Termín pôrodu v júli 2010
Ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky :-N x-)
@carrie84 akooooo.... ser na ostatnych, rob ako to ty citis !!!!! ja tiez este nedavam sladke, ani nesolim, ale zas sem tam jej kusok niecoho co by este "nemala" dam a nestrielam z toho... takze neries ostatnych, povedz ze ty si matka a ty vies co je pre tvoje dieta naj..... 😉 a opytaj sa ich, ze ci zabudli ze aj oni boli raz matky... ]-(
@merikac ja oslavujem deviateho, okruhliny a Nela 24teho... takze cubidup to tu je...
@monline ako danko????
@merikac ja oslavujem deviateho, okruhliny a Nela 24teho... takze cubidup to tu je...
@monline ako danko????
@monline @merikac- nemam problem, aby ochutnal. Ale oni chcu, aby to normal jedol. Narvali donho tu bublaninu a potom ze preco neje kasu na veceru.... ]-( Tiez som mu minule pchala hranolku v mackaci, bo na mna straaaasne hladne pozeral - olizol a nechal tak 😃 Jednoducho len nemam pocit, ze ma jest vsetko, co vidi. Ono s tymi jeho 2 zubami je aj celkom problem, aby zjedol vsetko 😃 Jo - a alergiu bude mat tak na 99%, pretoze uz teraz ma atop. ekzem - presne taky ako mam ja :-p :-|
@carrie84 tak tym duplom ked ma atopicky ekzem by som bola opatrna co sa tyka jedla...neboj,sama vies najlepsie co mas robit a druhych nepocuvaj..
@noemarta Mothercare je uz vyrabovany,HaM detto,ale este neboli zlavy v Nextiku,tak na tie este cakam,chcem este suknicku aleginky pre malu,takze mam to pod kontrolou a ked budu hned dam vediet 😉
@noemarta Mothercare je uz vyrabovany,HaM detto,ale este neboli zlavy v Nextiku,tak na tie este cakam,chcem este suknicku aleginky pre malu,takze mam to pod kontrolou a ked budu hned dam vediet 😉
@carrie84 nemyslim, ze si uzkostliva a tvoja reakcia bola asi normalna. Tiez mi vadi, ked sa mi ludia montuju do stravy, ktoru davam malej: "a preco jej to neosolis? Daj jej pokojne aj chlebik so sunkou." najlepsie bolo, ked som prvych 6 mesiacov plne kojila a stale do mna hustili, ze musim dat malej caj ( najlepsie sladky) lebo je urcite smadna a nechceli si dat vysvetlit, ze mlieko ma aj od smadu. Samozrejme, ze caj som jej nedala a krutili hlavou, ci som normalna. Jednoducho mam iste predstavy o strave malej a tiez sa riadim radami pediatra, o ktorom som presvedcena, ze je vyborny a dam na jeho rady. Takze, ked mi budu iste generacie tvrdit, ze mam dat toto a hento, ze oni to davali svojim detom, to neznamena, ze je to podla mna spravne. Kedysi sa o niektorych veciach nevedelo, nehovorilo... Taktiez boli casy, ked sa kojilo sotva mesiac a na moju mamu, ktora ma kojila pol roka pozerali ako na martana.
V kazdom pripade, nedaj sa znechutit. Drzim palce 🙂
V kazdom pripade, nedaj sa znechutit. Drzim palce 🙂
@mirka285 ved v stredu nakupime !!! presne, aj ja chcem leginy malej kupit, nosi ich teraz furt, jak je tak chladnejsie.... a chcem este na total leto saticky, ma nejake, aleeee.....
Dnes na hodoch som jej kupila take podarene saticky a tricko, chcela som take cele plavky, ale nemali uz na nu, iba velke...
Dnes na hodoch som jej kupila take podarene saticky a tricko, chcela som take cele plavky, ale nemali uz na nu, iba velke...
@mirka285 - ja vam tak zavidim tieto obchody ako h&m, next a spol. Ale uz aj do trencina ma prist aspon hm-ko a zvysok poriesim cez net alebo nejakym typ vyletom 😉 Pekny vecer pri telke, ale asi tam fakt nic nebude :-S
@minizu - ano! Presne ten isty problem s cajom bol aj u nas! Ved mm vyrastol na sunare a aha tu je! Tiez nikto nechapal, ze co nedavam caj. Ale to som nepovolila ani nahodou. Vtedy som sa ohradila, ze pred 30 rokmi bol trabant najmodernejsia vec a bol klud - cca. 2 hodiny ]-( 😃
@minizu - ano! Presne ten isty problem s cajom bol aj u nas! Ved mm vyrastol na sunare a aha tu je! Tiez nikto nechapal, ze co nedavam caj. Ale to som nepovolila ani nahodou. Vtedy som sa ohradila, ze pred 30 rokmi bol trabant najmodernejsia vec a bol klud - cca. 2 hodiny ]-( 😃
@carrie84 vzdy, ked sme u svokrovcoch, tak riesime "problemy" s jedlom. Su to velmi zlati ludia a urcite to myslia dobre, ale jednoducho mame kazdy inu predstavu. Esteze aj mm ma rovnaky nazor ako ja, tak je to jednoduchsie 🙂 Rozhodne by som nechcela dopadnut ako svagrina, ktora do svojej dcerky tlaci vsetko rad radom. Ked som videla ako do skoro rok a pol rocneho decka tlacili cokoladu mala som dost. Od narodenia pije len caje a neskor jej pridali k cajom sladene dzusy. Vodu to dieta nepozna. A taktiez od zaciatku prikrmov jej vsetko solia a vegetuju a sladia.
