Termín pôrodu október 2015
Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂
Ahojte baby, pridávam sa k Vám a teda rada by som patrila do súkromnej skupiny @zuvinka102 . Termín pôrodu máme 21.10. no po poslednej kontrole sa nám to posúve na 18.10. 😉
Do sukromnej skupiny oktobrovciatka 2015 Vas prida helulik. Do sukromnej diskusie zuvinka 102. A este je verejna oktobrovky 2015.
@zuvinka102 mohla by som poprosit o pridanie do sukromnej diskusie? Dakujem
@zuvinka102 dakujem 🙂
Prosim o pridanie do skupiny neviem ako to tu funguje 🙂 termin mam 8.10. 🙂)
Ahojte, chcela by som poprosiť o pridanie do sukromnej skpiny...termín 8.10.2015. Ďakujem.
Aj ja prosim o pridanie do sukromnej skupiny. Termin 22.10 😊
@andreyca aj my mame termin 7.10.
ahojte, nepridali by ste ma do sukromnej skupiny oktobrovciatka 2015? dakujem
@kuratkokatka... Mozno sa stretneme v NR porodnici, ci kde planujes rodit?
@andreyca. Urcite v Nitre 🙂 to by bolo fajn. Kedy mas termin?
@kuratkokatka , @andreyca tiez budem asi rodit v NR, termin mam 10.10. 🙂
@tecko28 kocky, musime vybavit spolocnu izbu 🙂
@andreyca kocky, musime vybavit spolocnu izbu 🙂
@kuratkokatka 7.10. ☺.
@andreyca jaj ved ani 😉 a ako sa citis? 🙂
@kuratkokatka Dobre. Zajtra idem na tripple...tak dufam, ze vysledky budu OK a potom bude este lepsie. Pampusik rastie...aj moje brusko 🙂...
Ja som bola na tripple vo stvrtok, vysledky maju byt do tyzdna, tak cakame aj my. Drzim Vam palciaky, aby testy dopadli dobre... 😉
@kuratkokatka ja som bola tiez na testy vo stvrtok,a dufam ze budu do stvrtka,lebo v piatok je sviatok🙂))
uz nech ich vieme a nech su v poriadku!!!!
Ahojte baby bola som pred 2tyzdnami na triplle test a výsledok som mala zlý mám riziko na downom sindrom (1 v 200) poslal ma doktor do Košíc na taký špeciálny ultrazvuk veľmi sa bojím žeby sa to nepotvrdilo máte niektorá stym skúsenosti?
@tecko28 ďakujem ti veľmi pekne si zlatá sak som si už aj poplakala ☹ inak mam ísť na ten ultrazvuk 13.5 potom dam vedieť ako to dopadlo no dúfam že to dobre dopadne ale aj keď ten ultrazvuk tiež nieje spoľahlivý doktor má poslal najprv na ultrazvuk a ak tam niečo uvidí čo sa mu nebude pozdavat tak ešte pôjdem na odber plodovej vodi
@juliagalova urcite bude vsetko ok 😉 pozitivna mysel je zaklad. Drzim palciaky 🙂
@kuratkokatka ďakujem pekne 🙂 potom napíšem ako to dopadlo len ten čas my ide veľmi pomaly už aby bolo toho 13teho
@kuratkokatka prepáč až teraz som si všimla že to nepatrilo mne
ahojte babuľe.. pridávam sa k vám ..zatiaľ platí termín 10.10 🙂

ahojte dievcata 🙂 tie sa velmi rada pridam ku do sukromnej temy. termin porodu mam na 13.10. Doma mam uz 5 rocne dievcatko. Musim sa priznat ze aj teraz by som prijala dievcatko 😉