Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
Nie nerobil,do 6tt len kontrola z krvi a buduci tyzden az pojdem na prve sono
@borkavan To nezavisi od sona, drobcek asi nebol v poriadku, ked sa telo rozhodlo to ukoncit. Ak je babo zdrave, prezije vselico, aj stojky na hlave v bazene v 6. mesiaci a pretancovanu svadbu v 7. mesiaci. Uvidis, ze teraz to bude uz ok🙂 Drzim palce🙂
@angels882 Mne v 5+1 nebolo vidno nic a v 6+1 podla sona uz bola bublina 9,7mm aj s telickom babatka. Ale mne tie tyzdne divne vychadzaju. Uvidi sa v piatok. To by uz malo byt srdiecko.
čaute, no ja som sa ešte k dokymu neodhodlala a to som 6t+5. Po minuloročnom MA nemám odvahu, pôjdem asi za 2 týždne možno. 😒
ahojte, aj ja sa pridavam k oktobrovcatam, tehu potvrdene, uz sme mali aj srdiecko a to som bola 5+2 🙂 mozem poprosit pridat do sukromky @atreyu dakujem
@duratlicka ahoj no ja som bola na sone naposledy vcera 6tt + 3 a nic nevidel bola tam len taka cierna machulka a nic ine
@angels882 ahojky, no to necítiš ako potrat, žiadne bolesti, žiadne krvácanie....medzi 8-9tt som sa už objednala na gyndu s nadšením ako všetkým oznámim radostnú správu a namiesto toho mi lekárka oznámila, že nevidí akciu srdiečka. Počkala ešte 48h, klasický postup a nič, nemocnica, kyret a slzave údolie. Preto teraz skúmam či ísť alebo ešte počkať. Čítala som že niekomu je vidno srdiečko neskôr, no neviem. A tebe lekár čo navrhol?
Dievcata pozdravujem vas s najväščou pravdepodobnosťou budem patrik k Vam teda rada by som patrila, lebo toto je asi posledna šanca byt päť tehu, mam už dosť rokov. Ms mala prísť 4.2. neprisla test bol v polke dňa pozitívny, a tri dalsie tiež. K dr. idem až 25.2.2014 je dakej na konferencii. Ale strasne sa tesim a verim ze to dopadne vsetko OK.
Pridáte ma k Vám 🙂
Ahojte Kočky 🙂 Tak aj ja ku Vám už patrím. Termín mám 1. 10. Takže momentálne som 7tt+1d. Je to moje tretie dieťa. Doma už máme 2 baby. Osemročnú Sofiu a Šesťročnú Izabelu. Ja mám 28 rokov.
U lekára som už bola dvakrát. Prvý raz mi povedal, že som tehu, bolo to na klasickej preventívke. Skoro som spadla z kozy :D Vôbec som to nečakala. A Druhý krát som bola v pondelok a srdiečko už krásne klopkalo. Nemám žiadne príznaky tehu - som plná energie, nie je mi zle, prsia mám normálne a chute do jedla sú bez zmeny. Takže keby som nebola na preventívke, tak ani netuším, že som tehu, keďže som MS mávala len občas, tak 3 - 4 krát za rok.
@tinacho mne bolo pri oboch dcérach vidieť srdiečko až v 10. týždni. Už som bola v nemocnici na kyret a ráno mi ho mali robiť, a rano na kontrolnom uzv. bolo vidieť srdiečko. Pri druhej dcére som šla k lekárovi až po 10. týždni. Teraz bolo srdiečko vidieť už v 7. týždni a mimi je primeranej veľkosti 🙂
@tinacho určite choď neskôr. Keby vtedy neprišiel na nejakú mimoriadnu operáciu môj gynekológ a neprišiel sa na mňa pozrieť, tiež by som sa nechala ukecať na čistenie, lebo ma stašili otravou krvi a deformáciou maternice, ale on mi povedal, aby som ešte vydržala do pondelka a v pondelok, ak sa neobjaví srdiečko, tak už to treba naozaj vyčistiť. A objavilo sa.... Netreba ísť príliš skoro. Verím, že by si malé videla najradšej stále a miesto telky mala ultrazvuk a kontrolovala mimi, či je v poriadku, ale treba vydržať... Lebo tie stresy zo strachu, prečo srdiečko nebije sú oveľa horšie ako nedočkavosť, kým ho uvidíš. Držím palce
Ahojte už to mám potvrdene aj ja 🙂 termín 1.10.2014,ďalšia kontrola 13.3. Viete my povedať čo všetko sa robía(viem že krv ale zbytol netuším)
No baby ja som dnes 28 DC, mrcha nedosla, ale aj TT stale negativny, robila som si rano, tak, uvidime, ci sa k vam nakoniec pridam alebo ideme bojovat dalsi mesiac 🙂
Veľmi sa tu nevyznám tak my vysvetlite čo znamená zadať do sukromky ? Ďakujem 🙂
@jarus8 ty si teraz ktory tt? Ja som dnes 4 tt a 5 dni. Ako ja sa tie bojim. A vzdy mam pochybnosti. Len sa vzdy sledujem doteraz sa mi uz stavalo ze mi vadili pachy, dnes napriklad nic, sama som v pomykove ci je vsetko ok neviem ci to tak moze byt raz tak ja fakt som sa pri prvom tehu tak nesledovala ako teraz.
@majkuska mala by som byt 5+3 , ale neviem, k lekarovi idem az 28.2., tak mi to prikazal, beriem kys.listovu, duphaston a vit E. Dva tyzdne mi bolo nejako divne, ale teraz je to ok, ja som nemala ziadne priznaky ani pri prvom tehu. Len dnes som vstala taka chora, ze neviem ako toto to babo prezije. ☹ Hrozne ma boli hrdlo a hlava, vcera som si dala paralen, aby to nepreslo do migreny, tak dufam, ze som to neprehnala. Koho mas lekara?
@jarus8 ja chodim ku Bacovi do nemocnice, on robi iba utorky. Teraz v utorok sa chystam, tak uvidim co. Pockala by som neskvor, lenze je viac nez iste, ze ak budem tehu, tak si budem musiet znova pichat injekcie do brucha a tie potrebujem cim skvor. Ale cele to je take divne, tiez ani pichanie v bruchu proste sa cez vikend vytratili, tak som strasne zvedava, vcera som mala aspon prsia bolave, dnes uz len takjemne. Proste sa necitim ako zehu, tak dufam, ze to nieje nic zle. Och tie zaciatky a pochybnosti.
dievcata asiziadnu neboli tak brucho ako mna uz 2 dni bez prestavky ,ja tomu sancu nedavam.Co viem tak v kuse bolest ako pri ms by nemala byt,zerem paracetamol,mi povedali v nemocnici ze ten mozem.Idem zajtra na krv a uvidi sa ako rastie hcg ci vlastne rastie nuze zeny taka je priroda.

@borkavan to si nemyslim ze by to bolo z toho, dobnutie nevadi a to sono sa vobec nezavadza hlboko, to pri sexe by som sa uz ako bala potom 🙂???