Termín pôrodu október 2015
Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂
ahojte, ja mám termín 18.10. Rodiť budem v Bardejove. Je tu niekto z BJ??
Ahojte,ja mam termin 15.10,planovana SC,budem rodit v KN. Je tu maminka co ma podobny termin??
Ja mam termin 23.10. uz sa neviem dockat aj ked sa trochu bojim...budem rodit v humennom
@petulda333 ahoj,neboj sa vsetko bude dobre a ked budes vidiet drobceka to ti vsetko vynahradi. Aj ty mas planovany cs???
@martina786 nie nie,ja cakam na prirodzeny porod...sice uz par dni lezim v nemocnici lebo sa otvaram ale zatial to na sekciu nevyzera...ja sa tesim na maleho len sa bojim toho ze neviem co ma caka
@petulda333 To sa vsetky prvorodicky bojime, ale zvladneme to, uvidis 😉
@dafnia ja si stale vravim ze ked to zvladlo niekolko milionov a milionov zien ze to dam aj ja 🙂
@petulda333 samozrejme ze to zvladnes 🙂 . Tak drzim palceky nech este troska drobcek vydrzi,ale aj keby sa teraz vypytal tak bude urcite vsetko v poriadku.
@martina786 dakujem krasne 🙂 zachvilu mame nase lasky pri sebe 🙂
Ahoj ja mám termín 5.10 🙂 a chystám sa rodiť na sekciu v Prešove (monoblok).
Ahojte,ja mam termin na konci oktobra,je tu nejaka mamicka s takymto terminom a chysta sa rodit na antolsku?
@petulda333 veru ano,uz len par dni
@danielko1 ahoj. Ja mam termin 28·10. ale chystam sa do ruzinova
@emik2 ahoj. Ja sa chystam v ruzinove a termin mam 28.10
mss uz anestez. vybaveneho?
ahojte baby, ja do vašej skupinky sice nepatrim a dufam ze vam nebude vadit tento prispevok,ale na bazariku mam detske oblečenie od velkosti 50 do 74 po synovi. On je narodený v septembri takže velky rozdiel to nerobi. Na bazariku je cena 40 eur za všetko aj s poštou.
Mam termin 11.10. pridajte ma do skupiny 🙂
@danielko1este nechodim na Antolsku. Teraz idem do poslednej poradne este ku svojej gyn.A ty?
Ja som na Antolskej rodila svoju prvu dceru,ale to bolo pred 17 rokmi🙂,takze tiez musim zhanat info.Cakam chlapceka😉...A u vas to bude chlapcek ci dievcatko?

Ahojte, mam vacsie mnozrstvo detskeho oblecenia po mojich babach dvojickach a po vacsom chlapcekovy. Uz mi to dost zavadzia, rada sa dohodnem v pripade odberu viacero veci. Uprednostnim osobny odber, no poslem aj postou.