inak, kto mate novu, davaju s tebou mne bavi svet 😃 asi jediny pozeratelny program dnesneho vecera
inak, kto mate novu, davaju s tebou mne bavi svet 😃 asi jediny pozeratelny program dnesneho vecera
dobry vecer ...
@mirka285
tak vidim, ze ste mali super oslavu, fotky super, vsetci spokojni 🙂
@kafoditka
tak to je super, ze ste si svadbu uzili .. my ideme na konci augusta, zeni sa mi brat ...
@carrie84
ja si myslim, ze deti maju na vsetko cas ... urcite im neublizime, ak im kusocek dame ochutnat, tiez to tak robim, ale v zasade barunke este nase jedlo nedavam ... davam jej nase polievky, ktore ale takmer nesolim, my si dosolime v tanieri ... inak jej stale varim zvlast a ani mnamky ako kolace a bublaniny a pudingy jej tiez nedavam ... sice si nemyslim, ze by jej to uskodilo, ale nemam dovod, este sa toho naje za zivot dost ... navyse barunka je dost velka a pribera vela aj ked neje, tak ju nechcem zbytocne cukrom prepchavat ...takze urcite nie si divna ani jedina a aj keby si bola jedina, tak je to len a len tvoja vec 😉
@mirka285
tak vidim, ze ste mali super oslavu, fotky super, vsetci spokojni 🙂
@kafoditka
tak to je super, ze ste si svadbu uzili .. my ideme na konci augusta, zeni sa mi brat ...
@carrie84
ja si myslim, ze deti maju na vsetko cas ... urcite im neublizime, ak im kusocek dame ochutnat, tiez to tak robim, ale v zasade barunke este nase jedlo nedavam ... davam jej nase polievky, ktore ale takmer nesolim, my si dosolime v tanieri ... inak jej stale varim zvlast a ani mnamky ako kolace a bublaniny a pudingy jej tiez nedavam ... sice si nemyslim, ze by jej to uskodilo, ale nemam dovod, este sa toho naje za zivot dost ... navyse barunka je dost velka a pribera vela aj ked neje, tak ju nechcem zbytocne cukrom prepchavat ...takze urcite nie si divna ani jedina a aj keby si bola jedina, tak je to len a len tvoja vec 😉
@monline podla toho aka je to forma ekzemu. lahsia su cervene flaky na tele a take jemne vyrazky a tie horsie su uz potom s takymi aj mokvajucimi pluzgierikmi....a samozrejme vsetko to hrooooozne svrbi. A ked zjes nevhodnu potravinu, tak sa tie prejavy mozu zhorsit, pripadne svrbenie je horsie ]-( najhorsie na tom je, ze sa z toho nikdy uplne nevyliecis 😞
ak ti kazala kupit holtov krem, moze to byt ono...ja som to pouzivala cele detstvo - este teraz si pamatam tu vonu 🙂 ja to mavam hlavne v zime, na jesen to zacina takou suchou, drsnejsou pokozkou a postupne sa to zhorsuje. slniecko tomu, teda spon v mojom pripade pomaha a na jar to zacina miznut a teraz uz zase nic nemam. a nevravela ti, ze je dobre sa vyvarovat urcitych potravin, alergenov (orechy, citrusy, cokolada, mlieko...)? mozno, ked nieco vysadis, sa to zlepsi alebo zmizne
@medved myslim, si ze ano. v piatok po navsteve doktora mala uz len zvysenu teplotu a vecer bola bez a rovnako aj cely vikend. ani nekasle....len na tie mandle nevidim, ci tam ma stale tie dve male biele bodky znamenajuce anginu 🙂 ani antibiotika nebrala, tak dufam, ze coskoro budeme moct ist kocikovat a medzi deti 🙂
@minizu tak super, som rada 🙂 ved tento tyzden ma byt zas az 30stupnov, tak na strkovec urcite aspon raz vyrazime 😉
inak odkedy sa lucka pohybuje pri nabytku, total odmieta byt v kociku, len reve a reve, ani spat nechce, ked ju vybereme, hned sa postavi ku kociku a je uplne v pohode, a to doteraz spavala vylucne vonku v kociku, stretli ste sa s tym niektora?
inak odkedy sa lucka pohybuje pri nabytku, total odmieta byt v kociku, len reve a reve, ani spat nechce, ked ju vybereme, hned sa postavi ku kociku a je uplne v pohode, a to doteraz spavala vylucne vonku v kociku, stretli ste sa s tym niektora?
Začni písať odpoveď...

Odošli
@monline jaaj baby,tusim sme sa zhodli,ake sme mudre 😃