Tešíme sa na marec 2013
Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.
@emily327 prepac, ale hned prvy prispevok v tvojej novej teme bol obvinenie jednej mamicky z klamstva... ☹ sla som si narocky precitat o com tam mamicky debatia..a boli tam vcera tri prispevky vratane mojho...a to, ze tu si niektore mamicky neodpustili podpichovacny ton a ty to vnimas ako osocovanie je uz tema ktora nesplna podmienky? Nevraviac, ze si napisala, ze tu nie je skoro ziadna tehulka s marcovym terminom..co urcite nie je pravda. Mimochodom, osocoval ta niekto?
Len tak mimochodom, nervozita a precitlivelost je symptom tehu tiez a cize sa to tyka temy..ved uz pomaly tri dni sa nemozes odputat od myslienky, mat svoju temu...ved je jedno ako sa vola tema..hlavne je, ze su tam mamicky, ktore prechadzaju podobnym obdobim...
Ja som napr napisala ako sa zle citim, ale ani jedna z vas nereagovala, mne to naozaj nevadi, presla som si nevolnostami pri dvojcatach, takze nie je to novinka, len som si myslela, ze tu este niekto trpi nevolnostami alebo niecim inym....ale su tu tri mamicky, ktore ai pisu medzi sebou a nik sa do nich nepletie a nevycita...
Takze ak vam ozaj vyhovuje ist do sukromnej..naco cakate?
Ja osobne si myslim, ze tak vskorom stadiu ist do sukromnej je hmm.... 😀 kedze su tu aj zienky, ktore su prvy krat tehu alebo si myslia, ze su tehu a hladaju tie co su skusenejsie alebo s potvrdenym tehu a radi by sa spytali ci poradili...popripade minulorocne marcovky podporili..ale do sukromnej taketo mamicky nemozu...
Pochopim sukromnu temu vo vyssiom stadiu tehu, ked sa ukazuju bruska.. 😉
Tak ale to je len moj nazor... 😉
Prajem healthy & happy pregnancy... 🙂 x
@lucinka1104 ahojky, ako sa dnes citis? Nieco nove? 🙂
@pitipitipa bez komentara.... ja som nikoho z klamstva neobvinila a mat vlastnu temu, to nebola moja priorita... nechapem co si sa do mna takto obula, precitaj si prispevky starsie a potom pochopis, preco uz tu ziadna tehulka s marcovym terminom nechodi a vytvorila sa nova skupina sukromna...
preto som ja nevytvorila sukromnu temu ale temu, kde mozu prispievat aj ine marcovky, lebo inak sa do sukromnej temy nemaju sancu dostat, kedze ju nenajdu.... preto som vytvorila temu Marcovky 2013, ale mne je jedno, ci je to moja tema alebo tema niekoho ineho....
v podstate si napisala to co som ja chcela urobit pre ine mamicky, vytvorenim novej temy - NIE MOJEJ. A to,ze ma niekto vylev., lebo mu nikto neveri a ze ho tu obvinia z klamstva, ( ja som nikoho neobvinila, nikdy by som si to nedovolila) tak pardon... aspon sa potom za to dotycnej ospravedlnim... ok, pochopila som,ze tato tema a tato diskusia mi nerobi fakt dobre lebo mi tu stupa viac adrenalin a to fakt nepotrebujem.... tesila som sa,ze najdem skvelu partiu marcoviek tak ako to bolo s oktobrovkami 2010, s ktorymi sa doteraz stretavame a aj deticky a sme super kamosky... ale asi som v tomto fakt naivna..... myslim,ze mam dost mamiciek okolo seba a fakt taketo debaty nepotrebujem.... Dakujem za pismenka,ze si si nasla cas mi napisat takto verejne a tiez prajem prijemne tehulkovanie....
@pitipitipa a este ja som nikoho z klamstva neobvinila v mojej ani v ziadnej teme... poplietla si si asi nick moj s inou maminou....
@emily327 chapem ten adrenalin...poznam to...ale su veci, ktore sa ta netykaju a tym padom nie je dovod na zdvihnutie adrenalinu 😉
Ja som nikde nepovedala, ze ty si dotycnu osobu obvinila...napisala som, ze tam bol hned prvy prispevok v ktorom bolo obvinenie..takze to nevztahuj na seba 😉
A ze som ti verejne napisala...ved vsetky tu verejne piseme..ty si verejne vyjadrila smutok nad touto temu, lebo jedna mamicka nevie presne kedy mala ovu a kedze mala ducha na teste verila ze je tehu a ine mamicky do nej podpichli popridpade nazvali klamarkou...a teba to zasmutilo a preto tato tema nie je podla predstav...ale praveze je...lebo takto kazde tehu zacina...duchom a je na ostatnych mamickach aby sme sa podrzali a podporili...a nie podpichovali
Si mamicka, mas skusenosti, vies poradit a mozno sa objavi nieco nove v tomto tehu co si predtym nemala a niekto iny ti bude moct poradit, nevidim dovod preco sa takto radikalne distancujes... Nie sme v materskej skolke...niekomu sa nepaci to, ze z povodne myslenej tehu je zial bohu netehu a teraz rovno napisat, ved tam nie je nik s marcovym terminom...ved keby sa tu mamicky ukludnili a pokracovali v debate kvoli ktorej sme sa tu vsetky stretli, tato tema by mala zmysel..
