Termín pôrodu v júli 2010
Ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky :-N x-)

•
26. máj 2010@dugyna akurat som citala v sukre, ze mala tlak 240/120.. :-o :-o :-o pokial ukoncila 36tt, tak je vsio v poriadku, ked jej budu robit rano sekciu, nie??
0
Monline nasa julova? tak nech sa moc drzkaju, takze budeme mat dalsie babatko, jeeej x-)
Jejda, budeme MONLINE drzat moc a moc palceky, aby vsetko dopadlo dobre a malicke bolo dostatocne vyvinute a zdravucké 😉
Ja stale hovorim, ze nebudem prva a este si pekne ten sudok pred sebou ponosim.... 😉 😉 😉
Aka som nasrata......tak som posadrovala, namaovala na bielo pekne, ale chodbu mam LATE, tak som vytiahla ostatkovu farbu, natrela vsetko a mna skoro porazilo, ked to uschlo ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ta farba sa zmenila 😞 😞 Tak musim dat zajtra namiesat taku istu a premalovat mozno aj celu chodbu......j....ne ma ]-( ]-( ]-( Este som stihla vyupratovat vsetko a mam toho plne zuby 8-( ]-( :-|
Ja stale hovorim, ze nebudem prva a este si pekne ten sudok pred sebou ponosim.... 😉 😉 😉
Aka som nasrata......tak som posadrovala, namaovala na bielo pekne, ale chodbu mam LATE, tak som vytiahla ostatkovu farbu, natrela vsetko a mna skoro porazilo, ked to uschlo ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ta farba sa zmenila 😞 😞 Tak musim dat zajtra namiesat taku istu a premalovat mozno aj celu chodbu......j....ne ma ]-( ]-( ]-( Este som stihla vyupratovat vsetko a mam toho plne zuby 8-( ]-( :-|
kocky, tak drzim palce monline aj ja, dugy pozdrav ju potom aj odo mna....posielam jej modlitbu, nech je vsetko v poriadku!!
Inac tlak som si merala aj ja pred chvilou a tiez som mala vyssi 130/70....to je z toho pocasia!
Inac tlak som si merala aj ja pred chvilou a tiez som mala vyssi 130/70....to je z toho pocasia!
@mojalili dobra si ty tehulka normalne z teba nestiham, ze malovat, ja uz radsej ani neupratujem haha, sa manzelovi vyhovaram ze kupena je jeho parketa teraz ze ja som savom robit teraz ked som tehu nebudem a ty kuknite na nu ona sa dala malovat
ahojte vsetky 🙂 ja som si konecne sadla a idem si precitat,co ste popisali.
noc som mala strasnu,asi som to minule preriekla ze ako zasa dobre spim 😃 a celu noc som mala strpnute ruky,no skor dlane a uplne ako opuchnute.vobec sa mi to nepaci.do poradne idem v piatok,tak som zvedava co mi tak vsestranna lekarka povie...tu je to ako u blbych.ta ma pacientov od narodenia aza po asi 5O rocnych.no ako to moze robit dokladne??? nemoze predsa vediet vsetky choroby ludi aj deti,odspelych,muzov,zien...no co uz 😃
aj nohy mam coraz viac naliate 😞 😞 a este ked som rano isla do prace tak ma par krat tak dost neprijemne dole pichlo,tak ma to az zabolelo,ze som sa musela zastavit :-o mate to aj vy???
noc som mala strasnu,asi som to minule preriekla ze ako zasa dobre spim 😃 a celu noc som mala strpnute ruky,no skor dlane a uplne ako opuchnute.vobec sa mi to nepaci.do poradne idem v piatok,tak som zvedava co mi tak vsestranna lekarka povie...tu je to ako u blbych.ta ma pacientov od narodenia aza po asi 5O rocnych.no ako to moze robit dokladne??? nemoze predsa vediet vsetky choroby ludi aj deti,odspelych,muzov,zien...no co uz 😃
aj nohy mam coraz viac naliate 😞 😞 a este ked som rano isla do prace tak ma par krat tak dost neprijemne dole pichlo,tak ma to az zabolelo,ze som sa musela zastavit :-o mate to aj vy???
