icon

Tešíme sa na marec 2013

lucinka1104
20. jún 2012

Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.

lea1333
30. jún 2012

sak sem im napiseme ze treba napisat mne a pridam ich do sukromnej temy 😉

red_kika
30. jún 2012

baby neviete preco tato kalkucka hovori ze som v 5tt ked som stale este v 4tt?

lucinka1104
autor
30. jún 2012

@abriela už len tolko k tomu ja som si pri zakladaní temy naozaj bola istá že som tehu zo 14 DC ked sa to nepotvrdilo tak som yslela že asi až z toho 20DC ja neviem naozak kolký den po ovu som len viem že bola som 37 DC to je isté po dnešnom teste som definitívne pochopila že tehu nie som a somv pohode nechcem vam to tu už kaziť prepačte mi....mna to samu mrzí že teraz vyzerán ako klamarka no čo som si mala myslieť ked mrcha nechodí a BT je stale veľmi hore ? 37, 1 a mrcha mi chodí pri 36, 5 potom je inde pes zakopaný.....veľmi sa všetkým ospravedlnujem veľa sme včera popili po dlhééééééj dobe sme boli von bez detí ja som nejedla tak mi to ublýžilo aj na rozum. 😀
Takže si tu krásne tehulkujte

emily327
30. jún 2012

@red_kika to zalezi od datumu aky si si dala do tehu infa podla toho ti ukazuje v ktorom tt si... ono ked si v 4+ tak uz ukazuje 5tt

lea1333
30. jún 2012

sukromna tema kocky

awe
30. jún 2012

Ahojte kocky, tak sa pridavam k vam, pred 7 dnami som si nasla na testiku // ciarocky este 6 dni pred "neocakavanou" MS a kazdym dnom silneli, teraz mame nadherne kolajnice a babatko v brusku.

abriela
30. jún 2012

@lucinka1104 prajem, aby si coskoro nasla na testiku krasne // ktore budu len silniet a aby k detickam pribudlo aj tretie vytuzene.

red_kika
30. jún 2012

@emily327 datum ktory mi vysiel podla poslednej mentruacie - dnes som 4tt+5d

mirka12011
30. jún 2012

@lucinka1104 nevsimaj si ich je to na teba vela verim ti......bude dobre

mirka12011
30. jún 2012

@emily327 hihii no parada ...........

lucinka1104
autor
30. jún 2012

@pitipitipa dakujem ja som vždy takto stresovala potom som začala merať a robiť graf a vždy som vedela no kôli mojej vahe vraj......mam vždy rôzne dlhé cykly no ta ovu bola väčšinou na ten 18-20 DC no vyzerá že bude ako posledný cyklus aj tento až 40 dnový a aj ked neviem kedy som mala ovu jedno viem že vždy mavam LT 14 dní teda od ovu mrcha vždy dorazí na 14 den no aj ked som si to nezapisovala mne sa veru vidí že už dlhšie je hore a niekomu sa hovorí ked im pekne ukáže test...a mne raz duch potom čiarka potom nič 😲 kedže neviem ekdy bola neviem či mi fakt mrcha mešká...
ja viem sama že toto mala byť tema pre tehulky a nie snažilky no nečakala som že to takto dopadne verte že inak by som ju nezakladala.....kyselinu listovu neberem no chcem hned ako výnde test takisto prestať fajčiť, zrušiť operáciu mam isť aj na RTG so zubami pretoto všetko som chcela zistiť či som tehu či nie......nech si omne kto chce myslí čo chce naozaj som umyselne neklamala len som tapala kedy asi som mohla otehotnieť ak vôbec ,ale opakujem sa na svoju obhajobu ako papagáj no kto meria BT vie že na 37 DC 37, 1 je vysoká u mna teda určite...už sa mio podobná ver raz na koni stala že som vyzerala ako krava ja.......smiešne mam naštudované všetko, mam dve deti a aj tak neviem čo sa deje ked testy nevychádzaju......neostava mi nič len počkať do 20.7 ako ma objednal DR......toto bol môj posledný príspevok a to som Vam tu chcela tolko radiť nie len za to že mam dve deti....ale že som si zažila veľa...nemocnica, serkláž...streptok pri pôrode a ecoly k tomu.....nasledne viem dobré rady na udržanie mliečka kojila som 3 roky.......no žiaľ ked na teste nie su pekne // musím sa svami rozlužiť len som chcela podakovať pitipitipá ona jedninná pochopila že ja som naozaj neklamala len sa mi to celé vymklo z pod kontoroly a to už nedovolím idem poctivo merať aby sa mi toto už nestalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤐 🙄

