam sice 22.oktobra ale citim sa akoby som mala rodit uz zajtra😉...mate niektora tiez take problemy ako su: v noci caste budenie na cikanie...pritom mam silne tlaky to som pri 1 nemala...niekedy take krce ze ledva chodim ani na wc neprejdem vystreta len zohnuta..a vela krat za den mam take tlaky v bruchu ze citim akoby som mala explodovat...a to mam este hodny kusok do porodu...pri malom ma tiez tlacilo na mechur,zaludok,kopal ma a palila zaha aj zaludok ale teraz pri malej he to horor...

Nema niekto zaujem kupit yal? V lekarni mi dali dva, a vyuzila som iba jeden pri porode.
https://www.modrykonik.sk/market/porod-sestoned...