Termín pôrodu október 2015
Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂
Moja drž sa myslím na teba trochu si oddýchneš a na víkend budeš doma😉
Baby ahojte.chcem sa spytat je tu niektora mamina ktorej byva este stale zle?mne byva vecer a existujem len na susienkach, banánoch a caji ale dufam ze sa to zacne uz postupne upravovat a este k tomu som aj chora a uzivam antibiotika.
@lucnykvietok No aj mne je stále zle .. A som len na vode a kofole nič iné neznesiem
Ahojte, my cakame tretie babatko, malo by sa narodit 21.10. Tiez by som sa rada pridala do vasej skupiny, kedze tu je uz akosi ticho, asi ste uz vsetky tam 🙂
Ahojte mi mame termin 7.10:-) 🙂 tiez by som sa rada pridala k vam do skupinky🙂
Ja mam termin 30.10. (ach, az sa bojim, aby som nezariekla), ak je sukromna skupinka, mozem sa prepasovat? Dakujem
ja by som vas pridala,ale neviem ako :D nie som moderatorka,idem skúšať
Ahojte od dnes je aj nove diskusia uzamknuta, lebo nie každá otázka sa hodí do verejnej .. Tak ak by ste mali niektoré záujem tak mi napíšte .. len teraz idem na kontrolu takže by som vás pridala až po obede .. prajem pekný deň
@zuvinka102 môžeš prosím mna🙂)diky
No baby, tak tu to tiez zakapalo, skoda, myslela som, ze pokecame aspon tu, ked na fore tehotenstvo.sk je prazdno, nik tam ani nenakukne... Skoda casu sem pozerat, majte sa dobre tie, co ste si vytvorili sukromnu skupinu...
A ako sa tam mam dostat? Netusim kde ta skupina je, ked je sukromna, cakala som nejake pozvanie, link, na ktory treba kliknut alebo co... Som tu nova, pride mi to tu dost komplikovane.
Ospravedlňujem sa kočky, uz sa na tom pracuje 🙂
Prepacte, ze tu trochu chaosim, ale uz som to asi pochopila. Ak tomu spravne rozumiem, su tu tri skupiny - Termin porodu oktober 2015 (verejna), Oktobrovky 2015 (verejna), a Oktobrovciatka 2015 (sukromna). Je tu este nejaka dalsia skupina? Helulik, ty si v ktorej skupine?
Baby prosim supnite ma do nejakej oktobrovej skupinky...dakovala
žienky ahojte. Napadla mi taka vec, pretoze sa venujem aj tomu ze si vyrabam sama prirodnu kozmetiku a budem sebe robit čo najlepsiu masticku na strie a podobne pokozkove problemy, ktore nas zrejme cakaju. Neberte to ako reklamu, nechcem na vas zarobit. Len mi napadlo ze ked budem varit mast sebe tak mozem rovno aj inym mamickam. Osobne neverim a nekupujem drahe nezmysly z lekarni, eshopov na strie, jazvy a pod. kedze sama som nachylna na jazvy a nic mi nepomahalo tak som si musela poradit sama. Takze ak by nejaka buduca mamicka chcela nieco prirodne, naozaj ucinne tak mi napiste spravu, dohodneme sa, zarobit na vas nepotrebujem, ide skor o pomoc, samozrejme naklady zapocitat musim, ako nadobka, postovne, suroviny na vyrobu maste..ale urcite to nebude nejaka strasna suma. P.s. vyrabam aj mydielka ak by niekto chcel na akne, velmi pomahaju a vydrzia velmi dlho.
Baby pridam sa aj ku vam kedze mi vychadza prelom mesiaca oktober/november 🙂
Ahojte, som rada, ze som vás našla 🙂.
My čakáme druhé dieťatko 10.10. A dnes sme sa dozvedeli, že to bude chlapček. Doma už máme 5 ročné dievčatko. Veľmi sa tešíme.
Ahojte dievky, tak sa pripajam aj ja s terminom 19.10.. Viem sa prepasovat k Vam do sukromnej? :D Krasny dnik

Ahojte maminky, uz som vas povzbudila ale tarz ma napadlo....kedze som mala termin ako vy zostali mi tehu veci, aj rifle sukna kratke nohavice tristvrtove.... nosim velkost 40 ale su tam aj vacsie myslela som ze priberiem 🙂. Ak by ste mali niekto zaujem kludne napiste .