Termín pôrodu október 2015
Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂
@zuzicek33 začala som spinit... A po skúsenosti z leta už radšej nič nenecháva na náhodu, tak mi ocino vybavil známeho - keďže som ešte aj zrovna u rodičov a k môjmu dokymu to je cez 100 km 🙂 našťastie má v pohodicke zobral, zvýšil mi duphaston a nevidel nič z čoho by som mohla spinit... Mám už aj fotocku a 2 mm a srdiečko bije ako zvon 🙂 hádam to zvladneme
@helulik ahoj ak sa nenahneváte ja sa zatial ešte nebudem angažovať v súkromnej skupinke, ale časom určite áno. Mám za sebou dva potraty ( 24tt a 7tt) tak sa trošku obávam a ešte som to ani nikomu nehovorila. Ani manžel to netuší chystám sa mu to povedať na narodky o 10 dní. dúfam že ma chápeš. Chcela som sa s Vami len podeliť o radosť. Ak boh dá tak sa k Vám pridám neskôr. papa
Ahojte maminky..uvidime,ci sa aj mne podari pridat sa ku vam..zajtra by mala prist mrcha,no dnes som si robila test a bola tam slabulinka ciarka..neviem sa dockat,co z toho bude 🙂) kedy myslite,ze mozem skusit opat testnut?
@zuzickaaak ahoj 🙂 tak to gratulujem... Najlepšie deň po meškaní... Aspoň budeš vidieť či ciarocka tmavne 🙂 silnom držím palce, aby silnela 😉
Ahojte baby.. zacinajucim tehulkam gratulujem zo <3 .. verim , ze ma prijmete medzi seba.. ;) dnes rano som si robila test a po 2 rokoch snazenia konecne uspech .. tak sa tesime .. a verime ze bude vsetko v poriadku .. k dr, som objednana az 24.2.. neviem ako to zvladnem vydrzat .. 😅
Ahojte! Tiez sa hlasim medzi oktobrovky, ranny sok z pozitivneho testu som predychala a kalkulacka mi vyhodila termin 5.10. - asi symbolika, kedze 5.10. mam narodky aj ja a tento rok dokonca 30 🙂 verim, ze tu vydrzime takto v spolocnej debatke az do oktobra, tesim sa 🙂
Ahojte... tiež sa zatiaľ tešíme z dvoch čiarok iba s manželom... v pondelok idem k doktorovi tak dúfam že všetko bude ok... termín mi vychádza na 4. 10. 🙂
@helulik Tak na tom som dnes ja podobne.... 10 DPO a nič.... ale dúfam, že dopadnem ako Ty.. 🙂
@luccya1 gratulujem 🙂 a držím palce nech je všetko tak ako má byť 🙂
@luciagdt86 určite bude 🙂 držím palec... Ja som uzavrel vôbec nedufala, a nakoniec hla... Dve carecky 🙂
Ahoj,ja mam termín cca od 17.9.-1.10.,este mi nevie povedať presne.
Zatiaľ vidno iba vacok a beriem Duphaston,kys. Listovú a LadeeVita.
Som doma,na marodke,lebo mi nie velmi dobre fungujú vajecniky.
Otehotnieť mi pomohla po rok a pol snaženia akupunktura.
Takze držím vam palce a príspevky čítam ďalej 😉 😀 😵
@helulik Snáď teda motyka vystrelí. 🙂 Dnes mám 29 DC a 11 DPO, tak uvidíme... zatiaľ ms neprišla a dúfam, že ani nepríde. 🙂
@mirad28 ahoj 🙂 ja už tiež som doma a ležím.... Začala som spinit... No uvidíme 🙂
@luciagdt86 držím palce 🙂
@jarjanulka gratulujem 🙂 krásne carecky 😉 kedy ideš k Dr?
Ahojte koceny,tak aj ja sa k vam pridavam,cez tyzden som si aj ja nasla dve ciarky😉
@helulik chcem ísť až niekedy koncom mesiaca, nech už je drobca poriadne vidno....

@verahanko áno budem..moja dr. ma už pozná tak snad ma nesklame