@mojalili ty malujes???? ja cele tehu chcem okna umyvat a drahy ani pocut, ze on ich umyje, tak hadam konecne bud.. vikend sa k tomu dostane. Ja nerobim nic, uz ani nevarim, neupratujem...nohy vylozene a drahy aj rodinka sa staraju. Aler to kvoli tej diagnoze, lonova kost sa mi rozvolnieva...
Ahoj dievcata 🙂
Dnes som cely den varila pre 9 chlapov, umyvala riady, opat varila, opat umyvala a tak dokola... Asi 10 krat som otocila auto, a teraz som si po 12 hodinach konecne sadla. Ale platnu mame!!! KONECNE!!!! Uz moze prsat. A az teraz mi doslo, ze za cely den som zjedla rano kusok chleba a na obed rezen...
Dnes som cely den varila pre 9 chlapov, umyvala riady, opat varila, opat umyvala a tak dokola... Asi 10 krat som otocila auto, a teraz som si po 12 hodinach konecne sadla. Ale platnu mame!!! KONECNE!!!! Uz moze prsat. A az teraz mi doslo, ze za cely den som zjedla rano kusok chleba a na obed rezen...
@cigaretka5 Ano, a teraz sa mi tak uzasne beha okolo stavby s bruskom 🙂 Len neviem, ako to bude dalej, lebo o chvilu sa uz nevmestim za volant. A ked sa vmestim, tak nedosiahnem na pedaly :-N
Ahojte kocky, prisla som vas aspon pozdravit kedze vas nestiham poriadne citat a prispievat.... alebo pokial vas vecer docitam tak vacsinou zaspim 😞
Este musim vyzdrzat tento a buduci tyzden v robote a potom by som uz mala ostat doma, i ked potom nam pridu malovat vnutri polku domu takze bude zabava.... ale aspon uz budem doma.... stale horsie spavam v noci a moje opuchnute nohy sa uz pomaly na zenske nohy ani nepodobaju... ale musime vyzdrzat. 😉
Dufam ze sa mate vsetky dobre a bruska posluchaju.... idem vas trosku pocitat.... ste taky moj vecerny roman 😃
Este musim vyzdrzat tento a buduci tyzden v robote a potom by som uz mala ostat doma, i ked potom nam pridu malovat vnutri polku domu takze bude zabava.... ale aspon uz budem doma.... stale horsie spavam v noci a moje opuchnute nohy sa uz pomaly na zenske nohy ani nepodobaju... ale musime vyzdrzat. 😉
Dufam ze sa mate vsetky dobre a bruska posluchaju.... idem vas trosku pocitat.... ste taky moj vecerny roman 😃
ahojte, dnes som bola na poradni, vsetko v poriadku aspon co sa krcku tyka, 5.min. rychlovka a ked som sa spytala ze ci je este mala KP tak mi dr. povedal ze jej dame pokoj ze sa moze este otocit...dneska som naobed nahodou naslla temu o KP a poviem to fakt si dam adsej cisarsky ak to tak ostane....
len tak som vas prebehla, chudatko mini drzkam jej palceky, nech to dobre dopadne a babtko je zdrave...
inak dnes so oprala prvu varku plienok...zajtra pokracujem s vecickami....
len tak som vas prebehla, chudatko mini drzkam jej palceky, nech to dobre dopadne a babtko je zdrave...
inak dnes so oprala prvu varku plienok...zajtra pokracujem s vecickami....
adelaine...toto som mala aj ja uz niekolkokrat....je to velmi neprijemne a tiez som ostala vyplasena! ale asi je dolezite to, ze to preslo....
Adel poslickova 100%, ak to preslo ... 😉 mna teraz vecer tak tlaci brucho, zospodu na rebra, uz ani neviem ako si sadnut alebo sa naklonit aby to povolilo :-|
Adel ked si spominam, tak ked pride kontrakcia tak je to o dusu, a pocitas sekundy kym to prejde, a potom je zas lepsie ... no a ked mas epiduralku, tak bolesti nie su v podstate ziadne ... akurat dnes som citala nazor jednej baby ze na druhy den po porode si vravela ze by toho sla urcite zas x-), a to som si povedala po porode aj ja, ze to stoji za to x-) pokial ozaj niesu vazne komplikacie, narodenie babatka je najkrajsia a najlepsia vec na svete 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli