Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
a uz ste to povedali svojim muzom? a ako? 😉
taaak strasne sa tesim, len sa musim co najskor vyliecit, uz tyzden chodim do prace s teplotami ☹
No my to povieme až zajtra keď príde domov z práce 🙂 malý už nakreslil obrázok pre ttainka,že maminka má v brušku bábo 🙂 a vy ako?
jeee to je pekne 🙂
my dietatko este nemame, nas prvy anjelik nam zomrel ☹ v 18tt, takze sme sami 😒 zatiaaaaal
nasmu prvemu syncekovi som kupila taky rozkosny overalik a na nom je napisane velkym Lubim ocka 😝
tak asi si to najde pri nedelnom obede pod tanierom 😕
dobry napad?
chcela som si to povodne nechat az na Vianoce 🙂 ale uz vcera sa ma pytal ako je to s tohto mesacnou mrchou, chichi 😀
pevne verím, že sa tu všetky stretneme šťastlivo aj v júni 2011. 🙂 Ja som to mužovi povedala tak, že som mu ukázala papierik s dvomi čiarkami. 😀
jj tesim sa
uz ste boli u lekara? ja planujem cca v 8-9tt
ja plánujem lekárke zavolať budúci týždeň, aby ma objednala na ten ďalší, to budem v 7tt. Spraví mi krvné testy, a objedná ma aj tak až na nejaký 10 - 12 tt na utz.
sa pridavam... tiez som nebola u lekara, tak o dva tyzdne.. nech uz aj je vidiet nieco a nech tam nechodim kazde dva tyzdne.
babenky 🙂 🙂 🙂 drzim vsetkym peste.. a pozitivne myslite.... 🙂 🙂 🙂
@danula2 ahoj ja som si robila utorok test a tiez vysli 2 silne ciarky ale uz skoro 2 tyzdne som chora a aj ja som pila aj teraflu co by sa vobec nemalo a podobne ine caje ☹ dufam ze bude vsetko ok...keby som vedela urcite by som to nebrala ....tak som presla na homeopatika a zlepsuje sa to chvalabohu...u gynekologa som este nebola ale to pojdem az za nejake 3 tyzdne skor tam aj tak nic neuvidi.
caute, rano som si teda urobila test, ci sa nejdem zbytocne trepat k doktorovi, tak // boli este silnejsie ako na teste pred takmer tyzdnom
Cez obed sa chystam, lebo ten vytok hnedavy mam stale. Bez tych liekov to asi nepojde tentokrat
Strasne by som bola rada, keby bolo uz aj srdiecko vidno na uzv, ale asi to bude este skoro ☹ , no nemozem uz cakat kvoli tym liekom
@tehula kvôli tomu výtoku by som určite k doktorovi šla. treba to mať pod kontrolou.
ja chcem ísť k doktorovi budúci týždeň, to bude ešte len 5tt, ale kvôli tomu, lebo som v v lete mala potrat a chcem, aby to lekár odsledoval a predpísal mi duphaston.
inak, som hrozne unavená, ale povedala by som že nonstop.
@luciaa86 a ja som presne ako ty, hneď na začiatku, kedy som nevedela, že som otehotnela, mala hroznú virózu a tiež som vypila celé balenie paralen hotdrinku. tak len dúfam, že to v tých prvých dňoch nemalo žiadny vplyv na tú bublinku..
@bajlinka_tn no teraz len dufat ze bude vsetko OK lebo v lekarni ma ta pani riadne vystrasila..ale ja som jej darmo vysvetlovala ze som otom nevedela...
@luciaa86 no, presne aj mňa. neboli sme v tej istej lekárni??? 😀 😀 😀 ale ja si myslím, že to bude v poriadku. veľa žien na začiatku nevie, že sú tehotné a berú aj lieky, prípadne aj pijú alkohol, fajčia... takže ja sa tým nechcem zaťažovať, verím že to budeme mať OK.
@bajlinka_tn no neviem neviem 😀 no ja som akurat od dneska prestala fajcit...utorok vecer som si robila test a dneska som az prestala fajcit..zatial mi to ide v pohode kedze som bola velka fajciarka...ake musim vydrzat aj chcem koli tomu malickemu 🙂
@luciaa86 tak ti budem držať päste, aby si to vydržala. hlavne kvôli tej malej fazulke. verím, že to bude pre teba veľká motivácia a zvládneš to. 😉
ahojte, tak som naspat, Na uzv nebolo absolutne nic vidiet. nemam ale ziadne cysty, cize nechapem, preco mam riadne pozitivne testy a preco tie priznaky, ked podla doktora asi tehu nebudem 😲 Ale ze je to teraz este skoro
Cakam este na vysledky HCG, no doktor povedal, ze aj ked budem tehu, ze mi ziadne lieky neda, a ze pockame az do terminu dalsej menstruacie, ze co bude
Pytala som sa, ci ale teda nie je problem so spinenim, tak vravel, ze to problem JE a VELKY
No tak teraz som totalne zmatena, ze co uz sa to so mnou porobilo
@tehula a kedy budeš vedieť výsledky HCG? ja som si takýmto niečim prešla v lete.... neboj, musíš byť silná. nikde nie je napísané, že to musí byť iba zle, kľudne z toho môže byť aj zdravá tehotnosť. myslím, že na uzv je vidieť niečo ak je hodnota HCG nad 1000.
Ahojte, ja sa zarial pridam nesmelo 🙂
Bola som v utorok u lekarky, vypada, ze som teho, ale vraj musime pockat do konca buduceho tyzdna, takze uvidime...
Hadam sa nam to podari...
Aj ked zivotna situacia momentalne nie je najlepsia, no s babom to zvladnem 🙂
No baby, tak predchvilou drnci mi mobil, dvihnem a to ta zlata sestricka, ze jej to nedalo, ze si musela na mna cislo z karty najst a hned mi zavolat. Ze HCG je sakra vysoke a je to potvrdene tehotenstvo 😀
tehula nezufaj a ked mas vytok tak chod k lekarovi a bombarduj ho nedaj sa.. lebo ozaj vytok problem je... a aj ked tehotnost nie je vidno este na ultazvuku tak tehu si.... a ked mas HCG vysoke tak niet o com... len sa nedaj a necakaj zbytocne aby si nedopadla tak ako my s bajlinkou...v lete... drzim palec
tehula a nik ho nezastupuje? vved ho musi ktosi zastupovat... a pohotovost u vas nefunguje? tak chod tam....
@dadaga, ja chodim priamo do nemocky, kde sa robia poradne pre tehotne, priamo zastupovat ho nebude nikto, lebo tehotne maju moznost ist na poradnu do inych dveri
Ako tak ale niektorych poznam, myslim, ze nikto mi ziadne lieky neda, lebo niektori tam razia teoriu prirodzenej selekcie, ze bud plod vydrzi, alebo odide... myslim, ze ked mi vopred povedal, ze mi lieky neda aj keby naaaaaaaaaaaahodou som bola tehotna, a ze pockame do terminu dalsej MS, tak nic nevybavim. Nemam ani tehu knizku, na uzv nie je este nic vidiet, okrem krvnych testov, ktore ale zial nemam v ruke len reprodukovane od sestricky, pochodim rovnako ako dnes.
Radsej sa budem setrit, a vydrzim to dokym sa vrati z dovolenky a ked uz hadam konecne bude vidno plod na uzv
zvyseny vytok, ak nezapacha a nesvrbi je v tehu normalny.

@avid ja som pri prvom tehu normalne si davala nasivin od 1-á rokov a v poho🙂