Termín pôrodu v júli 2010
Ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky :-N x-)

•
1. jún 2010@mojalili A NEZABUDNI sa po porode co najskorej ozvat 😉
0
nika, presne si to vystihla! Ja to tiez tak prezivam, ako keby som mala ist zajtra rodit ja! 🙂
jeeeeeeeeej, tak mne normálne po tele prebehli zimomravky, ty kokso
Hanka, prajeme ti, aby to prebehlo bez komplikáááácii, aby ste obidvaja boli zdravučký a rýchlo sa zotavili......
Budem netrpezlivá, budem čakať info od manžela,
a to je super, že na svokrine narodky sa to narodí, uvidiš aká bude pyšná na svoje vnúča a v ten den mať narodky ako aj ona....supeeer, moj brat sa narodil na tatkove narodky....
.................................
Hanka, prajeme ti, aby to prebehlo bez komplikáááácii, aby ste obidvaja boli zdravučký a rýchlo sa zotavili......
Budem netrpezlivá, budem čakať info od manžela,
a to je super, že na svokrine narodky sa to narodí, uvidiš aká bude pyšná na svoje vnúča a v ten den mať narodky ako aj ona....supeeer, moj brat sa narodil na tatkove narodky....
.................................
paani @mojalili, moc na teba myslim, takze zajtra ... tak moc drzim palceky, a tesim sa na prve foto a novinky x-) aj ja by som uz strasne chcela babatko x-) ale potrebujem vydrzat do toho 3.jula kvoli tej materskej ... hm, ak uvidime
@ericica muz ma slzicky v ociach, nevie sa dockat, asi dnesna noc bude perna 🙂
Kontrolujem tasku, ci mam vsetko, pribalila som deku pre maleho, lebo je dost zima a Myjava je vyssie polozena, no som zvedava, na jednej strane sa bojim, ze umelo vyvolany porod bude boliet viac a aj trvat, ale na druhej strane ked som vydrzala LILI porod - 12 hod, tak snad to bude lepsie....
Kontrolujem tasku, ci mam vsetko, pribalila som deku pre maleho, lebo je dost zima a Myjava je vyssie polozena, no som zvedava, na jednej strane sa bojim, ze umelo vyvolany porod bude boliet viac a aj trvat, ale na druhej strane ked som vydrzala LILI porod - 12 hod, tak snad to bude lepsie....
@oacka no poviem ti, uz je to cim dalej tym horsie... lezat mozem iba na boku, zle sa mi dycha, bolia ma krize, navreli mi zily na nohach a fest to boli nehovoriac o tom, ze v posteli si pri vstavani pripadam ako velrybka... Zajtra idem na posledny ultrazvuk a prietoky, som zvedava, kolko maly vazi..
Vcera som mala velmi silnych poslockov a dnes zatial nic =-)
Baby, ja uz tak max. do dvoch tyzdnov chcem rodit!!!!!
A perlicka na zaver: svokra chodi uz dva dni chrchlajuci po byte, manzel ma nadchu a ja uz teraz lezim s bolavym hrdlom, palia ma oci a citim sa jak vypluta... este mi tak treba ochoriet a mozem si dat slucku 😞 😞 😞 😞 😞 😞 ]-( ]-( ]-(
Vcera som mala velmi silnych poslockov a dnes zatial nic =-)
Baby, ja uz tak max. do dvoch tyzdnov chcem rodit!!!!!
A perlicka na zaver: svokra chodi uz dva dni chrchlajuci po byte, manzel ma nadchu a ja uz teraz lezim s bolavym hrdlom, palia ma oci a citim sa jak vypluta... este mi tak treba ochoriet a mozem si dat slucku 😞 😞 😞 😞 😞 😞 ]-( ]-( ]-(
kafko, dávaj na seba pozor! žiadne ťuťu muťu s mm, keď je chorý! 😃 😃 no veru, mňa tiež nejako čudne napína v bruchu,akoby mi ho malo rozstreliť...a už ma sem tam aj dolu pichne a namáhať sa radšej nejdem,lebo ani rýchlo zo stoličky nemôžem vstať, bez toho aby som to v podvozku nezacítila. a to vraj ešte tak skoro neporodím, tak neviem,ako sa musíte cítiť vy!
@kafoditka - to je blbe😞 Snad sa Ti to nezhorsi, hlavne vela tekutin pi...
Inak, mne uz asi vobec nebudu robit ultrazvuk, naposledy v 30. tyzdni... Neviem potom podla coho zistia velkost babatka.
A ani prietoky nespominali.
Inak, pytala som sa na to meranie panvy - vraj to robia len ked vidia vyslovene uzku zenu, ze to obycajne zvyknu odhadnut, podla velkosti babatka, ci prejde...
Inak, mne uz asi vobec nebudu robit ultrazvuk, naposledy v 30. tyzdni... Neviem potom podla coho zistia velkost babatka.
A ani prietoky nespominali.
Inak, pytala som sa na to meranie panvy - vraj to robia len ked vidia vyslovene uzku zenu, ze to obycajne zvyknu odhadnut, podla velkosti babatka, ci prejde...
Začni písať odpoveď...

Odošli