Tešíme sa na máj 2009 IV.
Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále x-)
dobre rankoooo ,mne vcera nesiel netttt :-S
jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj duallllll GRATULUJEM toje super spravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa parada tak sa drzkajteeeeeeee a cakame na fotooooo x-) x-) x-) x-) x-) x-)
ja idem dnes do poradne mna v noci tak bolelo brucho aj krize uz asi 3den to iste a hlavne v noci uvidim co povie dnes v poradni
jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj duallllll GRATULUJEM toje super spravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa parada tak sa drzkajteeeeeeee a cakame na fotooooo x-) x-) x-) x-) x-) x-)
ja idem dnes do poradne mna v noci tak bolelo brucho aj krize uz asi 3den to iste a hlavne v noci uvidim co povie dnes v poradni
Dobré ráno, gratulujem k malému drobčekovi. Ak to tak to pôjde ďalej tak každý deň pribudne nové májovčiatko v apríli... 🙂
Ja počítam tiež v máji, ale chcem začiatkom, tak som začala piť maliníkový čaj a jesť ľanové semenná........tak uvidíme či to pomôže...ja si idem dnes zapiecť karfiol so syrom a smotanou a na večeru ešte neviem. 😎
ja som rano spravila polievku zeleninovu s mrvenickou 😉 uz rano o 6 som ju postavila uz je hotova 😃 potom som si sla trochu lahnut oddychnut si mala som dost po dlhom case varit 😃 ale ze uz sa mozes trochu motat po byte len nechodit von :-| no a robila som bublaninu......a ked pridem od lekara spravim kuracie rezne a ryzu
lasenka- čaj je na urýchlenie a semienka na ľahký pôrod, aby bábo ľahšie vyšlo na svet...väčšinou to pomáha...dám vedieť či mi to pomohlo...o tejto téme je písané v téme maliníkový čaj na stránkach modrý koník..
Začni písať odpoveď...

Odošli
Jamaat : uz som si bola aj vyplachovat tu ranu...dufam, ze repik zaberie viac
dualcore : gratulujem k syncekovi...pozdravujem maminku, nech sa drzia a tesime sa na foto 😉 😉 😉