Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
Ahojte ja mam termin 20.10 a idem do TN. Citim sa fajn a tiez beriem magnezium bolesti zatial nemam ziadne len zahu strasnu niekedy
Pred dvoma tyzdnami mal 2100 g v ut. Idem k dr tak uvidim kolko pribral. Uz dva dni ma bili od spodu panva ked chodim nevies co to znamena? Mne tiez tvrdne ale iba ked vela chodim . Ja si mysli tiez zw ro bude skor ale zatial mi to nik nepovedal ziadny dr. Ale ja mam taky pocit. A ked ze som vadsinou casu sama d voma detmi doma tak aj to tomu dost pridava. Myz xhdi na dva tyzdne di prace .
@gabrish Ja mam podobne problemi, pri prvom nic a teraz pri malej by som povedala ze vsetko. Termin mam az 28.10. ale uz som na 1 cm otvorena, vo stvrtok mi dali pesar. Teraz mam pocit akoby som kazdu chvilu bola pocurana, dufam ze je to len "cvrknutie" mocu a nie plodova voda, dost mi mala tlaci na mechur. Chcem vydrzat co najdlhsie, nechcem rodit predcasne, no ale vsetko ukaze cas.
Ahojte je tu niektorá z Vas ktorá pojde rodit do KE - Šaca?
ahojte, mate zaujem o takyto babybox?
Ruzovy balik 4Eur/ks TUPPERWARE pohar (vrch sa da velmi dobre uzavriet a je tam taky otvarac,ze si mozeme po castiach nalievat), 1lcappy dzus, drziak na dudlik, dudlik NUK, fotoramik IKEA, RACE v plechovke, pol litrova mineralka, vzorka Silan, obrusky a plienka Pampers.
Fialovy balik 4Eur/ks je flaska AVENT 125ml, pol litrova mineralka, intimka, vzorka zubnej pasty Meridol, dvoje ponoziek, cistic DURGOL, platena taska.
Baby co planujete obliect vasim mimi na ceste z porodnice? V oktobri moze byt chladno a dazdivo ale tiez pekne teplo a babie leto.... Prva dcerka sa narodila na konci novembra a bola riadna zima tak to bolo jasne, ale teraz neviem....
@susi201 ahoj aj mna tak bolela panva 2 dni a preslo to, dokonca som mala uz take, ze ked som chvilu sedela a chcela som vstat tak mi neslo , mala som take krcove bolesti v bokoch.aj teraz sa citim jak dobiti pes uz nech to mame za sebou 🙂 , rozumiem ti je to tazke byt sama doma a z dvoma detmi, ja som nedavno ovdovela a zostala som sama s dcerkou a z bruskom, velmi je potrebni partner a hlavne v takomto vysokom stadiu tehotenstva.ja mam dokonca dcerku choru, tak velmi by som ju chcela vziat na ruky a mojkat ju, no nemozem 😒 .mne malinky pred 2 tyznami vazil 2400g, teraz priberaju najviac.
Ahojte 🙂 aj ja mam termin 6.10 a budem rodit v Nitre.... uz sa nam to kraaati co? aj sa bojite? ja strasne, som prvorodicka tak neviem co ma cakaa uff ale uz aby to bolo zamnou necitim sa moc dobre...:-/
@helikoptera ja som kupila dva komplety (56 aj 62 pre istotu, akby bolmaly velky 🙂 ) - kosielka, dupacky, svetrik. tak ho supnem do zavinovacky (ulitky, teplejsia) a sedacky a prikryjem dekou - ak bude chladnejsie,tak ulitku vymenim za flisovy hrubsi overal. samozrejme aj ciapocka - nie letna,ale hrubsia.
@cindyy ahoj rak to mi je luto ze si sama a co je malinkej? Ja mavam dist velke bolesti uz sa vraj aj otvaram na 3 mm som otvorena vcera som bola na kontrole a mali vazil 2700 g poverala mi doktorka ze mozem cakat do konca tyzdna ze porodim ale uvidim ale uz ledva chodim a mavam bolesti od spodu a uz aj ked lezim. Mali kope riadne hlavne do bokov.
