icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

helulik
autor
29. jan 2015

@darina90 ďakujem 🙂 to ma mrzí, že prišla... Ale ako píše mimi, nový cyklus nová nádej 🙂
@mimi777 na to som pripravená, že ešte nič neuvidí 🙂 ale tabletky pre pokoj 🙂

helulik
autor
30. jan 2015

@mimi777 takze ja už mám kontrolu za sebou 🙂 zase 12.2 🙂 boli vidieť zatiaľ len plodovy vačok 🙂 ale až tak sa moc teším 🙂 a dal mi duphaston... Počuj, môžeme toho normálne brat s femibionon?

moncicip
30. jan 2015

@helulik super gratulujem. Ja som na vazkach ci si mam robit cez vikend test ci cakat na ms ktora by mala prist v pondelok.

mimi777
30. jan 2015

@helulik tak to je super sprava, gratulujem. Myslela som na teba. Nabuduce uz bude srdiecko istotne. Jasne pokracuj s femibionom , mne to doktorka ako prve nakazala. Listovka je na vyvoj mozgu a dufaston na udrzanie takze prajem vesele papanie 🙂. Od pondelku sa pridam k tebe s tym dufastonom🙂

helulik
autor
30. jan 2015

@moncicip ak ti má prísť v pondelok, tak už kludne urob.... Aspoň náznak bude 😉
@mimi777 ďakujem 🙂 jaj, hneď som aspoň troška spokojnejsia 🙂

moncicip
30. jan 2015

@helulik kokso ja si teraz pripadam horsie ako prvorodicka hihi 🙂 Pri prvom som to nejak neriesila a test som si robila az v den ked mala prist ms. Uz bol silno pozitivny. No teraz mam take zmiesane pocity a neverim ze by nam to aj teraz vyslo na prvy sup.

helulik
autor
30. jan 2015

@moncicip vyskúšaj ;) za to nič nedáš... Ja som tiež testovala pred ms 🙂 som akosi nevydržala 🙂

zuzicek33
30. jan 2015

@moncicip tesstik si urob, ja som si ho sice robila az ked mi ms meskala 5 dni, ale to len preto lebo sme boli na exotickej dovolenke a potom som brala antb, tak som myslela ze mi meskaju kvoli tomu. drzim palceeee

luci5
30. jan 2015

@helulik kolko dni pred ms si testovala? a ukázal niečo?

red_kika
30. jan 2015

@helulik ked spravite sukromku, tak pozor na podvodnicky. my sme si spravili septembrovky a neznamym dovodom sa k nam pridala baba, ktora predstierala ze je tehu (6nickov si vyrobila) aby sa zakazdym dostala k nam,..je mi to nepochopitelne, ale vypatrali sme ju a s pomocou admina sme to doriesili.
teraz sme velmi opatrne, ked niekto ziada o pridanie.
to len tak pre info 🙂
pekne tehulkovanie

mimi777
30. jan 2015

@red_kika dakujeme za info, to je ako moc co niektore dokazu. Neviem ci to je z nudy ci z beznadeje ale v kazdom pripade by dotycna mala asi vyhladat pomoc

helulik
autor
30. jan 2015

@luci5 najskor som robila 10dpo, ten neukazala absolutne nic... 🙂 a potom som si robila 2 dni pred ms a tam uz bola pekna ciarka... 🙂
@red_kika dakujeme... 🙂 budeme davat pozor... 🙂

verahanko
31. jan 2015

Ahojte, rada by som sa k vám pridala. TP mám podľa MS 2.10., test je pozitívny, a doktorovi sa chystám okolo 10.2., možno neskôr. Veľmi sa tešííme, k našej slečne pribudne súrodenec. Prajem všetkým krásne a bezproblémové tehuľkovanie. 🙂

helulik
autor
31. jan 2015

@verahanko ahoj 🙂 vitaj a gratulujem 🙂 ďakujeme... Snáď to bude bezproblémové... Ja som bola vcera u dokyho... A beriem dufik 🙂

katarina002
31. jan 2015

@verahanko ahoj, aj mne vychadza 2.10 :D :D inak ja idem k doktorke 9.2.

