icon

Termín pôrodu október 2014

duratlicka
20. jan 2014

Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂

lussya
2. feb 2014

Tak aj ja dufam, ze bude tp v oktobri. 😉 priznaky mam, ale ms mam dostat 7.2. Tak dufam, ze uz nedostanem. Prsia obrovske, bolia ani sa ich nedotknem, semtam krce v podbrusku, som unavena, podrazdena, je mi tazko od zaludka, aj som uz vracala trikrat. Testy este nic neukazali, zeveaj je skoro. Tak velmi dufam, ze to uz vyjde. Uz sa snazime viac sko rok. Vsetkym drzim palce do uspesneho konca.

dudulik1986
2. feb 2014

baby co si idete kupit ako prvee....

dudulik1986
2. feb 2014

Je to tam vydiet....

merry1001
2. feb 2014

Snad sa aj ja pridam k Vam, uvidime.

nihal
2. feb 2014

Ahojte 🙂
Ja si robím test už od štvrtka. Štvrtok bol čistý, piatok bola druhá/, síce slabá, ale je ju vidieť. Sobota tmavší / a dnes ráno bol troška slabší ako sobota.... Nechcem sa ešte veľmi tešiť, keď to bolo dnes ráno slabšie... Testujem sa rovnakými testami, dnes kúpim ešte iný a uvidím...
Mrchu mám inak dostať zajtra, takže je asi ešte skoro na testy...

tinacho
2. feb 2014

Ahojte po dnešnom testíku sa k vám pridávam. Posledná menštruácia 27.12. Môžem byť cca 5t. Poraďte kedy sa vybrať k lekárke, nechcem byť sklamaná. Po MA keď nebolo vidieť srdiečko mám strach. 😒

sevilia
2. feb 2014

@tinacho ahoj, objednaj sa o tyzdnik, v polke 7 by mohlo byt vidno. v ktorom tt si mala MA? ja v septembri a v 11+1 zistili ze od cca 7tt sa nevyvijako. Teraz som 5+0 dnes, posledna ms 29.12., uz tri krat soni, no pomalicky sa GS zvacsuje, uvidime, v utorok by aj struktury embrijka chcel vidiet. ja som sla v 3+4 k dr straaasne skoro, a su to nervy 🙂)), no nedockava som bola 🙂

dudulik1986
2. feb 2014

@tinacho aj ja som mala poslednu 27.12.2013-1.1.2014 mala som dostat 23.1.2014 ale nic a ty

bobo987
2. feb 2014

ahojte ja mam zatial dve terminy takze patrim aj ku septembrovkam aj ku oktobrovkam,je na tom niekto podobne?

bobo987
2. feb 2014

ahojte ja mam zatial dve terminy takze patrim aj ku septembrovkam aj ku oktobrovkam,je na tom niekto podobne?

leishmania
2. feb 2014

@pe3nka ako uz si testovala? pridj sa do sukromnej skupiny🙂 atreya alebo majka ta moze priadat. a test som mala obyajne pepino a dnes daky iny uz z som zabudla nazov 😀

pe3nka
2. feb 2014

☹ testovala... test biely ako sniežik ☹ a v podbrusku citim ze zajtra ta hnusoba pride... este mam par hodin nadeje.. 😉 samozrejme uz zartujem.. nic sa nedeje.. mozno sa zaradim neskor do novembroviek...a vam babule prajem krasne tehulkovanie a o 9 mesiacov lahky porod a nadherne deticky :-*

tinacho
2. feb 2014

@dudulik1986 ahoj, no zhoda náhod ale presne aj ja som mala dostať 23.1. aj na tehotenskej kalkulačke mi vyšiel 3. október. No dúfam že si to bez problémov užijeme a budeme sa spoločne tešiť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tinacho
2. feb 2014

@sevilia dik za radu, no ja som mala MA cca 8-9tt, bolo by to naše prvé bábo. Nikdy som o MA nejak nepočula, myslela som že musíš začať krvácať aby sa niečo stalo. Hlúpučká....o to väčšia bolesť to bola. Snažili sme sa vtedy cca pol roka. Teraz je to opať po roku od MA. Mám z toho strach, aby to všetko dobre dopadlo 😒 Tak veľa šťastia, nech nám to vyjde 😉

sevilia
2. feb 2014

@tinacho musime verit a drzat palceky ;), budem ta sledovat ako postupujes a verim ze v oktobri budeme maminkami obe 🙂

tinacho
2. feb 2014

@sevilia ako dobre, hneď mi je lepšie že v tom sama nelietam haha...... 😀

dudulik1986
3. feb 2014

@tinacho pridala som foto testu som robila dnes rano o 6.00 hod a duch to uz nieje.......

dudulik1986
3. feb 2014

Tak a je to tam dufammmmm.....baby co vy natoo.....

dudulik1986
3. feb 2014

@tinacho super som rada pozri moj test....

tinacho
3. feb 2014

@dudulik1986 paráda, už to máš ružové na bielom 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak nejak vyzeral aj ten môj, ale pred týždňom keď som robila tak nič. Bol tam len taký duch a to keď som tu čítala, že ducha mali baby, tak som si myslela že si robia srandu. Tak bud 1/ alebo 2// . No takže dievčatá už viem čo je to duch, treba sa testovať viac krát v tých začiatkoch.
dudulik 1986 kedy ideš k lekárke?

nikkia
3. feb 2014

@majka_3 ahojte tehulky poprosim pridat do sukromnej skupinky dakujem 🙂

dudulik1986
3. feb 2014

@tinacho bola som vo stvrtok a nebolo nic vydiet,idem v stredu aj na krv a ultrazvuk.......

katkagab
3. feb 2014

@dudulik1986 :D aj ja som dnes ešte spravila test - do tretice :D
tak sa teším s tebou aj s ostatnými mamičkami, alebo budúcimi mamičkami!
ja som šťastná prešťastná a už tomu aj verím 🙂

katzav
3. feb 2014

Ahojte všetky, dnes ráno som robila test, kedže menzes mešká 7 dní, a toto vyšlo..bola som už aj u dokyho, mám prísť o dva týždne, aby urobil USG....

nenullienka
3. feb 2014

Ahojte dievčatá 😉 tak sa pridávam testy pozitývne, k dr. idem až 10.02. Ja som nečakala, že tak rýchlo otehotniem, antikoncepciu som vysadila v decembri. Menzes mešká 5 dní a už mám krásne 2 čiaročky 🙂 . Foto testov pridám večdr. Termín mi vychádza na 08.10.2014. Ja mám teraz také zmiešané pocity.

lagunasa
3. feb 2014

takze baby, dnes 18.dpo a HCG = 530,3 ...... tak dufam, ze je to dobre 🙂 uvidime ake bude v stredu 🙂 mala by som byt 4+4tt.

atreyu
3. feb 2014

Babule máme súkromku október 2014 aby sme tu neboli šmírované tak napíšte ak chcete k nám 🙂

nenullienka
3. feb 2014

@atreyu Ahoj, ja by som chcela k vám, síce u dr. som ešte nebola ale na teste dve // silné. Ďakujem 😉

dudulik1986
3. feb 2014

@atreyu
@atreyu a ako sa tam pridem...... 😲

atreyu
3. feb 2014

@dudulik1986 veď ty si tam 😀 a už si tam voľačo aj písala 😝