Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@ivulik20 @martija čauko, my sme práve v Chorvátsku ale už ideme dnes domov. no u nás dosť veľký obrat v správaní malého. už asi 2 mes. je úplne kľudný, pekne sa zahrá sám, už aj navarím, proste nie je stále na mne zavesený. pustím ho na dvor, s kladivkom si ťuká do kamienkov, alebo bosý behá po záhrade. som z toho strašne happy. s plienkami bojujeme stále, chodí bez nich, ale všetko končí v gatiach, hovienka tratí po ceste a doletí mi povedať, že "kaka". tu na dovolenke sa prvýkrát v živote vypýtal kakať, držala som ho nad trávou a pekne to vypustil 🙂 ale odvtedy zase nič. dúfam, že za ten rok sa to naučí. rozpráva všetko svojou rečou, ja viem o čo ide, ale mnohí nie 😉 papá strašne málo, niekedy som na nervy. vyberie párku z chladničky, kým ju uvarím, už chce jogurt, potom ani ten, chce guličky s mliekom a všetko len začne a nechá tak..... zubov máme tuším 9,5, tu mal teploty 2 dni, derú sa mu tuším očné (?). @ivulik a z čoho ste dostali tú chorobu? chudák malý! ste si vytrpeli teda!!! baby, ja mám zase peripetie s dcérou. tá každú noc plače ako piliňák, máva zlé sny, už 3 týždne to trvá!! ráno nevie o ničom! musím nejakú psychologičku navštíviť alebo čo.... kamoška mi dá kontakt na nejakú vyháňačku duchov, či čo... neviete mi pomôcť?
zostala mi jedna volna izba na stretavke junovciatok 2011 v jasnej v hoteli liptov pobyt 6-8.9 cena za dvoch dospelych+dieta za ubytovanie za cely vikend aj s ranajkami je 39eur /nieje problem potom dohlasit dalsie dieta/ mozte sa pridat k nam na stretavku popripade si mozte urobit aj cely vikend vlasty program
ak ma niekto zaujem kontaktujte ma

@martija
@tamtamka26 čaute baby. Ale sme sa pekne na toto tu vykašlali 🙂 Tak ako žijete???? My máme za sebou infekčnú mononukleózu ☹. 6 dní na Kramáraoch na infekčnom. Strašne ťažká forma ☹. Našťastie je to ok už, ale ešte nie celkom. Stále má pozit. v krvi EBV vírus, takže chodíme na odbery...tým pádom sa môžem zo školkou v septembri rozlúčiť, pretože ešte tri mesiace po chorobe musí mať dieťa kludový režim a tak...a u nás to predstavuje koniec sept. Takže som sa zmierila s tým, že budem ešte rok doma...
Takže tak. Inak ešte dokopy nič nepovieme, ale to nevadí. Veď on raz začne 🙂 Hlavné je zdravie... Inak všetko po starom, nič nemáme také nové.... no a a ko žijete vy????