icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

Strana
z468
ivulik20
12. júl 2013

@martija
@tamtamka26 čaute baby. Ale sme sa pekne na toto tu vykašlali 🙂 Tak ako žijete???? My máme za sebou infekčnú mononukleózu ☹. 6 dní na Kramáraoch na infekčnom. Strašne ťažká forma ☹. Našťastie je to ok už, ale ešte nie celkom. Stále má pozit. v krvi EBV vírus, takže chodíme na odbery...tým pádom sa môžem zo školkou v septembri rozlúčiť, pretože ešte tri mesiace po chorobe musí mať dieťa kludový režim a tak...a u nás to predstavuje koniec sept. Takže som sa zmierila s tým, že budem ešte rok doma...
Takže tak. Inak ešte dokopy nič nepovieme, ale to nevadí. Veď on raz začne 🙂 Hlavné je zdravie... Inak všetko po starom, nič nemáme také nové.... no a a ko žijete vy????

tamtamka26
13. júl 2013

@ivulik20 @martija čauko, my sme práve v Chorvátsku ale už ideme dnes domov. no u nás dosť veľký obrat v správaní malého. už asi 2 mes. je úplne kľudný, pekne sa zahrá sám, už aj navarím, proste nie je stále na mne zavesený. pustím ho na dvor, s kladivkom si ťuká do kamienkov, alebo bosý behá po záhrade. som z toho strašne happy. s plienkami bojujeme stále, chodí bez nich, ale všetko končí v gatiach, hovienka tratí po ceste a doletí mi povedať, že "kaka". tu na dovolenke sa prvýkrát v živote vypýtal kakať, držala som ho nad trávou a pekne to vypustil 🙂 ale odvtedy zase nič. dúfam, že za ten rok sa to naučí. rozpráva všetko svojou rečou, ja viem o čo ide, ale mnohí nie 😉 papá strašne málo, niekedy som na nervy. vyberie párku z chladničky, kým ju uvarím, už chce jogurt, potom ani ten, chce guličky s mliekom a všetko len začne a nechá tak..... zubov máme tuším 9,5, tu mal teploty 2 dni, derú sa mu tuším očné (?). @ivulik a z čoho ste dostali tú chorobu? chudák malý! ste si vytrpeli teda!!! baby, ja mám zase peripetie s dcérou. tá každú noc plače ako piliňák, máva zlé sny, už 3 týždne to trvá!! ráno nevie o ničom! musím nejakú psychologičku navštíviť alebo čo.... kamoška mi dá kontakt na nejakú vyháňačku duchov, či čo... neviete mi pomôcť?

kukujka
27. aug 2013

zostala mi jedna volna izba na stretavke junovciatok 2011 v jasnej v hoteli liptov pobyt 6-8.9 cena za dvoch dospelych+dieta za ubytovanie za cely vikend aj s ranajkami je 39eur /nieje problem potom dohlasit dalsie dieta/ mozte sa pridat k nam na stretavku popripade si mozte urobit aj cely vikend vlasty program
ak ma niekto zaujem kontaktujte ma

Strana
z468