lucinka1104
autor
30. jún 2012

@red_kika 4 plus 5 sa inak povie aj piaty den piateho týždna si v 5 tt nie v 4ttt ked maš 4 plus 5 a o dva dni budeš v 6 tt
ono v den ked Vám nepríde mrcha sa končí 4 tt teda v prvý den meškania ste už v 5 tt 😉

red_kika
30. jún 2012

@lucinka1104 tak to uz je jak komplikovane
preco potom vsetky tie netove kalkucky pisu ze 4tt alebo dokonca 3tt+4d?

lucinka1104
autor
30. jún 2012

@abriela požiadala som o uzamknutie temy a otvorenie Vašej duplicitnej marcovky 2013 a vedz že ked sa niekdy dobuducna budeš aj ty rok snažiť o dalšie mimi pri raz 32 dnovom raz 35 a potom až 40 pochopíš čo je to nevedieť a chcieť pre mimi len to najlepšie.
Tema už bude zajtra uzamknutá a s tým dufam aj klud.

lucinka1104
autor
30. jún 2012

@red_kika no 3 plus 4 je 4 týžden a povie sa to aj 4 den štvrtého týždna

red_kika
30. jún 2012

@lucinka1104 kriste pane to preco tak komplikuju. takze aj ked je napisane ze som 4+5 tak v reali koncim 5 tyzden

lucinka1104
autor
30. jún 2012

@red_kika presne zajtra 4 plus 6 a napozajtra prvý den 6 tt

red_kika
30. jún 2012

@lucinka1104 no super...ale pisat budem vsade ze som 5+0

mirka12011
30. jún 2012

@lucinka1104 ja ani neviem kde sa stal problem kto nahlasil co hlasil ci co ze tam bolo pisane klamstvo?
aj ja som ti verila nemyslela som si ze klames.....ani si to nemyslim

lucinka1104
autor
30. jún 2012

@mirka12011 ja sa vtom už nemám chuť šprtať svedomie mam čisté jedinné čo ma na tom celom v skutočnosti mrzí že som behala s testami od okna k oknu čo som sio na nich chcela vymodliť // a pritom som zabudla na svoje poklady doma teda ich poriadne zanedbávala a zbytočne bude lepšie ked si založíte novu svoju tému

margotka666
30. jún 2012

@red_kika lekari pocitaju zacaty tyzden..
takze ked si 4tt+5 tak si v 5tyzdni, lebo stvrty je ukonceny a vlastne ti uz bezi piaty.. az do 4tt+6..
5tt+0 zacina uz siesty.. je to take domotane trosku..
pocita sa to od poslednej menstruacie, hoci k oplodneniu dochadza vacsinou na 14den, kum sa vakicko uhniezdi prejde dalsi tyzden, takze kym zistime, ze sme tehu, tak mame mesiac za sebou 🙂 😉
a kedze sa to pocita na lunarne mesiace a nie kalendarne tak zena je tehotna vlastne 10mesiacov, nie 9 🙂
to som ta este viac domotala 🙂
takze vlastne ked mas 28dnovy cyklus, tak v dni ked mas dostat menzes tak uz si 4tt+0 , teda vlastne piaty tyzden tehotenstva ti uz zacal, takze druhy esiac ti uz zacal (hoci v skutocnosti si tehotna len tyzden 🙂

ked vies presne datum oplodnenia, tak k tomu dnu priratas 266dni a mal by ti vyjst datum porodu..
lekari podla velkosti babatka potom v 12tyzdni najlepsie vedia odhadnut datum porodu - dovtedy by sa mali babatka vyvijat podobne (odchylky su vzdy)...