mimi777
31. jan 2015

@katarina002 , @verahanko aj ma mam predbezny termin na 2.10 a k doktorke sa chystam v pondelok

helulik
autor
1. feb 2015

@mimi777 potom daj vedieť ako si dopadla 😉

moncicip
1. feb 2015

Ahojte. Chcem sa len spytat tie co uz mate pozitivne testy, aky ste pouzili? Ja som pri prvom pouzila v den ms s citlivostou 25 a ukazal jasne dve ciarky. Dnes mi to nedalo a urobila som si test s citlivostou 10 (zajtra cakm ms) a nic.

mimi777
1. feb 2015

@helulik ahoj jasne dam vediet, dufam ze budem na tom tak dobre ako ty

bibi21
1. feb 2015

ahojte, menzes mi mešká jeden deň a zajtra ráno sa chystám testovať, tak snád sa ku Vám pridám aj ja. Presne rok sme sa snažíme na súrodencovi pre dcérku.

helulik
autor
1. feb 2015

@moncicip ja robím len lady max 🙂
@mimi777 určite áno 🙂 uz sa neviem dočkať 🙂
@bibi21 ahoj 🙂 tak budeme držať palce 🙂 a daj co najskôr vediet 🙂

zarzisia
1. feb 2015

@moncicip ja som skusala 2 dni pred MS 25kovy a 10tkovy a 25kovy som mala skoro rovnake \\ a na 10tkovom ju bolo iba trosku vidno. Mozno ma len test menej farbiva. Skus o 2 dni

ondatra2
1. feb 2015

ahojte, pridavam sa k vam, uz to viem tyzden, termin mi vychadza 3.10. a uz som bola aj u Dr. na potvrdeni tehotenstva. Tak bublinka je v maternici, o tyzden snad uz bude aj srdiecko.

helulik
autor
1. feb 2015

@ondatra2 ahoj 🙂 aj mne vychádza termín na 3.10 🙂 a tiež mi už Dr tehu potvrdil 🙂 teraz idem na kontrolu 12.2 a už snáď bude aj srdiečko 🙂

moncicip
1. feb 2015

@zarzisia Ja cakam ms zajtra tak uvidime. Ale opravde po dnesku tomu velke sance nedavam. Takze asi ms pride.

bibi21
2. feb 2015

dievčatá tak test pozitívny..chcem sa spýtať je tu niekto kto mal prvé tehotenstvo rizikové? lebo ja som musela od 12tt mať kludový režím a dobojovala som to do 37 tt. Dcérka akurát nastupuje do škôlky a ja by som mala od marca do roboty. uff ako to všetko zvládneme, hlavne tie choroby škôlkarske.

helulik
autor
2. feb 2015

@bibi21 Jeej, gratulujem 🙂 super správa... Ja čakám prvé, takze v tom ti moc neporadim.... Určite to zvládnete 🙂

mimi777
2. feb 2015

@helulik ahooj, tak mam po kontrole. Vsetko je v poriadku babo je kde ma byt, takze mam tiez nasadeny dufaston 3 x za den a o dva tyzdne kontrola.

helulik
autor
2. feb 2015

@mimi777 juhuuu 🙂 paráda.... Teším sa 🙂 ja mam 2x1 tabletu 🙂 hádam to postačí... Tie dva týždne sú straaasne dlhá doba 🙂

verahanko
2. feb 2015

Ahojte, dva týždne ubehnú ako nič. 😉
@bibi21 Ahoj, blahoželám, pamätám si nástup do škôlky, prvý rok bol veeeľmi adaptačný, a Anička bola každú chvíľu doma, kým si deti všetky bacily povymieňali. Ani snáď neexistuje dieťa, ktorému by sa to nestalo. Takže silno držím palce, aby ste to zvládli, najmä keď nastupuješ do práce. Mne vtedy veľmi pomáhala aj mamina, aj svokra, keďže som začala v novej práci v januári (malá síce predtým v septembri nastúpila, ale tiahlo sa to celý rok) a aby som nebola hneď OČR, malá bola aj u babiek. Každopádne prajem veľa energie, nech ste zdraví 🙂 Keď si mala prvé tehu rizikové, nebudeš tak preventívne sledovaná i teraz?