icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

bibi21
3. feb 2015

@verahanko áno budem..moja dr. ma už pozná tak snad ma nesklame

helulik
autor
3. feb 2015

@mimi777 ahoj... Tak ja som akurát došla od Dr... Lebo som začala spinit... Tak ma hneď pozrel, srdiečko už bilooo 🙂 našťastie všetko OK, ale musím ležať, aby sa mi nezopakovalo leto...

zuzicek33
3. feb 2015

@helulik co sa stalo? dufam ze vsetko ok

helulik
autor
3. feb 2015

@zuzicek33 začala som spinit... A po skúsenosti z leta už radšej nič nenecháva na náhodu, tak mi ocino vybavil známeho - keďže som ešte aj zrovna u rodičov a k môjmu dokymu to je cez 100 km 🙂 našťastie má v pohodicke zobral, zvýšil mi duphaston a nevidel nič z čoho by som mohla spinit... Mám už aj fotocku a 2 mm a srdiečko bije ako zvon 🙂 hádam to zvladneme

zuzicek33
3. feb 2015

@helulik parada, tak to som rada, ja sa nejako velmi kontrolujem teraz.. pocitujem totiz bolesti v podbrusku, krize a prsia.. ale je to asi normalne.. tak prijemne lezanie a oddychovanie.. ja idem dalej makat, papa

mimi777
3. feb 2015

@helulik Ahooj, to spinenie ma mrzi ale isto to coskoro prejde. Srdiecko je supeeer, tesim sa s tebou. Ja musim pockat dva tyzdne a snad bude tiez. Tebe prajem prijemne tehulkovanie a hlavne oddychuj nech moze babo v klude rast.

helulik
autor
3. feb 2015

@mimi777
@zuzicek33 ďakujem 🙂 ste zlaté... Na ten oddych si ťažko zvyknem, keďže ja som človek neposedny 🙂 ale budem sa snažiť 🙂

bibi21
3. feb 2015

@helulik ahoj ak sa nenahneváte ja sa zatial ešte nebudem angažovať v súkromnej skupinke, ale časom určite áno. Mám za sebou dva potraty ( 24tt a 7tt) tak sa trošku obávam a ešte som to ani nikomu nehovorila. Ani manžel to netuší chystám sa mu to povedať na narodky o 10 dní. dúfam že ma chápeš. Chcela som sa s Vami len podeliť o radosť. Ak boh dá tak sa k Vám pridám neskôr. papa

bibi21
3. feb 2015

@helulik teraz čítam príspevky vyššie. hlavne oddychuj. mne sa to stalo tiež pri dcerke. ale vdaka oddychu a duphastonu sa to upravilo, ešte som pracovala do 12tt a potom som už bola na PN.

helulik
autor
3. feb 2015

@bibi21 jasnackaaa 🙂 ono mi to tam hodilo samo, tak som to neriešila.... Prepáč 🙂 keď budeš chcieť, kľudne sa pridaj 🙂 ja som potratila v let.... Tiež to ešte všetko beriem s rezervou 🙂

zuzickaaak
3. feb 2015

Ahojte maminky..uvidime,ci sa aj mne podari pridat sa ku vam..zajtra by mala prist mrcha,no dnes som si robila test a bola tam slabulinka ciarka..neviem sa dockat,co z toho bude 🙂) kedy myslite,ze mozem skusit opat testnut?

helulik
autor
4. feb 2015

@zuzickaaak ahoj 🙂 tak to gratulujem... Najlepšie deň po meškaní... Aspoň budeš vidieť či ciarocka tmavne 🙂 silnom držím palce, aby silnela 😉

eva3107
4. feb 2015

Ahojte baby.. zacinajucim tehulkam gratulujem zo <3 .. verim , ze ma prijmete medzi seba.. ;) dnes rano som si robila test a po 2 rokoch snazenia konecne uspech .. tak sa tesime .. a verime ze bude vsetko v poriadku .. k dr, som objednana az 24.2.. neviem ako to zvladnem vydrzat .. 😅

denike
4. feb 2015

Ahojte! Tiez sa hlasim medzi oktobrovky, ranny sok z pozitivneho testu som predychala a kalkulacka mi vyhodila termin 5.10. - asi symbolika, kedze 5.10. mam narodky aj ja a tento rok dokonca 30 🙂 verim, ze tu vydrzime takto v spolocnej debatke az do oktobra, tesim sa 🙂

helulik
autor
4. feb 2015

@eva3107
@denike ahojte 🙂 gratulujem... Máme aj sukromku ak by ste chceli... Je to osobnejsie 😉 poslala som vám pozvánky 🙂

eva3107
4. feb 2015

Ďakujem
@helulik 🙂

luccya1
4. feb 2015

Ahojte... tiež sa zatiaľ tešíme z dvoch čiarok iba s manželom... v pondelok idem k doktorovi tak dúfam že všetko bude ok... termín mi vychádza na 4. 10. 🙂

luciagdt86
4. feb 2015

@helulik Tak na tom som dnes ja podobne.... 10 DPO a nič.... ale dúfam, že dopadnem ako Ty.. 🙂

helulik
autor
5. feb 2015

@luccya1 gratulujem 🙂 a držím palce nech je všetko tak ako má byť 🙂
@luciagdt86 určite bude 🙂 držím palec... Ja som uzavrel vôbec nedufala, a nakoniec hla... Dve carecky 🙂

mirad28
5. feb 2015

Ahoj,ja mam termín cca od 17.9.-1.10.,este mi nevie povedať presne.
Zatiaľ vidno iba vacok a beriem Duphaston,kys. Listovú a LadeeVita.
Som doma,na marodke,lebo mi nie velmi dobre fungujú vajecniky.
Otehotnieť mi pomohla po rok a pol snaženia akupunktura.
Takze držím vam palce a príspevky čítam ďalej 😉 😀 😵

verahanko
5. feb 2015

Ahojte, blahoželám novým tehuľkám 🙂 @helulik kľudový režim a veľa čítať. Držím palce a určite bude všetko OOOKA. Pekný deň Vám prajem.

luciagdt86
5. feb 2015

@helulik Snáď teda motyka vystrelí. 🙂 Dnes mám 29 DC a 11 DPO, tak uvidíme... zatiaľ ms neprišla a dúfam, že ani nepríde. 🙂

helulik
autor
6. feb 2015

@mirad28 ahoj 🙂 ja už tiež som doma a ležím.... Začala som spinit... No uvidíme 🙂
@luciagdt86 držím palce 🙂

jarjanulka
6. feb 2015

Baby pridávam aj ja svoje // z dnešného dopoludnia.... už len dúfam, že bude všetko v poriadku a potvrdí nám to aj lekár 🙂

helulik
autor
6. feb 2015

@jarjanulka gratulujem 🙂 krásne carecky 😉 kedy ideš k Dr?

janedoe
6. feb 2015

@mirad28 ahoj. Naozaj ti pomohla akupunktura? Ja akurat nad nou rozmyslam.

nikus23
6. feb 2015

Ahojte koceny,tak aj ja sa k vam pridavam,cez tyzden som si aj ja nasla dve ciarky😉

jarjanulka
6. feb 2015

@helulik chcem ísť až niekedy koncom mesiaca, nech už je drobca poriadne vidno....

helulik
autor
7. feb 2015

@nikus23 gratulujem 🙂

nikus23
7. feb 2015

@helulik dakujem..bolo to to prekvapko pre nas😉