red_kika
30. jún 2012

@margotka666 no len ja nemam 28DC.. preto som si to pocitala aj podla dna ovu. ale tak lekar to berie podla tabulky
tak hadam ze pri dalsej poradni mi presne povie kolky tt som podla velkosti fazulky. teraz to beriem ako keby som mala 28DC a ovu na 14den

monikkka92
30. jún 2012

ahojte! rada by som sa este pridala do skupiny marcovky ale je už uzavretá.dá sa to ? a chcem sa opýtať, ja som v 4tt,aké máte príznaky.ja som už raz potratila a mala som oveľa silnejšie príznaky ako teraz tak sa trochu bojím. ďakujem

margotka666
30. jún 2012

@red_kika ked sama nevies kedy si presne otehotnela, tak sa to ani nedozvies..
lekar ti povie len napr. - ked si v 12tt+1 - lekar pozrie fazulku a povie, ze podla sona zodpoveda 11tt+1 --- z toho si mozes vydedukovat len sama, ze je mozne, ze si mala ovulku posunutu o 7dni... teda preto je fazulka mensia, leb k oplodneniu doslo neskor.. co vobec nemusi byt pravda.. nie kazde mimi sa vyvija presne podla tabuliek, a cim dalej tym je odklon od tabuliek normalnejsi..
potom mozes ist v 15tt+1 k lekarovi, a zase ti povie, ze fazulka je podla sona 16tt+1 --- teda tu by vychadzalo, ze si otehotnela este o tyzden skor (a zase ti to nebude pasovat v hlave, ze predtym bola mensia a zrazu je vacsia, ze predbehla 2tyzdne 🙂 )
to som uz moc rozobrala asi...

ale podla lekarov je ten 12tt najpresnejsi pri merani...

ja som tiez nemala 28cyklus, a u kazdej to beru podla tabuliek, dokonca aj pri zenach ktore boli oplodnene umelo, tak to beru zvdy tabulkovo -- podla poslednej menstruacie (s tym ze k oplodneniu doslo 14DC, hoci sami vedia ze bola oplodnena umelo napr. 21DC)....

je to taky zacarovany kruh trosku s tym pocitanim 🙂
ja som tiez zo zaciatku pocitala a prepocitavala a teraz to uz neriesim -- chcem len pocut od doktora, ze je vsetko v poriadku, ze mimi rastie a ma sa dobre 🙂

tu mas taku kalkulacku, kde ti pise aj predpokladany datum pocatia.. - http://tehotenstvo.academy.sk/index.php

red_kika
30. jún 2012

@margotka666 ten datum uz mam dik

lea1333
30. jún 2012

@monikkka92 si pridana 😉

lea1333
30. jún 2012

@gabrielitka123 potom ak chces mame sukromku napis pridam ta tam 😉

lea1333
30. jún 2012

@lubkaj38 potom je aj sukromna skupina tak napis 😉

emily327
30. jún 2012

tak moju temu Marcovky 2013 zmazali... zacinam byt fakt smutna z tohto konika ako to tu funguje.... nechapem preco to urobili bez upozornenia... hlavne ked tato tema zatial nema nic spolocne s terminom marec 2013....
asi sa vykaslem aj na celeho konika a budem si tehulkovat sama, tesila som sa,ze tieto krasne mesiace prezijem s niekym, kto ich bude prezivat rovnako ako ja a teraz toto, skakanie z temy do temy.... tema kde sa fakt prebera tehotenstvo a rovnaky termin, zmazana a tema kde sa prebera meranie BT, testovanie a osocovanie sa je otvorena, no fakt som sa potesila...

lea1333
1. júl 2012

@emily327 ale sak mame nasu temu 😉 sak tam tiez preberame tehu veci