Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
baby co si idete kupit ako prvee....
Snad sa aj ja pridam k Vam, uvidime.
Ahojte 🙂
Ja si robím test už od štvrtka. Štvrtok bol čistý, piatok bola druhá/, síce slabá, ale je ju vidieť. Sobota tmavší / a dnes ráno bol troška slabší ako sobota.... Nechcem sa ešte veľmi tešiť, keď to bolo dnes ráno slabšie... Testujem sa rovnakými testami, dnes kúpim ešte iný a uvidím...
Mrchu mám inak dostať zajtra, takže je asi ešte skoro na testy...
Ahojte po dnešnom testíku sa k vám pridávam. Posledná menštruácia 27.12. Môžem byť cca 5t. Poraďte kedy sa vybrať k lekárke, nechcem byť sklamaná. Po MA keď nebolo vidieť srdiečko mám strach. 😒
@tinacho ahoj, objednaj sa o tyzdnik, v polke 7 by mohlo byt vidno. v ktorom tt si mala MA? ja v septembri a v 11+1 zistili ze od cca 7tt sa nevyvijako. Teraz som 5+0 dnes, posledna ms 29.12., uz tri krat soni, no pomalicky sa GS zvacsuje, uvidime, v utorok by aj struktury embrijka chcel vidiet. ja som sla v 3+4 k dr straaasne skoro, a su to nervy 🙂)), no nedockava som bola 🙂
@tinacho aj ja som mala poslednu 27.12.2013-1.1.2014 mala som dostat 23.1.2014 ale nic a ty
ahojte ja mam zatial dve terminy takze patrim aj ku septembrovkam aj ku oktobrovkam,je na tom niekto podobne?
ahojte ja mam zatial dve terminy takze patrim aj ku septembrovkam aj ku oktobrovkam,je na tom niekto podobne?
@pe3nka ako uz si testovala? pridj sa do sukromnej skupiny🙂 atreya alebo majka ta moze priadat. a test som mala obyajne pepino a dnes daky iny uz z som zabudla nazov 😀
☹ testovala... test biely ako sniežik ☹ a v podbrusku citim ze zajtra ta hnusoba pride... este mam par hodin nadeje.. 😉 samozrejme uz zartujem.. nic sa nedeje.. mozno sa zaradim neskor do novembroviek...a vam babule prajem krasne tehulkovanie a o 9 mesiacov lahky porod a nadherne deticky :-*
@dudulik1986 ahoj, no zhoda náhod ale presne aj ja som mala dostať 23.1. aj na tehotenskej kalkulačke mi vyšiel 3. október. No dúfam že si to bez problémov užijeme a budeme sa spoločne tešiť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@sevilia dik za radu, no ja som mala MA cca 8-9tt, bolo by to naše prvé bábo. Nikdy som o MA nejak nepočula, myslela som že musíš začať krvácať aby sa niečo stalo. Hlúpučká....o to väčšia bolesť to bola. Snažili sme sa vtedy cca pol roka. Teraz je to opať po roku od MA. Mám z toho strach, aby to všetko dobre dopadlo 😒 Tak veľa šťastia, nech nám to vyjde 😉
@tinacho pridala som foto testu som robila dnes rano o 6.00 hod a duch to uz nieje.......
@tinacho super som rada pozri moj test....
@dudulik1986 paráda, už to máš ružové na bielom 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak nejak vyzeral aj ten môj, ale pred týždňom keď som robila tak nič. Bol tam len taký duch a to keď som tu čítala, že ducha mali baby, tak som si myslela že si robia srandu. Tak bud 1/ alebo 2// . No takže dievčatá už viem čo je to duch, treba sa testovať viac krát v tých začiatkoch.
dudulik 1986 kedy ideš k lekárke?
@tinacho bola som vo stvrtok a nebolo nic vydiet,idem v stredu aj na krv a ultrazvuk.......
@dudulik1986 :D aj ja som dnes ešte spravila test - do tretice :D
tak sa teším s tebou aj s ostatnými mamičkami, alebo budúcimi mamičkami!
ja som šťastná prešťastná a už tomu aj verím 🙂
Ahojte dievčatá 😉 tak sa pridávam testy pozitývne, k dr. idem až 10.02. Ja som nečakala, že tak rýchlo otehotniem, antikoncepciu som vysadila v decembri. Menzes mešká 5 dní a už mám krásne 2 čiaročky 🙂 . Foto testov pridám večdr. Termín mi vychádza na 08.10.2014. Ja mám teraz také zmiešané pocity.
takze baby, dnes 18.dpo a HCG = 530,3 ...... tak dufam, ze je to dobre 🙂 uvidime ake bude v stredu 🙂 mala by som byt 4+4tt.
Babule máme súkromku október 2014 aby sme tu neboli šmírované tak napíšte ak chcete k nám 🙂
@atreyu Ahoj, ja by som chcela k vám, síce u dr. som ešte nebola ale na teste dve // silné. Ďakujem 😉
@dudulik1986 veď ty si tam 😀 a už si tam voľačo aj písala 😝

Tak aj ja dufam, ze bude tp v oktobri. 😉 priznaky mam, ale ms mam dostat 7.2. Tak dufam, ze uz nedostanem. Prsia obrovske, bolia ani sa ich nedotknem, semtam krce v podbrusku, som unavena, podrazdena, je mi tazko od zaludka, aj som uz vracala trikrat. Testy este nic neukazali, zeveaj je skoro. Tak velmi dufam, ze to uz vyjde. Uz sa snazime viac sko rok. Vsetkym drzim palce do uspesneho konca.