icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

stascha
18. mar 2015

Ahojte maminky, uz som vas povzbudila ale tarz ma napadlo....kedze som mala termin ako vy zostali mi tehu veci, aj rifle sukna kratke nohavice tristvrtove.... nosim velkost 40 ale su tam aj vacsie myslela som ze priberiem 🙂. Ak by ste mali niekto zaujem kludne napiste .

andrea679
18. mar 2015

Moja drž sa myslím na teba trochu si oddýchneš a na víkend budeš doma😉

lucnykvietok
20. mar 2015

Baby ahojte.chcem sa spytat je tu niektora mamina ktorej byva este stale zle?mne byva vecer a existujem len na susienkach, banánoch a caji ale dufam ze sa to zacne uz postupne upravovat a este k tomu som aj chora a uzivam antibiotika.

zuvinka102
20. mar 2015

@lucnykvietok No aj mne je stále zle .. A som len na vode a kofole nič iné neznesiem

andreyca
21. mar 2015

Moj termin 7.10., druhy pokladik pod srdieckom...@helulik mozem poprosit o pridanie do sukromnej skupiny. Dakujem

jalimag
23. mar 2015

Ahojte, my cakame tretie babatko, malo by sa narodit 21.10. Tiez by som sa rada pridala do vasej skupiny, kedze tu je uz akosi ticho, asi ste uz vsetky tam 🙂

tous
23. mar 2015

@jalimag Zatial mi vychazda rovnaky termin 🙂

erika246
24. mar 2015

Ahojte mi mame termin 7.10:-) 🙂 tiez by som sa rada pridala k vam do skupinky🙂

lavazzake
24. mar 2015

Ja mam termin 30.10. (ach, az sa bojim, aby som nezariekla), ak je sukromna skupinka, mozem sa prepasovat? Dakujem

jalimag
25. mar 2015

@helulik ahoj, je nas tu viacero, ktore by sme sa chceli pridat do sukromnej skupiny, ale zatial ziadna reakcia...

adulkam
25. mar 2015

ja by som vas pridala,ale neviem ako :D nie som moderatorka,idem skúšať

zuvinka102
25. mar 2015

Ahojte od dnes je aj nove diskusia uzamknuta, lebo nie každá otázka sa hodí do verejnej .. Tak ak by ste mali niektoré záujem tak mi napíšte .. len teraz idem na kontrolu takže by som vás pridala až po obede .. prajem pekný deň

erika246
25. mar 2015

@zuvinka102 môžeš prosím mna🙂)diky

jalimag
26. mar 2015

No baby, tak tu to tiez zakapalo, skoda, myslela som, ze pokecame aspon tu, ked na fore tehotenstvo.sk je prazdno, nik tam ani nenakukne... Skoda casu sem pozerat, majte sa dobre tie, co ste si vytvorili sukromnu skupinu...

adulkam
26. mar 2015

@jalimag uz vcera ked som zadavala tvoj nick do oktobroviek 2015 mi ukazalo,ze clenka uz si. Dnes to iste. Alebo neviem do akej inej skupiny chces ist

jalimag
26. mar 2015

A ako sa tam mam dostat? Netusim kde ta skupina je, ked je sukromna, cakala som nejake pozvanie, link, na ktory treba kliknut alebo co... Som tu nova, pride mi to tu dost komplikovane.

adulkam
26. mar 2015

@jalimag mala by si mat bud v sprave pozvanku alebo ked nie,tak asi nalavo kde mas zoznam skupin,v ktorych si uz by mala byt Oktobrovky 2015. Inac neviem

helulik
autor
26. mar 2015

Ospravedlňujem sa kočky, uz sa na tom pracuje 🙂

jalimag
26. mar 2015

Prepacte, ze tu trochu chaosim, ale uz som to asi pochopila. Ak tomu spravne rozumiem, su tu tri skupiny - Termin porodu oktober 2015 (verejna), Oktobrovky 2015 (verejna), a Oktobrovciatka 2015 (sukromna). Je tu este nejaka dalsia skupina? Helulik, ty si v ktorej skupine?

helulik
autor
27. mar 2015

@jalimag ja som v tej súkromke Októbrovčiatka 2015 a tam som ti poslala pozvánku 🙂

lavazzake
27. mar 2015

Baby prosim supnite ma do nejakej oktobrovej skupinky...dakovala

jalimag
27. mar 2015

@lavazzake ahoj, tiez tretie? Tak to sme na tom rovnako, dokonca mame prve dve deti v rovnakom veku, len ja mam prveho syna. Vitaj.

jalimag
27. mar 2015

@helulik dakujem, uz som tam

blienkal
1. apr 2015

žienky ahojte. Napadla mi taka vec, pretoze sa venujem aj tomu ze si vyrabam sama prirodnu kozmetiku a budem sebe robit čo najlepsiu masticku na strie a podobne pokozkove problemy, ktore nas zrejme cakaju. Neberte to ako reklamu, nechcem na vas zarobit. Len mi napadlo ze ked budem varit mast sebe tak mozem rovno aj inym mamickam. Osobne neverim a nekupujem drahe nezmysly z lekarni, eshopov na strie, jazvy a pod. kedze sama som nachylna na jazvy a nic mi nepomahalo tak som si musela poradit sama. Takze ak by nejaka buduca mamicka chcela nieco prirodne, naozaj ucinne tak mi napiste spravu, dohodneme sa, zarobit na vas nepotrebujem, ide skor o pomoc, samozrejme naklady zapocitat musim, ako nadobka, postovne, suroviny na vyrobu maste..ale urcite to nebude nejaka strasna suma. P.s. vyrabam aj mydielka ak by niekto chcel na akne, velmi pomahaju a vydrzia velmi dlho.

marshmallow
8. apr 2015

Baby pridam sa aj ku vam kedze mi vychadza prelom mesiaca oktober/november 🙂

bajciatko
8. apr 2015

Ahojte, som rada, ze som vás našla 🙂.
My čakáme druhé dieťatko 10.10. A dnes sme sa dozvedeli, že to bude chlapček. Doma už máme 5 ročné dievčatko. Veľmi sa tešíme.

erika246
8. apr 2015

@bajciatko heej gratulujem akosi skoro ti to povedali.Ja som bola včera a tiež mam tak termín (5.10) a dr.mi povedala ze to je ešte skoro :( i keď mi to je v celku jedno keď už mám i holku i chlopa🙂)

lavazzake
8. apr 2015

@erika246 mne pri oboch babach povedali, ze to budu dievcatka uz v 12tt., teraz idem o dva tyzdne na usg, budem v 13tt., tak duuufam, ze tiez uz prezradi co bude 🙂

bajciatko
8. apr 2015

@erika246 ja som ani nečakala, že mi to povie, ale potešilo 🙂

lohrien
14. apr 2015

Ahojte dievky, tak sa pripajam aj ja s terminom 19.10.. Viem sa prepasovat k Vam do sukromnej? :D Krasny dnik