Tiráčky z Nového Mesta nad Váhom II. Pridajte sa
No caute baby tak sme v novej teme, tak sem sa 😉

•
30. mar 2009radka 😃 😃 😃 ,a preco? zda sa ti to narocne na cas? ci?
0
Aj ja som asi ten typ, čo mu neprekáža, že je doma. snažím sa pracovať na svojom IQ apoň tým, že stále niečo čítam a Jojo ma sem - tam zamestná vypracovávaním jeho seminárok, príp. niekto nevie matiku.....
mne naozaj robota nechýba, ani neviem, či je to zdravé. naozaj nemám pocit, že by mi doma šibalo, ale zase máme koňa a stretávame sa, tak možno preto....
jedine tie peniažky by ma vedeli trocha primäť k práci.....
mne naozaj robota nechýba, ani neviem, či je to zdravé. naozaj nemám pocit, že by mi doma šibalo, ale zase máme koňa a stretávame sa, tak možno preto....
jedine tie peniažky by ma vedeli trocha primäť k práci.....
ja nie som typ na ohovaranie, ale jej vyhovuje byt doma, neviem si ju predstavit chodit do prace, ale nic v zlom v tom nemyslim.
Strasne som rada, ze som si tu s vami tak pokecala, ale musim koncit, lebo ma uz boli krk a mala by som to tu trocha uhadzat. 😞 som tu sama a akosi to tu na mna dolieha, takze este si to tu urcite ochvilu zapnem. Zatial sa majte... 🙂
baby este nieco...ved uvidite, ze ked pojdete do prace, je to cosi uplne ine, uplne vypnete a myslite na ine veci ako na deti, a to niekedy treba...
Začni písať odpoveď...

Odošli