icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

stanka33
26. feb 2015

@talinka neboj v 5tt ti zle este urcite nebude to pride az neskor,mohla ta objednat aj o 2tt ale pozri pokial nebudes spinit ,krvacat tak to bude v pohode aj ked cakanie je hrozne......a krv nebrali este ani mne az v 10tt ....treba klud a oddych aby si nedopadla ako ja....

talinka
26. feb 2015

@ladyblcha
@martinka4211 no baby ja fakt neviem, to mam novu doktorku, sestra k nej chodila pred porodom, co ma teraz miminko a bola velmi spokojna , doteraz som mala tiez gynekologicku aj pri prvom a takisto sa objednava, lebo strasne vela pacientiek a objednavlaa som sa prednostne lebo nemam cas ani chut cakat ...takze na presnu hodinu aj ked si zaplatim a u tejto je len na objednavky lebo robi len 3x v tyzdni a fakt je vraj vymakana aj vsetko ma v ordinacii aj 3d 4d.....

talinka
26. feb 2015

@stanka33 tak mne nebolo vobec zle ani pri prvom tehotenstve, dokonca som mala vtedy toho tak vela pracovne, ze som zistila , ze som tehotna az v 7tt tusim neviem ani, vtedy som nemala app v mobile, ktora ma upozornila, ze mi meska menstruacia :D dobre zle mi nemusi byt ale preco mam pocit ze rastiem stale? tak nech ani nerastiem hahaha este len to male v brusku...och ale kym sa zmierim , neplanovala som babatko , strasne soky mam a riesime vacsie byvanie...uz teraz je nam 3izbovy byt maly a to sme traja a pes 😀

miia16
26. feb 2015

Zienky aj ja by som sa rada pridala do sukromnej skupiny 🙂

angelina91
26. feb 2015

@martinka4211 to je čudné....niekedy to mám aj ja že citim že som hladná, ale taký čudný pocit akoby mi z toho bolo zle, ale nemôžem byť hladná veď predtým som jedla, ale potom to prejde....ale inak som v pohode, také mierne nevoľnosti som mala len na úplnom začiatku, 4tt-5tt, teraz už nič....no uvidíme čo bude ešte 🙂

talinka
26. feb 2015

este tam nie som ani ja alebo ako sa to dozviem? 😎 😀

stelluska1
26. feb 2015

@talinka dostanes spravu🙂

zuhu
26. feb 2015

dievcata, tak i ja sa pridavam, zatial len test, lekar ma tiez objednal az na 19.3. je to uz piate dietatko, sice necakane, ale moc sa tesime. a urcite som tu najstarsia, hoci sa tak ani nahodou necitim.

ladyblcha
26. feb 2015

@talinka aj moj ma 4d 🙂 mozno sa da u neho na termin, nikdy mi to nenapadlo. moj robi 3x v tyzdni od rana 7 do 14tej a 2x v tyzdni len poobede, co mi mnohokrat vyhovuje. lebo ked nejdem na krv alebo moc odovzdavat, tak poobede je tam uplny klud.

jennstella
26. feb 2015

@zuhu pri toľkých detickach sa musia cítiť stále mlada 🙂 obdivujem ženy,ktoré máji viac ako 2 detiurence. Tak nech robia len radosť 🙂

martinka4211
26. feb 2015

@talinka ak si s nou spokojna tak nieje co riesit 🙂 len mne nejde do hlavy do objednavanie,inac nic
@angelina91 mne nevolnosti zacali od 6tt a trvaju doteraz,ci sa najem ci nie,stale je to rovnako,ale beriem to tak ze nevraciam tak je to super :D

nikus23
26. feb 2015

@helulik aj ja by som mala zaujem,dik

stanka33
26. feb 2015

@talinka ani mne nebolo pri prvom zle, pri druhom trochu a teraz mi je druhy tyzden v kuse zle, jem v podstate len suche pecivo a par lyziciek z obeda, kazde tehu je ine...ty mas tusim tiez chalana 2008 ako ja??
ani my sme 3 neplanovali bola som 5 r na Md a teraz ked sme sa trochu spamatali financne aj s byvanim toto....a veci som popredala a porozdavala...
@zuhu ta obdivujem a drzim palce....

katkafs
27. feb 2015

Ahojte zienky aj ja sa k vam pridavam, zatial opatrne, (IVF), aj ja do sukromky a zuhu nebud si taka ista ze si tu najstarsia 😀

nikusa6
27. feb 2015

@katkafs ahoj ;) aj ja som po ivf ;))) s ohss ale uspesne;)

zuhu
27. feb 2015

@katkafs to vazne? rada ti prvenstvo prenecham. pevne verim, ze az do oktobra.

biancaadamko
27. feb 2015

@mishelmamka ahoj jasne je, roztahuje sa ti maternica

biancaadamko
27. feb 2015

baby, tak mne je stale zle ☹ uplne otras a noc je najhoria, zobudi sa mala na mliecko a potom mi je uz stale na vracanie a nic nepomaha, casto aj na odpadnutie...

katkafs
27. feb 2015

@zuhu dakujem aj ja ti drzim palce, toto je moje 3.teh., predtym v 41 som mala 2 ma

adulkam
28. feb 2015

Babulky,podla ms som dnes ukoncila 7tt,ale podla sona dnes 6+4tt. Viem,ze k oplodneniu doslo 24.1. Tych par dni nevadi??? Vravel dr.ze maju stare sono fakt mini obrazovka. Uz mam zase nad cim dumat..ach jaj

jeny
1. mar 2015

@adulkam u mna to iste,tiez podla sona vyzera o tyzden menej, tak isto viem presne kedy doslo k oplodneniu, ale vela zalezi od sona, moj ma tiez stare tak hadam to bude ok, ja idem na dalsi utz o 3 tyzdne a ty?

adulkam
1. mar 2015

@jeny ja idem buduci pondelok uz svojej dr. Ta ma dobre sono

zora2015
1. mar 2015

@helulik ahooj mozem sa aj ja k Vam pridat? Dakujem 🙂

kokoloko11
1. mar 2015

Ahojte, ja som asi v 8tt. Rada to budem prezivat s vami 🙂 Nevolnosti mam ale nie take velke ako pri prvej este par tyzdnov a bude pohoda.

slawenka
1. mar 2015

ahojte, mozem sa k vam tiez pridat @helulik ? zatial sice tak opatrne, len vcera som robila testik ... no podla kalkulaciek by termin mal byt 31.10. 😀 ... k doktorovi sa zatial este nechystam ... najskor tak o dva tyzdne, aby uz urcite bolo vidiet aj srdiecko 🙂

dididi
2. mar 2015

@helulik Mozem sa aj ja pridat do sukromky? Nechcem si tu este vypisovat pas ale termin mam 2.10. a od dnes uz aj tehu knizku doma 😉

tecko28
2. mar 2015

Ahojte, tak sa k vam pridavam 🙂 V piatok som bola konecne u lekara, drobec mal 17,4 mm a srdiecko krasne bilo.

zuvinka102
3. mar 2015

Ahojte velmi rada by som sa k vam pridala dnes sme s manzelom zazili velky sok a zistili, ze cakame nasu 3 blsku.. mam to uz aj potvrdene dr. a termin mam 11.10 .. @helulik prosim ta mohla by si ma pridat do sukromky .. prajem krasny den

tecko28
3. mar 2015

@helulik mohla by som aj ja poprosit o pridanie do sukromnej skupiny? Dakujem
🙂

valmo
3. mar 2015

mozem poprosit aj ja o pridanie do sukromnej skupiny, termin mame 14.10. 🙂 dakujem