Mimochodom, celu temu som si precitala, kedze sem prispievam hned od zaciatku 😉
Mne je uplne jedno kto sem bude chodit a kto nie...ci budete v sukromnej alebo v inej...
Tiez si pisem s mamickami v majovkach ci z dvojickova, anglicko ci ine temy a vsade sa stane, ze sa vymenia nazory, ale hlavne je, ze sa stale podporime, a nie naopak...ked vidim, ze sa niekto zufalo snazi a nevychadza to, neudrem ho lopatou po hlave aby klesol nizsie..ale snazim sa najst tu poslednu slamku ktorej sa este moze chytit...
🙂
@pitipitipa ako ze vy co stale riesite ?aj ´ty si v sukromnej
@pitipitipa presne o tom maju byt tieto diskusie... ja sa nejdem distancovat, len akosi na tieto debaty a vysvetlovania niecoho co sa mna netyka nemam ani cas ani energiu, kedze som dost unavena mojim druhym tehotenstvom... nejdem sa distancovat, len fakt nemam cas na 5 tem , kam budem pisat to iste a tiez sa neda odsledovat a pisat potom kazdej k jej problemy, co ja by som aj rada, ked viem poradim a pomozem.... preto som bola radsej za jednu temu, kde sa casom budeme uz poznat a budeme sa do nej tesit a toto ma zaskocilo, lebo som do nej prisla neskor a hned taketo debaty o klamstvach. A mna sa jeden konktretne mne adresovany prispveok fakt dotkol, lebo mi bolo vycitane, ze som otehotnela hned,ze co ja vobec mozem vediet ake to je ked sa nedari... jasne,ze nemozem, ale vzdy som sa snazila podporit a pomoct....ale to je jedno... a ked to vyznelo z pismenok,ze teraz placem,ze mi zatvorili temu :D :D tak to som uz dost stara na to, aby sama taketo veci fakt nedotykali... otvorila som ju, zamkli ju, je mnoho inych tem a basta... ono je problem ten,ze pismenka vela krat vyzneju inac ako su myslene...
Tak baby - marec 2013 sukromna alebo verejna ? Nech viem, kde sa mam zaradiť 🙂
@sonkab kde kolvek sa ti paci...ved nezbierame hlasy na volbu prezidenta 😀
baby, nekazme si to. vidim, ze to este riesite. @pitipitipa si velmi tolerantna az ta za to obdivujem (myslim to vazne, ziaden sarkazmus) ale musim sa zastat @emily327 kt. naozaj nikoho neobvinila. musim priznat ze ma to vcerajsie dost rozladilo a tak som sa pridala do tej druhej temy. ale je to kazdeho slobodna volba. na margo mamicky, kt. zalozila tuto temu a potom vlastne vznikli nedorozumenia, rada by som jej pomohla, ale pisala dost zmatocne. potom sa priznala, ze daco popili, no tak ja neviem, ked niekto ma ducha na teste, mysli si ze je tehotny a este zalozi k tomu temu, tak snad nepije alkohol 😕 . na tom pive ju vytocili kamosi, ze tehotna nie je a nakoniec sa rozohnila tu a pisala tu kockam, akoby jej to oni povedali. okrem ineho, pisala, ze si meria BT. ak si ju meria pravidelne, tak by mala vediet kedy ma/mala ovulku. ak by som bola na jej mieste a nebola si ista, isla by som jednoducho k lekarovi na krvny test kt. by potvrdil alebo vyvratil tehotenstvo. uplne jednoduche a nebudem tu kazdemu vypisovat ze "nikto mi neveri". krvny test urci tehotenstvo uz po 7. dni od pocatia. a ano, sme tu na to, aby sme sa podrzali a radili si. ale rozumne a v medziach normy. ziadne vylevy a osocovanie, to ja fakt nemusim. 😒
@leonetka kazdy ma pravo na preslap, tiez som ich par urobila...a urcite by sa mi nepacilo, keby do mna zaparali ludia co ma vobec nepoznaju...nesud pokial si nechodla v mojich topankach 😉
hm, ta dotycna mamicka napisala, ze si meriavala Bt a tento cyklus nemerala... 😉
To ze sla na pivo je jej osobna vec a nemala by si ju sudit...😉 osocovania sa dopusta ten kto zvelicuje zlo 🙂