@susi201 malinka mala anginu ale chvala bohu teplote sme sa vyhli.ja som bola dnes u lekara a uz ma vyslal na poradne na rizikove do nemocnice, ja som uz mesiac otvorena na 1, 5cm ale krcok mam este dlhy.este aspon 2tyzdne by bolo fajn vydrzat.to fakt ti povedala ze do knca tyzdna? Daj potom vediet, inak aj ja mam bolesti pri chodzi a spat sa mi vobec neda.
@cindyy babika mala a uz je dobre nasa mala dvoj rocna ma epilepsiu ale uz chvalabohu nemala ziadny zachvat je na liekoch a dnes som volala za vysledky tak sa jej to lieci ma to v poriadku. tak som rada . no mne sa vraj krcok skracuje. uz pre dvom tyzdnami mi vravea ze krcok mi makne a skracuje sa ale len vcera mi povedaa ze som otvorena na jej prst to je tak vraj 3mm . bolesti uz mam od spodu asi mesiac ale kazdym dnom sa to stupnuje hlavne ked viac chodim ale to ma vecer uz boli od spodu aj ked lezim . mali kope do bokov a to boli dost . a ta bolest je uz taka ze take pichanie od spodu a tlaky na konecnik som mala jeden den . neviem bojim sa aj ked to je uz treti porod ale tie pred tym mi vyvolavali lebo som sa neotvarala. neviem ako to bude teraz ale vcera mi dr povedala ze do konca tyzdna mozem cakat tak neviem co si mam o tom mysliet . ty si co myslis . ?
@susi201 malinka sa ma uz dobre,chvalabohu.fuha epilepsia no hrozne,moja mala mavala afektivne zachvaty do troch rokov no ale neprajem nikomu,boloto hroze a epilepsia je teda horsie ☹ ale pokial sa lieci a nemava zachvaty tak to je dobre.ejha no ked sa ti skracuje krcok tak sa to uz veru blizi,ajja mam bolsti od spodu ,dokonca aj ked spim budim sa na bolest,alinky ma tiez velmi silno kope aj do bokov aj do rebier ale aj zo spodu mi ruckami bucha,lebo je uz dlhie dolu hlavickou,je to dost neprijemne ale zaroven prijemne 🙂 citit malinkého,no a uz ked mas aj tlaky na konecnik tak to moze byt aj do konca tyzdna,a ako sa mas dnes ?do nemocnice ta neposlala?
Ahojte, ja mam termin 28.10., ale chcem sa spytat, vsimla som si , ze dievcata,ktore su tehotne tak ako ja maju vecsie prsia, len ja som zostala na tych mojich malych lentilkach, brucho velke a prsia ziadne, bojim sa ze nebudem mat mlieko, neviem, ze ci vobec sa naplnia. mate niekto s tymto nejaku skusenost, ja som prvorodicka, dakujem
@jankulka123 podla mna aj male prsia sa mozu naliat. vacsi problem by mohli byt vpadnute bradavky. na kurze nam hovorili, ze ich mozme preto dopredu masirovat.
@ukulela ako bradavky mam dost hrube a nie su vpadnute, uplne ze niekedy az bolia,ale aj tak sa bojim, ze sa nenaleju, avsak uvidime, a prosim vas ako to mozem , dakujem
@jankulka123 na kurze nam sestricka hovorila, ze pri sprchovani staci pod sprchou "požmmoliť" medzi dvoma prstami tak jemne. a potom aj po srchovani kremom tak mozes jemne "pozmolit"
ahojte, ja mám termín 15.10 a budem rodiť v Nr, je tu niekto s podobným dátumom a miestom???
@katkazh ja mam termin 6.10 a tiez rodim v nitre 🙂
@dominikastankova 🙂 som zvedavá či sa stretneme 🙂
@katkazh kde myslis? no hadam v nemocnici uz nebudem 😀 ako sa citis? ja uz nie moc dobre :-/
Mne to vychadza na 2.10. Takže sa už gulam a čakám tieto posledné dni.no uvidíme,kedy to príde.
@sunninka9 a kde budes rodit?? aj ja sa gulam a cakam nato ako uz pojdem rodit... vsetko ma boli ☹
@dominikastankova Ruzinov, ja som na tom podobne tiez funim uz ako velryba, 18 dni do porodu.

ja mám termín pôrodu 11.10.2014 🙂