Termín pôrodu v júli 2010
Ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky :-N x-)
jaaj babule toto vam musim povedat,Monline mi to pripomenula teraz...tak bola som u mami a vyhrabalasom niake Tomaskove fotky ked bol babatko...tak on mal taky horenostek maly a teraz ma uplne nos jak jeho otec,taky chlapsky,skor vacsi...takze tie nase deturence sa este pekne zmenia ked vyrastu....
@bellablonde práve si pozerám album Nikin, ako trojmesačná vážila 5020g a merala 60cm..a je z nej 52kilová babizňa🙂
caute maminy, aj vasi drobci sa otacaju jak divi za telkou?
k tym pamperskam... tu su otrasne tvrde, ja si nosim zo slovenska a tie sensitive tu ani nedostat :-|
k tym pamperskam... tu su otrasne tvrde, ja si nosim zo slovenska a tie sensitive tu ani nedostat :-|
@erytrea ahoj eri x-) cez týždeň som jednodetná 😎
peťulo nastúpil do detského opatrovateľského centra, lebo sa už s ním nedalo normálne vydržať a fungovať
akože mám len jedny nervy... čo ti budem hovoriť,
takto sme spokojní všetci,
ja sa mám čas venovať cez deň saške
a na peťka som oveľa oveľa lepšia
peťulo nastúpil do detského opatrovateľského centra, lebo sa už s ním nedalo normálne vydržať a fungovať
akože mám len jedny nervy... čo ti budem hovoriť,
takto sme spokojní všetci,
ja sa mám čas venovať cez deň saške
a na peťka som oveľa oveľa lepšia
@mirka285 mam taky pocit, ze ty si to tu spominala, ze z pamper ide taky divny pach,,ked su ocikane,,,,no poviem, ze je to des....ja uz konecne chcem dominat posledny balik,,,,skoda, ze tu na blizku neni DM😞.....mozem si vyberat akurat tak z tesca a billy a nejakych drobnych drogerii
@mirka285 nemoze im to poskodit ocka? lebo mm mi tvrdi ze tieto nove telky nie ...???
@bellablonde mas moj obdiv dve male deti a tvoj petko vyzera riadny sibal... zo skolky ti aspon pride vyblazneny.
@bellablonde mas moj obdiv dve male deti a tvoj petko vyzera riadny sibal... zo skolky ti aspon pride vyblazneny.
@katarina7777 nestras,sned nie,lebo Gabo nic nehovoril a on je puntickar v tychto veciach a ved pozeraju len chvilu vzdy,tak snad je to ok..
@mirka285 nas prdi obcas riadne , jako keby isla okolo motorka 🙂 a zacina to aj smrdiet... teraz sa tu na mna rehni a nechce spat... ja som uz total vystavena .... idem ho hypnotizovat... chce sa ti spaaat 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
Ako sa mate? zvladas dve deturence? 😉