Nikde som nenapisala, ze emily niekoho obvinila z niecoho...napisala som @emily327 ako reakciu na jej prispevok ktory vyjadril smutok nad touto temou. Smutna kvoli tomu ze....... Precitaj si jej prispevok 🙂
Pises, ze osocovanie a vylevy nemusis...ale prave si napisala o zakladatelke temy znovu nie tie najkrajsie slova
Zlodej krici: chytte zlodeja... 😀
@pitipitipa ach jaj 🙂 co sa tyka BT tak pisala, ze sa jej drzi stale na 37,1. tak ako si nemohla merat? ale dobre, nechajme to. to by sme sa tu stale vypisovali dokolecka o niekom, koho vlastne ani nepozname. 😉 som v inej teme, sem uz nenapisem a vybavene. pekny zvysok vikendu vsetkym 🙂
@leonetka
Presne, merala si po myslenej ovu..kedze si nebola ista kedy ovu mala, lebo si nemerala, a to ze sa jej drzala hore jej dalo nadej, ze moze byt tehu... 😎
Ved nik neziada aby si pisala o niekom koho nepoznas...prave o to ide... 😀
@pitipitipa ahoj je mi zle ,ale to aj z toho tepla asi.....inak je teplota stale hore a na mrchu to nevyzerá zatiaľ ani nahodou tak neviem moja.
@pitipitipa bt som si začala merať až 18 DC po tom špinení čo som spomínala
@lucinka1104 to moze byt aj zo stresu...ale dufajme, ze to nie je nieco zle...mozno nas prekvapis 😉 musis verit 😵
@leonetka ano na pivo som šlaalepotom ako som si hned v ten den na obed urobila nový test a bol negatívny a moja pred tým pivom som si urobila ďaľší a tiež bol negatívny tak preto a preto mi tie kamošky povedali že tehu iste nie som ja by som mimi neublížila keby som mala // jasné ja nemôžem zato že admin tuto temu uzamknúť nechce keby som to mohla urobiť sama urobím tak lebo ma aj tak budete odsudzovať
@emily327 nemala si ma nazvať klamarkou nie som dokonala ale klamarka nie som takže ty si sa ma akože nedotkla?
ja tu už toto naozaj riešiť nechcem tak neriešte ani vy
a nechápem ja vam tu už dalej nebudem písať nič takže kludne si tu píšte mna mrzí ako ste sa zachovali vy niektoré ja som nechcela nič len vášnazor toto sa mi v živote nestalo že napriek vysokej BT tehu nie som a mrcha nikde.....na gynde mi povedali že to špinenie bolo ovu ak ale ano tak v tom prípade som už davno mala mať // ....takže do 20 dam pauzu a ak doky povie že zazrakom tehu som tak kto bude chcieť si somnou bude písať kto nebude chcieť nemusí
a ešťe taký detaali vždy to tak je že ked sa založí tema s nejakým mesiacom napr.aprílovky, marcovky....tak najskôrpíšu aj tie čo len dufaju že to vyšlo a potom sa založí sukromka čo už mate kde su len tehotné tak to tu chodí 7 rokov ako na kona chodím......
a prečo som mala poslednu mrchu 25.5 a odvtedy nič?Vy by ste to neriešili? nie vy by ste isto vedeli kedy bola ovu a že isto nie ste tehotné....no ja som v to dufala a po dieťatku z celého srdca tužila
@pitipitipa Krásne mená ste vybralimôj chlapček raz bude bud tiež Alexander, Oliver, Adrian alebo Leonard a dievčatko bude Olivia Zoe - spolu alebo Loriana 😉
@lucinka1104 inak rano si idem dať pichnuť agolutin dohodla som si to teraz mama robí na gynde
@lucinka1104 tie mena som vybrala ja.. 😀 mm je cudzunec, takze keby sme mali chlapceka, tlacil by na mna mu dat meno z jeho krajiny...tak ale tlacil aj pri dvojickach a vyhrala som ja 😝
Dievcatko sa mi velmi paci bianca..aj alexandra..elena, hana, cassie...ale tu sa uz montuje aj mm, kedze dievcatko moze mat akekolvek meno a on tuzi po dievcatku...on chcel aj dvojcata dievcata..ale ved vies, clovek mieni pan Boh meni 😀
@lucinka1104 u nas ked to bude chlapcek tak bude adrian :D cize tiez jedna z tvojich volieb
@red_kika a dievcatko??

Ahojte, aj ja prosím o prIjate do sukromky 🙂 Dakujem