Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
@dudulik1986 aj ja.... neviem sa dočkať až pôjdem ku gynde a uvidím srdiečko 🙂
Tak nas drobcek mal dnes 9,7mm🙂Srdiecko este nemame.Kontrola 14.2.:-)
@duratlicka to tolko?? nie iba GS?
@pe3nka skoda, ale ved dalsia ovu je tu za chvilu a cyklus mas kratky 😉 mrcha dosla?
@leishmania ajoj zatiaľ nie.. 😉 mysliš ze je este nejaka realna sanca aj ked test aj dnes rano opat negativny???
Ahojte dievcata, tak sa pridavam k vam, 4.1. bola posledna ms, ovulku som mala 17.1. a testovala som sa 29.1. po case sa tam objavil duch, pak som testovala 31.1. a ciarocka bola o malinko tmavsia a dalsi test som robila 3.2. a ciarka uz pekne stmavla. Este jeden si urobim 6.2. a dam to manzelovi k narodeninam, krasne nam to vyslo. Ale cakat vyse tyzdna na to aby som mu to oznamila je sila 😅 Termin porodu mi vychadza 11.10. a k dr pojdem cca za dva tyzdne, ved je este cas, teraz som nejako 4tt+3.
Mozete ma pridat do sukromky? Dakujeeem 🙂
@lulu1112 krasne...............gratulujem
@dudulik1986 dakujeeeem 🙂
@sevilia Neviem,ako to merala,ale uz bolo vnuri vidiet obrys telicka.
Ahojte, tak dufam ze aj budem patrit k vam🙂
Ahojte baby, pridavam sa k vam. Som 6 tt, termin porodu vychadza na 1. 10. Bude to nase druhe dietatko. Doma mame 23 mesacnu sinterku 🙂 No neviem, ako to budem zvladat 🙂. U doktora som uz bola, asi som sa zbytocne prehnala, zatial nic moc nevidel. Ale dobre vediet, ze je aspon zatial vsetko ok. Aj ja by som chcela, prosim, do sukromky.
Ahojte babulky... tak mozno som sa s vami lucila predcasne 😉 MS zatial nedosla.. dnes som mala cudny pocit ze aaaa uz asi je tu, tak som isla kuk..a mala som taky biely vytok.. ale len velmi mailinko a podbrusko stale citim ako keby uz-uz mala mrcha prist tak neviem...
baby idem k dokimu tak dufam ze uz daco uvidiiii
Tak baby je to potvrdene som 4t 5 d.super dufam ze to bude dievcatko ako sa to da zistit..... kontrola o 3 tyzdne
Ahojte,, ja este neviem presny termin ale vyzera to tak ze to bude zaciatok oktobra... o dva tzydne idem znovu na konntrolu kde budeme vidiet viac a hadam uz aj termin.. 🙂
@atreyu ahoj, mozes aj mna dat do sukromky som v 5tt.. dakujem
Ahoj, potichu sa k vam pridavam. Dnes pozitivny test, tak snad to dotiahnem do oktobra. 😉
ahojte, aj ja som vcera zistila, ze som tehotna. 2 pozitivne testy. Stale omu nemozem uverit. Dnes sa to chystam oznamit priatelovi. Uz mam doma 22 mesacnu slecnu a neviem si predstavit ako to vsetko zvladnem. Ja sa k lekarovi este nechystam, asi az za 2 tyzdne. Termin porodu podla asi 15.10.2014
ahojte babule som v 5 tt +5 a na sone nieje nic vidiet ani gestacny vak hcg mam 1350 stalo sa vam to niektorej hrozne sa bojim ci to nahodou nebude mimimaternicove
Babenky, ja tak tajne dufam, ze sa k vam pridam... Prave mi prebieha ovu, takze ak sa zadari, tak by mi termin vysiel koncom oktobra, presnejsie 26.10. podla PM 🙂
Ahojte dievcata, ja pevne dufam ze sa budeme stretavat. Pokusame sa o druhe miminko a ked to vyjde ako u prvej dcerky hned na prvy raz tak by som mohla byt tak tesne este oktobrovka 🙂. Tak dievcata ktore to uz mate potvrdene, vela zdravicka a tie ktore cakame nech to vyjde. 😵
@dudulik1986 jej super gratulujem aj mbe vysiel pozi dufam ze uz coskoro uvidim fazulku 🙂

Ako babenky viem ze je skoro ale uz by som nieco kupila........ uz sa neviem dockat stredy