Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
Ahojte.. síce niesom tehulka ja.. ale moja manželka ano.. tento pondelok si urobila test..a aha ho.. že 2 čiarky.. tak sa nám to podarilo, obaja sme sa nato moc tešili.. pretože sme spolu už 10 rokov ale kôly škole a práci sme čakali.. minulý rok nám plány nabúrali manželkine očkovania kôly práci a tak sme mohli na tom začať pracovať až v decembri. Manželka je detská lekárka v Nemocnici a tak už dávno si sledovala ovulácie a dobre si počítala menštruácie, nikdy nebrala antikoncepciu (pretože ako lekár vie že pokial nemá menštruačné problémy tak nieje antikoncepcia pre ženu vhodná), aj som od minulého leta začal pracovať trošku na sebe a viac športoval, lepšie sa stravoval a nachystali sme sa nato "robiť" detičky.. začali sme presne na vianoce ale podarilo/zadarilo sa nám až teraz. V pondelok teda dve čiaročky ale upresníme až po gynekologickom vyšetrení 🙂 pravdepodobne budeme oktobrový a možno k víročiu svadby (20.oktober)
Ahoj kočky dnes mi z krvi potvrdili tehu,avšak som po IVF tak neviem či možem k vam.resp ci je tu niektora z vas z fora asistovana reprodukcia.termin mam 16.10.
Chcem ist este v utorok raz na krv lebo som mala dost vysoké hcg tak uz mi asi rovno gynekolog da nejake terminy čo ma caka.kurnik pi 8rokoch si už nič nepamätám... Vy kocky co mate nove?mimochodom stale nemam ziadne priznaky.
Ahojte, pomalicky sa k vam hadam mozem pridat, so 4pozit.testami a hcg 160...snad v piatok uz na sone uvidime nieco,), inak nie je hcg po 5dnoch meskania nizke???
@jarus8 ahoj, aj ja som mala potrat približne pred rokom. sama teraz beriem dufaston jednu denne už od 18 dňa cyklu. To ti doktorka vtedy povedala, že čo najskôr k nej treba prísť? ja si to vôbec nepamatám. Tiež som tak cca 4+4 tt a neviem, či ísť ku dokymu alebo nie.
Minulý rok mi povedala sestrička v 5 tt, že je to skoro. hm...nakoniec som potratila aj napriek dufastonu.
vôbec neviem čo mám robiť. Alebo si mám zvýšiť dávky a objednať sa u dokyho? lebo tam sa čaká na objednanie. hm...
kolko berieš toho dufíku denne?
ahojte pridávam sa aj ja. Neviem, či ísť hneď k dokymu sakra. Inak som aj endokrinologický pacient. neviem čo mám robiť. Všetko bolo pred rokom, nič si nemapatám.
dnes som podla teho kalkulačky 4+4 dni. Neviem, či niečo bude vidno na usg. a on krv neberie na zistenie teha. iba robí sono.
borkavan ahoj, aj ja som endokrinologicky pacient, ale minuly rok mi stitnu vyoperovali. Takze dufam, ze toto tehu bude lepsie. Ja beriem euthirox 125 momentalne.Ale uz som sa tam objednala na kontrolu.
mozte pridat aj mna do sukromky? dakujem
...no tak som tu zeny 😀
@angels882 Mozno si otehu neskor,mne to bolo vidno az 7+4dni,lebo som otehu niekedy medzi 23. a 29.dc.
@borkavan mne pred rokom povedal, že ak sa zadarí, tak mám hneď prísť, tak som prišla, nič nebolo vidieť, ale nasadil mi duphaston 2x denne a vitamín E, plus ja beriem aj kysel. listovú. Mám prísť až 28.2., už by mal vidieť všetko aj činnosť srdiečka.
Tak sa dosť spolieham na ten duphaston, lebo znova to zažiť nechcem, vraj veľa ženám pomohol, tak dúfam, že som jedna z nich, aj keď aj test je silnejší. Pred rokom som mala ducha aj po týždni meškania, teraz bol silný už 2 dni pred termínom na mrchu. Takže snažím sa veriť, že to bolo veľmi slabučké a neudržalo sa, ale teraz je to už ok. 🙂
@duratlicka ahoj ja som na 13 dc
baby v kolkom tyzdni vam dr nasiel gegstacny vacok
ahojte damy, velmi opatrne sa k vam pridavame :DD dnes 5+6t , kolajnice silneeee a hadam bude vsetko v poriadku aj na kontrole u mudra :DDD kedze si dovoluje tak az 19.2. :/// ach jo to este bude dlllhe cakanie
@borkavan ja som zavolala mojej endokrinologicke hned ako som zistila ze som tehu. Kedze som naposledy mala dobre vysledky krvi, tak ma objednala na krv 26.2. Na vysledok si pockam a podla toho mi da silnejsie tabletky alebo mi necha tieto. A ty mas zvysenu ci znizenu funkciu stitnej zlazy?
Kocky dnes som bola na krv-hcg 2056,idem zas v piatok.zatial som tabulkovo v norme 4+4tt
Beriem duphaston a estrimax 3x1,utrogestan vecer a agolutin a prednison večer.
Priznaky zatiaľ žiadne.
@sevilia a to ti stále robil usg? teda vnútorný ultrazvuk? ja sa dosť toho ultrazvuku bojím. však minule mi tiež robil stále vnútorný ultrazvuk a čo ked minule spôsobilo aj to, ked som mala málo toho progesteronu, že ďobol do maternice a prestalo sa to vyvíjať? ja neviem už. proste sa tam bojím ísť na vnútorné vyšetrenie takto skoro. ale potrebujem ten dufaston.

Tak nasadeny duphaston, ale este nie je nic vidiet na utz, aj ked na testoch je to uz vypalene. Mam prist 28.2., tak dufam, ze to bude v poriadku. 😅