icon

Tešíme sa na marec 2013

lucinka1104
20. jún 2012

Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.

pitipitipa
25. jún 2012

@magimary a ten vit C aky beries? Daj si aspon 1000 na den..zaberie...mam skusenosti..aj pri predoslom tehu som take mala..a ozaj kombinacia tychto troch ma do 24h postavila na nohy... 😉 x

katey
25. jún 2012

@magimary drzim palce, aby si vydrzala 🙂 ja asi vydrzim, lebo my uz sa snazime od januara a mam toto za tie mesiace akurat dost a tento mesiac je taky, ze im to je viacmenej uz aj jedno. a ak by nahodou bol pozitivny, tak chcem aby bol priatel doma, aby som sa hned s nim mohla tesit 😉

tatulienka
25. jún 2012

ahojte..
ja som mala poslednu mrchu 4.6 a ovulku niekedy tento tyzden hadam, tak uvidime, buduci tyzden chcem testikovat...ked nepride mrcha..dufam ze sa k vam pridam a vsetkym gratulujem... 🙂

leanax
25. jún 2012

@lucinka1104 ahoj to nafúknuté brucho som mala aj ja, ale až také, že som rozmýšlala o pohotovosti, ale čo by tam s tým asi robili 😝 no nie?,trvalo to asi týždeň, potom to prešlo z ničoho nič 😀 , keď deň meškala mrcha urobila som si test a boli tam // hurááá , o dva dni ďalší test a čiarky silnejšie, objednaná som na týždeň v pondelok tak som strašne zvedavá čo povie doktor... 😎

red_kika
25. jún 2012

@lea1333 ja som na tom tak isto - pockam na dokiho aky termin mi potvrdi 🙂 ja idem az vo stvrtok

lea1333
25. jún 2012

@red_kika po mne 🙂tak som zvedava ale asi skor do februara spadam

maggie37
25. jún 2012

@magimary ja som bola minulý týždeň taká chorá, aj penicilin som musela jesť :/ prajem skoré uzdravenie... 😉 😉 inak od včera ma bolia brutal prsia, tak klop klop klop... 🙂 uvidiíme...

mirka12011
25. jún 2012

@katey no pekny darcek k narodkam by bol ze? ten najkrajsiiiiiiiiiii
@lucinka1104 hej hej mame Timku betarku jednu

magimary
25. jún 2012

my keby máme teraz (vytúúúúúúúúúúžené) dievčatko 😵
tak by bola Timejka 😵
k našim chlapcom na "T" sa to hodí 😅

@maggie37 ďakujem, jem Cčko, cmúľam Septisan a už som si dala aj jeden Paralen, takže aktuálne je to po čosi lepšie... kiežby to už malo len tento trend...

inak, mňa ešte hodne pobolieva brucho (konkr. v blasti maternice)...tak netradične, nebežne 😕 🙂

maggie37
25. jún 2012

@magimary tak dúfam, že je to to čo si myslím ;))))) kedy testuješ?

leonetka
25. jún 2012

ahojte, predbezne si u vas rezervujem miesto 😉 dnes rano som si robila test a vysli //. som v takom soku doteraz, ze tomu este neverim. grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/3c0848/ . som prave 11DPO, MS by mala dojst 28.-30.6. tak uvidim do konca tyzdna ci predsa len nepride.

red_kika
25. jún 2012

@lea1333 kedy si mala MS a ovu?

magimary
25. jún 2012

@maggie37 v piatok...to budem 11DPO 🙂
a ty?

maggie37
25. jún 2012

ja v stredu 10 DPO a potom každý deň.. mám veľa testov...

mirka12011
25. jún 2012

@magimary
@leonetka
@red_kika
nemate uz hladne brucha???? ja by som jedla stale........:D:D:D
dnes olovratn 2 broskve medzitym som pecene zemiaky trepala tak som malej piskoty z chipsami davala a bonus kysla kapusta :D:D:D

red_kika
25. jún 2012

@leonetka gratulujeeeeeem

red_kika
25. jún 2012

@mirka12011 jeezis rano strasne....a po obede mi potom bolo tak divne ze som myslela ze vsetko pojde zas hore

mirka12011
25. jún 2012

@red_kika ale odporucam dat piskotky a chips do jedneho taniera vies aka lakocinky slane a sladke dokop.......:D
ja neviem co su to chute pri Timke som vracala do konca tehotenstva aj zo vzduchu.......:D:D:D

magimary
25. jún 2012

@mirka12011 veru áno...
no vzápätí, keď zjem niečo /teraz, keď som chorá, tak horko-ťažko/, tak mám ťažké brucho ako kameň, až ma ťahá dolu 😅

mirka12011
25. jún 2012

@magimary :D a uz ti je lepsie?

red_kika
25. jún 2012

@mirka12011 fuha, no dufam ze to nebudem mat take zle 😢 v kolkom tt si`? ja len v 4tt

mirka12011
25. jún 2012

@red_kika ja este neviem ci som ale naznacuje to tomu ze som :D:D:D ale o tt menej ako ty :D
neboj to len ja vynimka som este ako bonus dostala preeklampsiu a help syndrom :D:D:D potrapila ma ta moja bambulka

magimary
25. jún 2012

@mirka12011 ty si si teda užila, chúďa... 😨 😕
lepšie...no, neviem...blíži sa noc a o zlepšení sa mi už akosi nedá hovoriť...

mirka12011
25. jún 2012

@magimary joj tak toto uz len vytrpiet, ale teda nezavidim ti to vobec ne...........
ja mam zas podozrenie ze ta moja zabka dostala 6 chorobu.......trapi sa chudatko moje

red_kika
25. jún 2012

@mirka12011 sice neviem co to je ale znie to uz dost zle

magimary
25. jún 2012

@mirka12011 zlatko malé...má vysoké horúčky?
len zrážať a čakať na výsev...

mirka12011
25. jún 2012

@red_kika ani ti nehovorim co to je ale je to tehu choroba zacina gestozou,pokracuje preeklampsiou a zaver je help syndrom a nehovorim uz co ide zatym
prote nechci vediet ani nepatraj aby si si to neprivolala ..........
@magimary no dostala cipok uz mala 39,2 poobede ako uz mala 38,4 a tak ale vystupila teraz je po cipku taka fajna ani ne horuca ani ne studena........joj uz nech to mame za sebou

magimary
25. jún 2012

@mirka12011 len nech je teda skoro fit...
a ty budeš teraz na rizikovom pre tú genézu v minulom tehuľkovaní?
teda, ale zase šťastie v nešťastí, že ste napokon obe zdravé...
ale asi ten štart (či cieľ-pôrod) nebola prechádzka ruž. záhradou, však?
urobili ti akútnu sekciu?

mirka12011
25. jún 2012

@magimary no neviem ci budem na rizikovom to musim z gyndom rozpravat, ale myslis ze hej?
no ano skoncila som akutnou sekciou ako teraz mam slzicky v ociach ze ma chceli nechat rodit normalne uz vyvolavacku som dostala a to som bola v nemocke hlavne pre zle CTG ktore som mala od 33tt teda chodila som od 33tt Timka mala pupocnik okolo krku 3x omotany a pani "masiarka" ju tu tam volaju ze rodime normalne nastastie to porodnik a primar zatrhli zaco som vdacna a sam povedal ze to bolo v poslednej chvili.......pre mna bol porod vykupenim

magimary
25. jún 2012

@mirka12011 myslím, že rizikové tehuľkovane je u teba dosť reálne...
to ti verím, že vykúpením...
a o Timejke ani nehovoriac 😔